- 23 Haziran 2016
- 1.414
- 767
- 43
- 35
- Konu Sahibi yer6melegi
-
inşallah inşallah Rabbim kimseye aratmasınAmin güzel hbrler vericez ozaman beraber inşallahhh
Benimde dort gun sonra asiri sancim olmustu esim acile getirdi iki yumurtalik vardi biri catlamis digeri ise kist olmus tu ufak ufak kistler vardi sonra agrim gecti suan hala adet olmadim bekliyorum hayirlisi hepimiz icin insallahmerhaba ya sizde çatlatma iğnesinden sonraki gün ya da iki gün sonra falan ağrı ve akıntı oldumu bende pazartesi günü iğne oldum ama henüz öyle çok hissettiğim bi ağrım ve yumurta akı gibi akıntım yok
inşallah bebiş vardır o yüzden adet olmamışsındırBenimde dort gun sonra asiri sancim olmustu esim acile getirdi iki yumurtalik vardi biri catlamis digeri ise kist olmus tu ufak ufak kistler vardi sonra agrim gecti suan hala adet olmadim bekliyorum hayirlisi hepimiz icin insallah
insallah hepimiz adet olmayiz canim gecen ay bende hic birsey yoktu ne agri ne akinti hamile kalamamistim ama bu belirtiler kisiden kisiye degisiyo tabi Rabbim hepimizi guldursun insallahinşallah bebiş vardır o yüzden adet olmamışsındırçok ağrı olmaması bir yönden iyi mi acaba
amin inşallah canım benimde geçen ay akıntım olmuştu yumurtladım zannettim ama doktor yumurtlamamışsın henüz demişti çok takılmamak lazım aslında ama yapamıyoruz işte ve muhtemelen geçen ay kist oluştu çok ağrımda olmuştu ve göğüslerim 15 gün önceden hassaslaşmıştıinsallah hepimiz adet olmayiz canim gecen ay bende hic birsey yoktu ne agri ne akinti hamile kalamamistim ama bu belirtiler kisiden kisiye degisiyo tabi Rabbim hepimizi guldursun insallah
Canım bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor ben hamile kalınca hiç göğüs arım felan olmuyor sadece adet ağrısı gibi ama hafif kadık ağrısı oluyor adet olacağım ay bir hafta öncesinde göğüslerim çok ağrıyo bir gün öncede tatlı krizine giriyorum ve sabahına hastalanıyorumamin inşallah canım benimde geçen ay akıntım olmuştu yumurtladım zannettim ama doktor yumurtlamamışsın henüz demişti çok takılmamak lazım aslında ama yapamıyoruz işte ve muhtemelen geçen ay kist oluştu çok ağrımda olmuştu ve göğüslerim 15 gün önceden hassaslaşmıştı
artık ben de çözdüm canım benimde göğüslerim erken hassaslaşmaya başlarsa sonuç adet oluyor o yüzden akışına bırakıp regli gecikmesini beklemek en doğrusuCanım bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor ben hamile kalınca hiç göğüs arım felan olmuyor sadece adet ağrısı gibi ama hafif kadık ağrısı oluyor adet olacağım ay bir hafta öncesinde göğüslerim çok ağrıyo bir gün öncede tatlı krizine giriyorum ve sabahına hastalanıyorum
Aynen sabırla beklicezartık ben de çözdüm canım benimde göğüslerim erken hassaslaşmaya başlarsa sonuç adet oluyor o yüzden akışına bırakıp regli gecikmesini beklemek en doğrusu
Benimde iğnanin 7günü 4.günü kontrolde catlamıştı 6.gün iğneyle catlama olması ilginç 36saat e kadar catlatıyor vünkü iğne iğne den önce klomen vs herhangi bir yumurta geliştirici kullandınmımerhaba kızlar dün doktoruma gittim iğneden sonra 6. gün oluyo biri .atlamış diğeri büyümede hız alamamış büyümeye devam ediyo :) kiste dönüşmüş sanırım. diğeri çatlamış sıvı görünüyor dedi ve bugunde dahi ilişkiye devam yarın tekrar görecem dedi.
Büyüyen kafamı karıştırsa da diğerinden ümitli gibiyim. böyle bi durumla karşılaşan var mı.
Sizce ne olur kızlar
Gelmek üzeredir yada gebelik vardır adet belirtileri ile aynı olabilir test yaptınızmıBelim orta yerinden ayrılacakmış gibi ağrıyor başkada belirtim yok ..iğnenin 14.günü ..ne Zaman adet gelir?
Hayır hiç test yapmadım çünkü hiç belirtim yok geçen aylar gibiyim aynı..Gelmek üzeredir yada gebelik vardır adet belirtileri ile aynı olabilir test yaptınızmı
Masallah nasıl sabrediyosun ben simdiye kac tane yapmıştım 12.günden sonra hemen yapcam en azından rahatlatıyor şüphe bitiyor adet olcam aman deniyorHayır hiç test yapmadım çünkü hiç belirtim yok geçen aylar gibiyim aynı..
İnsan hissedermiş ya her negatifi gördüğümde her Ay ağlamaktan yoruldum ..Masallah nasıl sabrediyosun ben simdiye kac tane yapmıştım 12.günden sonra hemen yapcam en azından rahatlatıyor şüphe bitiyor adet olcam aman deniyor
İğneden 18 gün sonra mı adet oldunuz18 gün hasta oldum kızlar nasıp ekım artık ınsallah
evet cnm bi kaç sayfa önce bahsetmiştim bnm bu 3. kutu klomen oluyor daha ilk ay günde 1 kullandm sonra iğne vuruldum olmadı 2. ay yine günde 1 iğne olmadım yine tutmadı bu 3. ama doktorumu değiştirdim diğerine sürekli çağırmıyordu. Bu doktoruma iş cıkısı aksamları gidiyorum güzel takibi bakalım sonuc ne olacakBenimde iğnanin 7günü 4.günü kontrolde catlamıştı 6.gün iğneyle catlama olması ilginç 36saat e kadar catlatıyor vünkü iğne iğne den önce klomen vs herhangi bir yumurta geliştirici kullandınmı
Hayırlısı olsun inş iyi hbrler alırızevet cnm bi kaç sayfa önce bahsetmiştim bnm bu 3. kutu klomen oluyor daha ilk ay günde 1 kullandm sonra iğne vuruldum olmadı 2. ay yine günde 1 iğne olmadım yine tutmadı bu 3. ama doktorumu değiştirdim diğerine sürekli çağırmıyordu. Bu doktoruma iş cıkısı aksamları gidiyorum güzel takibi bakalım sonuc ne olacak
Bende günde 3klomen+igne+progestan bakalım ne olcak günde 1veiki ile gelişmedi benim üçte gelişti yumurtalarevet cnm bi kaç sayfa önce bahsetmiştim bnm bu 3. kutu klomen oluyor daha ilk ay günde 1 kullandm sonra iğne vuruldum olmadı 2. ay yine günde 1 iğne olmadım yine tutmadı bu 3. ama doktorumu değiştirdim diğerine sürekli çağırmıyordu. Bu doktoruma iş cıkısı aksamları gidiyorum güzel takibi bakalım sonuc ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?