Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

benim gelişiyodu ama sonrasında bişey yok doktorda cok yogun bi doktor calısıyorum sürekli izin alarak gidiyorum o yüzden mi sürekli olarak ilgilenmedi
adetli ilken klomeni verdi 10 gün sonra gel dedi baktı büyümüş iğne verdi ilkinde 2 de vermedi çatlar dedi kontrolünde adet olmazdan gel tahlil yapalım dedi olursanda gel dedi günde 2 yapacam klomeni dedi. 3. ayda izinliydi bende eski doktorum vardı geceleri gelen ona gittim anlattım olanı tmm dedi takib edecem hergün cagırırım ilac bittikten sonra bende tatile gideceğim dedim bi dahaki ay başlayalım git kafanı dagıt dinlen dedi bu ay başladık bakalım. allahım herkesin gönlüne göre versin.

gecen sene kendiliğinden hamile kalmış idim süpriz olmuştu hemde 2,5 aylıkken kalbi durdu. korunmuyoruz ama suana kadar bişey yok.kısmet bakalım

Senin kacıncı oluyo iğne hap
Gecensene 2.de tuttu 1,5sene oldu korunmadık olmadı gecen ay doğum kontrol verdi rahmi toparlasın diye bu ay ilk oldu yumurtan güzel gelişmiş defi 23m olmuştu catlattı 4gün ilişki dedi pzrtesi gittim kontrol e çatlamış beklicez 12.gün den sonratest yap dedi bekliyom bakalım

hadi hayırlısı bakalım sonuçlarını yazarsın :)

Slm ben geçen ay asi oldum tutmadı bu ay ise doktor degistim çatlama iğnesi verdi dün olcakti olmadi bugün yaptim göbekten ilişki nasıl olur geç kaldin dedi canım sıkıldı saatlik oluyor dedi bunlar insallah tutar bu ay nasıl yapmam lazım bu aşamalarda bilgi verin bana

Dün doktora gittinizmi nededi
Gittim baktı yumurta büyük dedi iyi dedi ölçü unuttum progeston verdi ve oviltre iğne verdi göbekten yaptim dün idi iğneyi bulamadim bugün geldi isten geç kaldım alamadım hastaneyi Aradim yapmak için geç kaldin dedi oyle olursa bütün tedavi boş olur dedi canım sıkıldı ilişki nasil olur yumurta çatlar mi bu ay olur mu biseyler Oyy nasıl yaparim bilmem

Kizlar catlatma ignesini neden ve nasil vuruyorlar? Bugun biraz arastirdim internette de. Sabah doktorum bu ay ovulasyonumun olmadigini soyledi cok korktum. Bekarken cok oluyordu boyle. Yani adetim cok fazla gecikiyordu. 9 aylik evliyim ve ilk defa boyle oldu.

Bana biraz anlatirmisiniz catlatma ignesini.

Belli olmaz 36 saate kadar catlıyor belkide kendinden catlamıştır

Çatlatma iğnesi yumurtalar gelişip catlamayanlara vurulan deri altı iğnedir mesela benim ne yumurtam büyüyor nede catlıyor oyüzden önce klomen denen ilaçla yumurta lar büyüyor donra iğneyle catlatılıyor

Ya ben onceki gebeligimde hamileyken bile idrar testibde negatif cikmisti o yuzden idrar testine pek guvenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…