- 21 Eylül 2009
- 248
- 45
- 298
- 41
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Bende güvenmiyorum ama beklemedeyim benimde bugün yarın olmam lazımYa ben onceki gebeligimde hamileyken bile idrar testibde negatif cikmisti o yuzden idrar testine pek guvenemiyorum
İnşallah olmazsın bebis vardir cnm..Bende güvenmiyorum ama beklemedeyim benimde bugün yarın olmam lazım
İnş bugün yapcaktım testi eczane ler kapalı öecbur pzrtesi yapcam artık inş olmam pazartesiye kadarIns
İnşallah olmazsın bebis vardir cnm..
Geçmiş olsun insallah sonra olurKızlar malesef kırmızlar geldi bidaki aya inş
İnş tesekkür lerGeçmiş olsun insallah sonra olur
Gecmis olsun kac haftalık görünmüştü sizde kimyasal gebelikMerhaba kızlar geçen ay klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım malesef bayramda kimyasal düşük yaşadım bugün tekrar klomen başladık hayırlısı olsun inşallah ilk kontrol pazartesi
canım 5 eylülde öğrendim çok yeniydi araya bayram girdi normalde bu hafta keseyi görecektik ama ben perşembe günü kaybettimGecmis olsun kac haftalık görünmüştü sizde kimyasal gebelik
geçmiş olsun cnmMerhaba kızlar geçen ay klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım malesef bayramda kimyasal düşük yaşadım bugün tekrar klomen başladık hayırlısı olsun inşallah ilk kontrol pazartesi
hayırlısı cnm beklemeye devammKızlar malesef kırmızlar geldi bidaki aya inş
İgneyi kacinci gün kullanicaksin canım..bende bu ay klomen kullandım doktora gitmeden alıp vurulsammi diyorumBanada verdi klomeni bu ay yine.bu 4. ay 3. kutu olacak bide bu ay ovitre iğne yazdı bakalım
11. günü dedi ama ben vurulmadan 1 gün önce gidecem bnm doktor gece geliyo o yüzden 11. günü yok sorup vurulucamİgneyi kacinci gün kullanicaksin canım..bende bu ay klomen kullandım doktora gitmeden alıp vurulsammi diyorum
Cnm doktora gittin mi ne dediMerhaba kızlar geçen ay klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım malesef bayramda kimyasal düşük yaşadım bugün tekrar klomen başladık hayırlısı olsun inşallah ilk kontrol pazartesi
İğnen hayırlı uğurlu olur inşallah canım bende cuma gidicem iğneye hayırlısı bakalım kac yumurta oluşmuş merak ediyorum kasık ağrılarım başladı sizde de varmımerhaba kızlar ben iğnemi bu sabah oldum gecen ay sağda yoktu solda vardı bu ay sagda 2 tane solda 1 tane var hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?