Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Benimde dort gun sonra asiri sancim olmustu esim acile getirdi iki yumurtalik vardi biri catlamis digeri ise kist olmus tu ufak ufak kistler vardi sonra agrim gecti suan hala adet olmadim bekliyorum hayirlisi hepimiz icin insallah

Benimde dort gun sonra asiri sancim olmustu esim acile getirdi iki yumurtalik vardi biri catlamis digeri ise kist olmus tu ufak ufak kistler vardi sonra agrim gecti suan hala adet olmadim bekliyorum hayirlisi hepimiz icin insallah
inşallah bebiş vardır o yüzden adet olmamışsındır çok ağrı olmaması bir yönden iyi mi acaba

inşallah bebiş vardır o yüzden adet olmamışsındır çok ağrı olmaması bir yönden iyi mi acaba
insallah hepimiz adet olmayiz canim gecen ay bende hic birsey yoktu ne agri ne akinti hamile kalamamistim ama bu belirtiler kisiden kisiye degisiyo tabi Rabbim hepimizi guldursun insallah

insallah hepimiz adet olmayiz canim gecen ay bende hic birsey yoktu ne agri ne akinti hamile kalamamistim ama bu belirtiler kisiden kisiye degisiyo tabi Rabbim hepimizi guldursun insallah
amin inşallah canım benimde geçen ay akıntım olmuştu yumurtladım zannettim ama doktor yumurtlamamışsın henüz demişti çok takılmamak lazım aslında ama yapamıyoruz işte ve muhtemelen geçen ay kist oluştu çok ağrımda olmuştu ve göğüslerim 15 gün önceden hassaslaşmıştı

Canım bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor ben hamile kalınca hiç göğüs arım felan olmuyor sadece adet ağrısı gibi ama hafif kadık ağrısı oluyor adet olacağım ay bir hafta öncesinde göğüslerim çok ağrıyo bir gün öncede tatlı krizine giriyorum ve sabahına hastalanıyorum

artık ben de çözdüm canım benimde göğüslerim erken hassaslaşmaya başlarsa sonuç adet oluyor o yüzden akışına bırakıp regli gecikmesini beklemek en doğrusu

merhaba kızlar dün doktoruma gittim iğneden sonra 6. gün oluyo biri .atlamış diğeri büyümede hız alamamış büyümeye devam ediyo :) kiste dönüşmüş sanırım. diğeri çatlamış sıvı görünüyor dedi ve bugunde dahi ilişkiye devam yarın tekrar görecem dedi.
Büyüyen kafamı karıştırsa da diğerinden ümitli gibiyim. böyle bi durumla karşılaşan var mı.

Sizce ne olur kızlar

Benimde iğnanin 7günü 4.günü kontrolde catlamıştı 6.gün iğneyle catlama olması ilginç 36saat e kadar catlatıyor vünkü iğne iğne den önce klomen vs herhangi bir yumurta geliştirici kullandınmı

evet cnm bi kaç sayfa önce bahsetmiştim bnm bu 3. kutu klomen oluyor daha ilk ay günde 1 kullandm sonra iğne vuruldum olmadı 2. ay yine günde 1 iğne olmadım yine tutmadı bu 3. ama doktorumu değiştirdim diğerine sürekli çağırmıyordu. Bu doktoruma iş cıkısı aksamları gidiyorum güzel takibi bakalım sonuc ne olacak

Hayırlısı olsun inş iyi hbrler alırız

Bende günde 3klomen+igne+progestan bakalım ne olcak günde 1veiki ile gelişmedi benim üçte gelişti yumurtalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…