Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Çatlamış tı yumurta ıyı dedı ama olmadı rahım fılmı cekıcekler kırmızıdan sonra
rahim filmine sürekli cesaretimi toplayıp vazgeçiyorum ya çok fazla okumamak lazım galiba kiminin zor geçmiş kiminin çok kolay olmuş inşallah senin de kolay olur canım

Kızlar işyerinde yaptım az önce testi beş dakikada çıkan sonuç heycan yaptım şimdi :))

Eklentiler

• IMAG1021_1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 56
rahim filmine sürekli cesaretimi toplayıp vazgeçiyorum ya çok fazla okumamak lazım galiba kiminin zor geçmiş kiminin çok kolay olmuş inşallah senin de kolay olur canım
Canım anestezi ile olucak o yüzden benım hıc korkum yok ve doktoruma çok guvenıyorum o yüzden endısem yok

Kan tahlili ne zaman yaptıracaksn cnm
iş çıkışında düşünüyorum canım kanda baktırmayı eşim söz verdirmişti adet günü geçmeden kan vermek yok diye resmini attım hala eşit değil diyo zannediyo ki iki çizgi eşit koyulukta olmalı

Canim Gecen hafta rahim filmi cekildim bir dusugum olmustu bende cok korkmustum anestezi istemedim inanin sadece buyutuyoruz yeni yontemler agrisiz anesteziye gerek yok ilac tuplere gidince adet sancisi gibi bir sanci giriyor ve saniyelik suruyor sakin ertelemeyin

İğneden sonra kaçıncı günün ? Bir de belirtin var mı ? Kasıklarda

Kızlar sonuç 14.16 çok heyecanlıyım :)))

hadi hayırlısı bakalımm.. :) doktoruna da gösterdin mi cnm :) eşin cizgiyi bekliyor mu hala :)
eşim var mı şimdi nasıl yani diyip duruyor sorular sorup duruyo bu sabah da büyümüş müdür şimdi biraz daha ne zaman görücez demeye başladı :) yarın doktoruma çıkıcam canım

Hayirli olsun insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsi. Bende senden ilham alarak evde idrar testi yaptim ama cikmadi maalesef bu ayda olmadi artik tekrar adet olmayi bekeleyecem
sağol canım kaçıncı günündü bak benim de pazar günü mikroskopla görecek kadar çıkmıştı yoktu hatta bigün sonra öylesine yaptığım testte çıktı

eşim var mı şimdi nasıl yani diyip duruyor sorular sorup duruyo bu sabah da büyümüş müdür şimdi biraz daha ne zaman görücez demeye başladı :) yarın doktoruma çıkıcam canım

Rabbim sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş. çok sevindim sizin adınıza..

Darısı bebek isteyen herkesin başına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…