- 19 Ağustos 2015
- 134
- 31
- 28
- 34
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Seninle ayni gun canim 23 unde catlatma ignesi oldum olsa benimde mutlaka bugun cikardi diye dusunuyorum ama senin adina gercekten cok sevindimsağol canım kaçıncı günündü bak benim de pazar günü mikroskopla görecek kadar çıkmıştı yoktu hatta bigün sonra öylesine yaptığım testte çıktı
sağol canım amin inşallah :)Rabbim sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş. çok sevindim sizin adınıza..
Darısı bebek isteyen herkesin başına inş.
canım kanda baktırdın mı peki testler herkeste aynı çıkmıyor benim değerime göre çok net ama 100 lerde çıkanın çok silik görünmeyebiliyor bazen inşallah vardır canım adet olmadıkça umut varSeninle ayni gun canim 23 unde catlatma ignesi oldum olsa benimde mutlaka bugun cikardi diye dusunuyorum ama senin adina gercekten cok sevindim
Kan yaptirmadim canim Dogru adet olana kadar umut var hersey Rabbimden hayirlisi olsun insallah hepimiz icincanım kanda baktırdın mı peki testler herkeste aynı çıkmıyor benim değerime göre çok net ama 100 lerde çıkanın çok silik görünmeyebiliyor bazen inşallah vardır canım adet olmadıkça umut var
hayırlı olsun canım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah belirtilerin nelerdi paylaşır mısınsağol canım kaçıncı günündü bak benim de pazar günü mikroskopla görecek kadar çıkmıştı yoktu hatta bigün sonra öylesine yaptığım testte çıktı
sağol canım adetle aynı haftasonundan beri karnım belim ağrıyo hala da devam ediyo sürekli kontrol ettim oldum mu diye göğüsler acıyo bide diş etlerim sızlamaya başladı canımhayırlı olsun canım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah belirtilerin nelerdi paylaşır mısın
peki çatlatma iğnesinden ne kadar sonra ağrın oldu çatladığını anladın mı benim henüz ağrım yok 36 saat akşam 10 a falan denk geliyo acaba ağrı olmaması normal mi sadece ara ara belime ince bir ağrı giriyorsağol canım adetle aynı haftasonundan beri karnım belim ağrıyo hala da devam ediyo sürekli kontrol ettim oldum mu diye göğüsler acıyo bide diş etlerim sızlamaya başladı canım
canım ben bide ateş tablosu yaptığım için çatlamayı anladım iğneden bir gün sonra oldu akıntım da o yöndeydi zaten sonra 9. gün progesteron ölçtürdüm 17,8 çıktı buda çatladığını gösteriyor ama iğneden sonra kasık ağrısı çektim fazlasıyla hareket ettikçe canım yandı hiç geçmedi bide idrar yolunu üşütmüş gibi oldum sürekli idrara çıktım burda da dedim arkadaşlara üşüttüm gibi ama yanma falan yokpeki çatlatma iğnesinden ne kadar sonra ağrın oldu çatladığını anladın mı benim henüz ağrım yok 36 saat akşam 10 a falan denk geliyo acaba ağrı olmaması normal mi sadece ara ara belime ince bir ağrı giriyor
teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için tekrar hayırlı olsun bebişincanım ben bide ateş tablosu yaptığım için çatlamayı anladım iğneden bir gün sonra oldu akıntım da o yöndeydi zaten sonra 9. gün progesteron ölçtürdüm 17,8 çıktı buda çatladığını gösteriyor ama iğneden sonra kasık ağrısı çektim fazlasıyla hareket ettikçe canım yandı hiç geçmedi bide idrar yolunu üşütmüş gibi oldum sürekli idrara çıktım burda da dedim arkadaşlara üşüttüm gibi ama yanma falan yok
merhaba ya sizde çatlatma iğnesinden sonraki gün ya da iki gün sonra falan ağrı ve akıntı oldumu bende pazartesi günü iğne oldum ama henüz öyle çok hissettiğim bi ağrım ve yumurta akı gibi akıntım yokMerhaba kızlar benimde iki üç tane olgun yumurtam vardı sma bir tanesi 23m olmuş çatlamak üzere iğneyle çatlatalım dedi doktorum ayın 2sinde çatlatma iğnemi vuruldum 5inde tekrar kontrol etti çatlamış dedi progestan verdi gevelik testini 14.gün yapsam iğnenin etkisi gitmiş olurmu?
Merhaba sadece iğneoldupum gün ve ertesi gün sızlamalar oldu iki gün sonra gecti şimdi 6.gün kasıklarda hafif ağrım var akıntım hiç olmadımerhaba ya sizde çatlatma iğnesinden sonraki gün ya da iki gün sonra falan ağrı ve akıntı oldumu bende pazartesi günü iğne oldum ama henüz öyle çok hissettiğim bi ağrım ve yumurta akı gibi akıntım yok
canım inan içimi rahatlattın ben de acaba çatlamadımı diye düşündüm akıntı ve ağrı olmayınca sızlama bende de oldu ilk gün dünde hafif bi ağrı girdi geçtiMerhaba sadece iğneoldupum gün ve ertesi gün sızlamalar oldu iki gün sonra gecti şimdi 6.gün kasıklarda hafif ağrım var akıntım hiç olmadı
canım inan içimi rahatlattın ben de acaba çatlamadımı diye düşündüm akıntı ve ağrı olmayınca sızlama bende de oldu ilk gün dünde hafif bi ağrı girdi geçti[/QUOTE
Hayırlısı bakalım sabırla bekliyoruz 12.gün test yapıcam benim bide 4.gün kontrol etti çatlamış dedi ama bilmiyorum hiç umudum yok
Hayırlısı bakalım bekliyoruz benim bide 4.gün baktı doktorum catlamış dedi 12.gün test yapcam varsa silikte olsa çıkıyor hiç umudum yok ama hayırlısı inşallahhh hüzel hbrler alırızcanım inan içimi rahatlattın ben de acaba çatlamadımı diye düşündüm akıntı ve ağrı olmayınca sızlama bende de oldu ilk gün dünde hafif bi ağrı girdi geçti
inşallah vardır Rabbim nasip etmiştir benim sadece bir yumurtam olgunlaşmıştı tutacağı varsa Rabbim nasip ederse bir yumurtaylada tutar inşallahHayırlısı bakalım bekliyoruz benim bide 4.gün baktı doktorum catlamış dedi 12.gün test yapcam varsa silikte olsa çıkıyor hiç umudum yok ama hayırlısı inşallahhh hüzel hbrler alırız
Benim birkactane olmuş ama en büyüğü 23m olmuş Klomen le büyüdü da oğlum var 8yaiında kardeş istiyor Yaştsnmıdır nedendir bilmiyorum ama oğlumdan önce 3gebelik yasadım kolay hamile kalabiliyordum ama şimdi yok olmuyor 4senedir gecen sene klomenle yine ikinci ayımda kdldım oda gelişmedi 1sene denefim ilacsız olmadı inşallahhh şimdi tutmuştur allah isteyen herkeze evlat sevgisini nasip etsininşallah vardır Rabbim nasip etmiştir benim sadece bir yumurtam olgunlaşmıştı tutacağı varsa Rabbim nasip ederse bir yumurtaylada tutar inşallah
amiiiiiin inşallah ben bir senelik evliyim evlendiğimden beri korunmuyorum ama olmadı pcoluyum malesef kendiliğinden büyümüyor yumurtalarım Rabbim nasip etsin sanada banada isteyen herkesede Allah oğluşunada uzun ömürler versin inşallahBenim birkactane olmuş ama en büyüğü 23m olmuş Klomen le büyüdü da oğlum var 8yaiında kardeş istiyor Yaştsnmıdır nedendir bilmiyorum ama oğlumdan önce 3gebelik yasadım kolay hamile kalabiliyordum ama şimdi yok olmuyor 4senedir gecen sene klomenle yine ikinci ayımda kdldım oda gelişmedi 1sene denefim ilacsız olmadı inşallahhh şimdi tutmuştur allah isteyen herkeze evlat sevgisini nasip etsin
Amin güzel hbrler vericez ozaman beraber inşallahhhamiiiiiin inşallah ben bir senelik evliyim evlendiğimden beri korunmuyorum ama olmadı pcoluyum malesef kendiliğinden büyümüyor yumurtalarım Rabbim nasip etsin sanada banada isteyen herkesede Allah oğluşunada uzun ömürler versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?