- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Dün gittim canım 11 12 mm iki yumurta var sağda perşembe tekrar gidicem inşallah büyür düşük sonrası biraz geç büyümesi normal dedi doktorCnm doktora gittin mi ne dedi
hmm hayırlısı cnm bnm bu ay sağda 20 ve 21 mm 2 tane vardı solda 1 tane 15 gibi küçük ama belli olmaz buda dedi 1 gün sonra iğnemi vuruldum. bu aksam tekrar gideceğim hakkımızda hayırlısıDün gittim canım 11 12 mm iki yumurta var sağda perşembe tekrar gidicem inşallah büyür düşük sonrası biraz geç büyümesi normal dedi doktor
sağda 21 ve 22 mm 2 tane solda 14 mm 1 tane cnm gecen ay sağda yoktu solda 2 tane vardı :)İğnen hayırlı uğurlu olur inşallah canım bende cuma gidicem iğneye hayırlısı bakalım kac yumurta oluşmuş merak ediyorum kasık ağrılarım başladı sizde de varmı
bende ara ara oldu pek bi belirti yok dün iğneden sonra aksam üstü oldu biraz.İğnen hayırlı uğurlu olur inşallah canım bende cuma gidicem iğneye hayırlısı bakalım kac yumurta oluşmuş merak ediyorum kasık ağrılarım başladı sizde de varmı
çok güzel canım benim de geçen ay geriden gelen vardı 15 16 mm onları da değerlendir dedi doktor geç döllenme oldu gerçekten onlardan oldu sanırım sen iğneden sonra gün aşırıyı bir hafta bırakmahmm hayırlısı cnm bnm bu ay sağda 20 ve 21 mm 2 tane vardı solda 1 tane 15 gibi küçük ama belli olmaz buda dedi 1 gün sonra iğnemi vuruldum. bu aksam tekrar gideceğim hakkımızda hayırlısı
ayjnen canım benimde geç döllenme oluyo daha önce başka bi doktor da oyle demişti. İyi haberler olur inş bu ay içimden bi ses bu ay olacak diyo bakalım:)çok güzel canım benim de geçen ay geriden gelen vardı 15 16 mm onları da değerlendir dedi doktor geç döllenme oldu gerçekten onlardan oldu sanırım sen iğneden sonra gün aşırıyı bir hafta bırakma
hadi inşallah canım ben de yarın sabah gidicem bakalım napmışlar büyümüşler miayjnen canım benimde geç döllenme oluyo daha önce başka bi doktor da oyle demişti. İyi haberler olur inş bu ay içimden bi ses bu ay olacak diyo bakalım:)
Silik çizgi çıkar çünkü iğnede hcg hormonu var ve 12gün etkisi geçmiyor bizzat kendimdenbiliyorum13.gün daha net sonuç alınıyor zaten iğneden sonraki 15-16gün donrada adet olunuyorİğnenin bugün 9. Günü erken gebelik testinde çıkar mı acsba
Birazdaha bekleyeyim o zamanSilik çizgi çıkar çünkü iğnede hcg hormonu var ve 12gün etkisi geçmiyor bizzat kendimdenbiliyorum13.gün daha net sonuç alınıyor zaten iğneden sonraki 15-16gün donrada adet olunuyor
Bencede ben cookkk yaptım erkenden hep önce silik çıktı on üçüncü gün çıkmadı gecen senede aynı sekilde tedavi görmüştüm ondada erkenden yaptım çıktı 13.tekrar yaptım yine çıktı adete 3gün vardı düşükle sonuçlandı ama olduysa varsa silikte olsa cıkıyor 13.gün bunu anladımBirazdaha bekleyeyim o zaman
ne yaptın cnm gittin mi doktorahadi inşallah canım ben de yarın sabah gidicem bakalım napmışlar büyümüşler mi
Gittim canım perşembe günü sağda 14.5 olmus biri diğeri yoktu nereye gitmiş bilmiyorum solda hiçbişey yoktu pazartesi ama üç günde 14.5 da orda oluvermis pazartesi tekrar gidicem biraz geç gelişiyor bu ayne yaptın cnm gittin mi doktora
Bencede ben cookkk yaptım erkenden hep önce silik çıktı on üçüncü gün çıkmadı gecen senede aynı sekilde tedavi görmüştüm ondada erkenden yaptım çıktı 13.tekrar yaptım yine çıktı adete 3gün vardı düşükle sonuçlandı ama olduysa varsa silikte olsa cıkıyor 13.gün bunu anladım
Yaptırdınızmı kan testi10 gün idrar testi yaptım bişey cikmadi yarın kan testi yaptircam kesinleşsin
Hayırlı olsun inş iki de catlar ikiside tutar ikiz olur bebişlerSağda 18 solda 21 mm ignemi oldum hayırlısı olsun inşallah
Ay çok sagol canım :) inşallah hepimize çifter çifter nasip olsunHayırlı olsun inş iki de catlar ikiside tutar ikiz olur bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?