- 5 Eylül 2016
- 37
- 13
- 3
- Konu Sahibi yer6melegi
-
sen ne zaman iğneyi yaptırdın cnm ben 1 nde vuruldum en sonBende günde 3klomen+igne+progestan bakalım ne olcak günde 1veiki ile gelişmedi benim üçte gelişti yumurtalar
2sinde vuruldum bendesen ne zaman iğneyi yaptırdın cnm ben 1 nde vuruldum en son
Benim iğnemi koldan vurdu busefer anlamadım hep göbekten yapardı nu sefer koldan yaptısen ne zaman iğneyi yaptırdın cnm ben 1 nde vuruldum en son
Senin kacıncı oluyo iğne hapBenim iğnemi koldan vurdu busefer anlamadım hep göbekten yapardı nu sefer koldan yaptı
Gecensene 2.de tuttu 1,5sene oldu korunmadık olmadı gecen ay doğum kontrol verdi rahmi toparlasın diye bu ay ilk oldu yumurtan güzel gelişmiş defi 23m olmuştu catlattı 4gün ilişki dedi pzrtesi gittim kontrol e çatlamış beklicez 12.gün den sonratest yap dedi bekliyom bakalımSenin kacıncı oluyo iğne hap
hadi hayırlısı bakalım sonuçlarını yazarsın :)Gecensene 2.de tuttu 1,5sene oldu korunmadık olmadı gecen ay doğum kontrol verdi rahmi toparlasın diye bu ay ilk oldu yumurtan güzel gelişmiş defi 23m olmuştu catlattı 4gün ilişki dedi pzrtesi gittim kontrol e çatlamış beklicez 12.gün den sonratest yap dedi bekliyom bakalım
Yazarım sende yazhadi hayırlısı bakalım sonuçlarını yazarsın :)
Dün doktora gittinizmi nedediinş bu akşam tekrar çağırdı bakalım ne diyecek
Gittim baktı yumurta büyük dedi iyi dedi ölçü unuttum progeston verdi ve oviltre iğne verdi göbekten yaptim dün idi iğneyi bulamadim bugün geldi isten geç kaldım alamadım hastaneyi Aradim yapmak için geç kaldin dedi oyle olursa bütün tedavi boş olur dedi canım sıkıldı ilişki nasil olur yumurta çatlar mi bu ay olur mu biseyler Oyy nasıl yaparim bilmemDün doktora gittinizmi nededi
Belli olmaz 36 saate kadar catlıyor belkide kendinden catlamıştırGittim baktı yumurta büyük dedi iyi dedi ölçü unuttum progeston verdi ve oviltre iğne verdi göbekten yaptim dün idi iğneyi bulamadim bugün geldi isten geç kaldım alamadım hastaneyi Aradim yapmak için geç kaldin dedi oyle olursa bütün tedavi boş olur dedi canım sıkıldı ilişki nasil olur yumurta çatlar mi bu ay olur mu biseyler Oyy nasıl yaparim bilmem
Çatlatma iğnesi yumurtalar gelişip catlamayanlara vurulan deri altı iğnedir mesela benim ne yumurtam büyüyor nede catlıyor oyüzden önce klomen denen ilaçla yumurta lar büyüyor donra iğneyle catlatılıyorKizlar catlatma ignesini neden ve nasil vuruyorlar? Bugun biraz arastirdim internette de. Sabah doktorum bu ay ovulasyonumun olmadigini soyledi cok korktum. Bekarken cok oluyordu boyle. Yani adetim cok fazla gecikiyordu. 9 aylik evliyim ve ilk defa boyle oldu.
Bana biraz anlatirmisiniz catlatma ignesini.
Gittim cnm diger buyuk olanda catlamis iliskiye devam dedi adeti bekliyecez artik dedi olmzsan test icin bekliyor hakkimizda hayirlisiDün doktora gittinizmi nededi
Adet tarihin neydi seninbende iğneden sonraki 8.gün test yaptım pozitif 12.gün yaptım negatif şimdi hala olmadım pzrtesi ye kadar olmazsam pzrtesi yapcamHastalandim kızlar bu ay da olmadı
18 di gecen ay cnm normalde 2 gun gecer her ay bu ay 1 gun erken geldi bide ilk koyu kahverengi kanama oldu anlamadimAdet tarihin neydi seninbende iğneden sonraki 8.gün test yaptım pozitif 12.gün yaptım negatif şimdi hala olmadım pzrtesi ye kadar olmazsam pzrtesi yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?