Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Yaa aslinda ben bu iğne konusunda bilgim hic yok. Netten okudum bu igne öncesinde bi ilaç daha yazıyo yumurta büyümesi icin sonra iğne vuruyormuş. Sen nasıl başladin. Bu şekil demi oldu

önce kendine iyi bir kadın doğum doktoru bul takiplerini yapsın yumurtan kendiliğinden büyümüyor ve çatlamıyorsa önce yumurta destekleyici ilaç veriyor sonra takibini yapıyor uygun boyuta geldiğinde ise çatlatma iğnesi vurduruyor

merhaba arkadaslar;

Aranıza bugun katıldım.Çok güzel moral oluyor burası.
bu da benimm hikayem
3 yıllık evliyim ilk 1 sene korunduk daha sonra adet düzensizliğim ve pko olduğumdan korunmayı bıraktık. adet düzensizliği için doktora gittim ve bana o zaman 2 ilac verdi biri adet olmam için diğeride adetli ilen başladım ve bu ilacı 6 ay kullanmamı soylemişti doktorum kullandım da. Düzene girdim sonunda. Yoğun olduğumdan 6 ay sonra kontrole gidemedim. Yine gecikmem oldu. Bi gün cerraha kontrolüm vardı gelmişken kadın doğuma gideyim dedim hamile olduğumu öyle öğrenmiştim. oda gecen sene 10 haftalık iken kalbi durduğu için sonlandı.

kürtaj sonrası 4 ay gebeliği yasakladı doktorum. yine çocuk düşünüyoruz ve hala korunmuyoruz ama henüz bebiş yok. son olarak 2 ay klomen kullandım ilkinde iğne verdi 2. vermedi ama yine sonuc alamadık. bu arada ilk 2 ay günde 1, 5 gün kullandm.
sonrasında tatile gittiğim için bişey yapmadım bu ay farklı bir doktora gidiyorum klomeni adetn 3. günü günde 2 defa 5 gün kullandım. iğnenin birini 27.08 de 1 pregnly vuruldum 01.09. da 2 tane birden vuruldum. Şuan beklemedeyim.

Yumurtalık da sağda 1 tane küçük solda 3 tane biri küçük diğer 2 tanesi büyüktü.

merhala canım hoşgeldin inşallah güzel haberler nasip olur canım

bilmem canım 14. gün hala adet olmadım ama bekliyorum
inşallah olmazsında hamişsindir canım peki bir de neden iki doz kullandın bana choriomon 5000 IU verdi acaba iki doza falan mı tekabül ediyo

inşallah olmazsında hamişsindir canım peki bir de neden iki doz kullandın bana choriomon 5000 IU verdi acaba iki doza falan mı tekabül ediyo
benim de 5000 ama iki tane verdi canım bilmiyorum ama 4 yumurta vardı o yüzden olabilir

kızlar sonucum negatif artık tüp bebeğe geçiş ama ne zaman olur bilmem ünv.gidiyorum ne zaman sıra gelir diyorum 6-8 ay dan bahsediyorlar

kızlar sonucum negatif artık tüp bebeğe geçiş ama ne zaman olur bilmem ünv.gidiyorum ne zaman sıra gelir diyorum 6-8 ay dan bahsediyorlar
gerçekten mi canım yaa üzüldüm bu arada biraz kafanı dağıtsan ben de spora başlamayı düşünüyorum

cnm allah yardımcın olsun hiç bi zaman ümidini kesme bi yakınım 10 sene cocukları olmadı aşılama denediler tutmadı. sonra kendiliğinden farkında olmadan hamile kaldı. kızı 1 yasınde ve 2. ye 5 aylık hamile. Rabbim hayırlı olanı bilir. ins en kısa zamanda ansızın bebiş haberin gelir.

Bende bugün kan verdım negatıf doktor adetlıyken gel dedı sonrasında HCG cekıcez dedı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…