Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Merhaba kızlar geçen ay klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım malesef bayramda kimyasal düşük yaşadım bugün tekrar klomen başladık hayırlısı olsun inşallah ilk kontrol pazartesi

Merhaba kızlar geçen ay klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım malesef bayramda kimyasal düşük yaşadım bugün tekrar klomen başladık hayırlısı olsun inşallah ilk kontrol pazartesi
Gecmis olsun kac haftalık görünmüştü sizde kimyasal gebelik

geçmiş olsun cnm allah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı sıhatlibebeişler nasip etsin isteyen herkese..

İgneyi kacinci gün kullanicaksin canım..bende bu ay klomen kullandım doktora gitmeden alıp vurulsammi diyorum
11. günü dedi ama ben vurulmadan 1 gün önce gidecem bnm doktor gece geliyo o yüzden 11. günü yok sorup vurulucam

Geçen ay hemen hemen hergün gittim yumurta gelişince vermişti 18 hastalanmıştım iğneyi 29 ve 1 nde olmuştum

Bende klomen kullandim 8 yumurtam olmus iki taraftada carsamba gel dedi dktr heyacanliyim gecen ay tutmafi insallah bu ay tutar dua edin kizlar da bebeklerimiz gelsinn

Selamlar 39 yaşındayım. 1 yıllık evliyim 2. Klomen +ovitrelle kullanisim. 21 eylulde igneyi oldum ..beklemedeyim AMA hiç belirtim yokkk(

merhaba kızlar ben iğnemi bu sabah oldum gecen ay sağda yoktu solda vardı bu ay sagda 2 tane solda 1 tane var hayırlısı bakalım

merhaba kızlar ben iğnemi bu sabah oldum gecen ay sağda yoktu solda vardı bu ay sagda 2 tane solda 1 tane var hayırlısı bakalım
İğnen hayırlı uğurlu olur inşallah canım bende cuma gidicem iğneye hayırlısı bakalım kac yumurta oluşmuş merak ediyorum kasık ağrılarım başladı sizde de varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…