- Konu Sahibi yer6melegi
-
yumurtanın çatlaması için bu iğneBirde bu iğnenin nasil bi yarari oluyo
bilmem canım 14. gün hala adet olmadım ama bekliyoruminşallah faydasını görürüm sen görmüşmüydün canım
merhala canım hoşgeldin inşallah güzel haberler nasip olur canımmerhaba arkadaslar;
Aranıza bugun katıldım.Çok güzel moral oluyor burası.
bu da benimm hikayem
3 yıllık evliyim ilk 1 sene korunduk daha sonra adet düzensizliğim ve pko olduğumdan korunmayı bıraktık. adet düzensizliği için doktora gittim ve bana o zaman 2 ilac verdi biri adet olmam için diğeride adetli ilen başladım ve bu ilacı 6 ay kullanmamı soylemişti doktorum kullandım da. Düzene girdim sonunda. Yoğun olduğumdan 6 ay sonra kontrole gidemedim. Yine gecikmem oldu. Bi gün cerraha kontrolüm vardı gelmişken kadın doğuma gideyim dedim hamile olduğumu öyle öğrenmiştim. oda gecen sene 10 haftalık iken kalbi durduğu için sonlandı.
kürtaj sonrası 4 ay gebeliği yasakladı doktorum. yine çocuk düşünüyoruz ve hala korunmuyoruz ama henüz bebiş yok. son olarak 2 ay klomen kullandım ilkinde iğne verdi 2. vermedi ama yine sonuc alamadık. bu arada ilk 2 ay günde 1, 5 gün kullandm.
sonrasında tatile gittiğim için bişey yapmadım bu ay farklı bir doktora gidiyorum klomeni adetn 3. günü günde 2 defa 5 gün kullandım. iğnenin birini 27.08 de 1 pregnly vuruldum 01.09. da 2 tane birden vuruldum. Şuan beklemedeyim.
Yumurtalık da sağda 1 tane küçük solda 3 tane biri küçük diğer 2 tanesi büyüktü.
inşallah olmazsında hamişsindir canım peki bir de neden iki doz kullandın bana choriomon 5000 IU verdi acaba iki doza falan mı tekabül ediyobilmem canım 14. gün hala adet olmadım ama bekliyorum
inş cnım beklemeler başladımerhala canım hoşgeldin inşallah güzel haberler nasip olur canım
benim de 5000 ama iki tane verdi canım bilmiyorum ama 4 yumurta vardı o yüzden olabilirinşallah olmazsında hamişsindir canım peki bir de neden iki doz kullandın bana choriomon 5000 IU verdi acaba iki doza falan mı tekabül ediyo
hmm anladım canım benim tek yumurta o yüzden demekkibenim de 5000 ama iki tane verdi canım bilmiyorum ama 4 yumurta vardı o yüzden olabilir
ah o stresli beklemelerinş cnım beklemeler başladı
gerçekten mi canım yaa üzüldümkızlar sonucum negatif artık tüp bebeğe geçiş ama ne zaman olur bilmem ünv.gidiyorum ne zaman sıra gelir diyorum 6-8 ay dan bahsediyorlar
cnm allah yardımcın olsun hiç bi zaman ümidini kesme bi yakınım 10 sene cocukları olmadı aşılama denediler tutmadı. sonra kendiliğinden farkında olmadan hamile kaldı. kızı 1 yasınde ve 2. ye 5 aylık hamile. Rabbim hayırlı olanı bilir. ins en kısa zamanda ansızın bebiş haberin gelir.kızlar sonucum negatif artık tüp bebeğe geçiş ama ne zaman olur bilmem ünv.gidiyorum ne zaman sıra gelir diyorum 6-8 ay dan bahsediyorlar
hayırlısı olsun bakalım.. ben 01.09 da iğne oldum çarşamba tekrar cağırdı doktorum . acaba niye 7. gün oluyo iğneden sonraBende bugün kan verdım negatıf doktor adetlıyken gel dedı sonrasında HCG cekıcez dedı bakalım
Bende gıttım progesteron tahlılı yaptı bıde yumurtalarım catlamısmı dıye baktıhayırlısı olsun bakalım.. ben 01.09 da iğne oldum çarşamba tekrar cağırdı doktorum . acaba niye 7. gün oluyo iğneden sonra
kaç çıktı canım progesteronBende gıttım progesteron tahlılı yaptı bıde yumurtalarım catlamısmı dıye baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?