- 22 Ağustos 2016
- 211
- 98
- 13
- Konu Sahibi yer6melegi
-
4.68kaç çıktı canım progesteron
peki ne demişti bu sonuç için canım
Çatlamış tı yumurta ıyı dedı ama olmadı rahım fılmı cekıcekler kırmızıdan sonrapeki ne demişti bu sonuç için canım
rahim filmine sürekli cesaretimi toplayıp vazgeçiyorum ya çok fazla okumamak lazım galiba kiminin zor geçmiş kiminin çok kolay olmuş inşallah senin de kolay olur canımÇatlamış tı yumurta ıyı dedı ama olmadı rahım fılmı cekıcekler kırmızıdan sonra
Canım anestezi ile olucak o yüzden benım hıc korkum yok ve doktoruma çok guvenıyorum o yüzden endısem yokrahim filmine sürekli cesaretimi toplayıp vazgeçiyorum ya çok fazla okumamak lazım galiba kiminin zor geçmiş kiminin çok kolay olmuş inşallah senin de kolay olur canım
Canım zaten ben sana dedım sen hamılesın dıye :)))Kızlar işyerinde yaptım az önce testi beş dakikada çıkan sonuç heycan yaptım şimdi :))
evet anestezili yaptıranlar memnun canım anlamadan olup bitmiş zaten çok kısa süreli narkozCanım anestezi ile olucak o yüzden benım hıc korkum yok ve doktoruma çok guvenıyorum o yüzden endısem yok
inşallah canım kandan da kesinleşsin de bi valla artık migrenim tuttu çok fenaCanım zaten ben sana dedım sen hamılesın dıye :)))
Kan tahlili ne zaman yaptıracaksn cnminşallah canım kandan da kesinleşsin de bi valla artık migrenim tuttu çok fena
iş çıkışında düşünüyorum canım kanda baktırmayı eşim söz verdirmişti adet günü geçmeden kan vermek yok diye resmini attım hala eşit değil diyo zannediyo ki iki çizgi eşit koyulukta olmalıKan tahlili ne zaman yaptıracaksn cnm
Canim Gecen hafta rahim filmi cekildim bir dusugum olmustu bende cok korkmustum anestezi istemedim inanin sadece buyutuyoruz yeni yontemler agrisiz anesteziye gerek yok ilac tuplere gidince adet sancisi gibi bir sanci giriyor ve saniyelik suruyor sakin ertelemeyinrahim filmine sürekli cesaretimi toplayıp vazgeçiyorum ya çok fazla okumamak lazım galiba kiminin zor geçmiş kiminin çok kolay olmuş inşallah senin de kolay olur canım
İğneden sonra kaçıncı günün ? Bir de belirtin var mı ? Kasıklardaiş çıkışında düşünüyorum canım kanda baktırmayı eşim söz verdirmişti adet günü geçmeden kan vermek yok diye resmini attım hala eşit değil diyo zannediyo ki iki çizgi eşit koyulukta olmalı
hadi hayırlısı bakalımm.. :)Kızlar sonuç 14.16 çok heyecanlıyım :)))
Hayirli olsun insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsi. Bende senden ilham alarak evde idrar testi yaptim ama cikmadi maalesef bu ayda olmadi artik tekrar adet olmayi bekeleyecemKızlar sonuç 14.16 çok heyecanlıyım :)))
eşim var mı şimdi nasıl yani diyip duruyor sorular sorup duruyo bu sabah da büyümüş müdür şimdi biraz daha ne zaman görücez demeye başladı :) yarın doktoruma çıkıcam canımhadi hayırlısı bakalımm.. :)doktoruna da gösterdin mi cnm :) eşin cizgiyi bekliyor mu hala :)
sağol canım kaçıncı günündü bak benim de pazar günü mikroskopla görecek kadar çıkmıştı yoktu hatta bigün sonra öylesine yaptığım testte çıktıHayirli olsun insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsi. Bende senden ilham alarak evde idrar testi yaptim ama cikmadi maalesef bu ayda olmadi artik tekrar adet olmayi bekeleyecem
eşim var mı şimdi nasıl yani diyip duruyor sorular sorup duruyo bu sabah da büyümüş müdür şimdi biraz daha ne zaman görücez demeye başladı :) yarın doktoruma çıkıcam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?