- 21 Eylül 2009
- 248
- 45
- 298
- 41
- Konu Sahibi yer6melegi
-
İnşllah bende ayın 30unda oldum iğnemi sağda 21m di dedim okadar klomene ilaca karsı 1tanemi diye yok var iki üçtane en büyüğü bu dedi inş iki rane catlar hayırlı sıylaAy çok sagol canım :) inşallah hepimize çifter çifter nasip olsun
Belki en olgun olanı söylemiştir sadece hcg ignesiyle geriden gelenler de bi anda büyüyüp catlayabiliyormusİnşllah bende ayın 30unda oldum iğnemi sağda 21m di dedim okadar klomene ilaca karsı 1tanemi diye yok var iki üçtane en büyüğü bu dedi inş iki rane catlar hayırlı sıyla
canım ben iğne olduktan sonra 15. gün olmuştum diğerinde zaten olmadım 14. gün hamile olduğumu öğrenmiştim bence bi test yap artık sabırsızlıkla seni bekliyorum inan çok gerilme lütfen olmazsa da nasıl devam edeceğine karar verirsin moralini yüksek tut bak daha ilk kullanışın canımkızlar merhaba
çatlatma iğnesi vurulalı 16.gün bugün ve adetime 1-2 gün var
çatlatma iğnesi vurulunca normalde kaçıncı gün adet oluyor? adet günü mü oluyor yoksa iğne burulduktan sonra hangi gün başlıyor bilgisi olan var mı
geçen ay ben sdece catlatma ıgnesı vurdu doktor 13.gün adet oldum bu ay klomen + catlatma iğnesi oldum ve bugün 16 .gün
yorumlarınızı bekliyorum test yapamıyorum çok korkouyorum
Evt yaptırdım negatif. .diğer aya kaldı asilama yaptircamYaptırdınızmı kan testi
Hayırlısı olsun hepimiz için elbet vardır zamanıEvt yaptırdım negatif. .diğer aya kaldı asilama yaptircam
canım benim doktorum folikül kisti yumurtayı atan folikülün şişmesi demişti çatlatma iğnesine rağmen çatlamaması mümkün değil adetle erir ya da hamilelik olursa keseyi besler sonra da kaybolur demişti peki progesteron testi yaptırmadı mı küçük dediği yumurtanın kaliteli olmadığını nerden biliyor sadece boyutuyla kiKızlar merhaba çok moralim bozuk 21mlik yumurta sağdaydı ayın 30unda iğnemi oldum bugün sağ taraftaki ağrıdan duramadım doktoruma gittim negörelim benim 21 çatlamamış olmuş 47m kiste dönüşmüş dedi bu ayda fos çıktı yani digeğ birkactabe çatlamışlar var ana önemsiz küçük onlar dedi bırakcam artık tedaviyi boşa sanki herşey
Yaptırmadı progestan kullanıyom bıraksammı acaba zarar verirmi sormayı unuttumcanım benim doktorum folikül kisti yumurtayı atan folikülün şişmesi demişti çatlatma iğnesine rağmen çatlamaması mümkün değil adetle erir ya da hamilelik olursa keseyi besler sonra da kaybolur demişti peki progesteron testi yaptırmadı mı küçük dediği yumurtanın kaliteli olmadığını nerden biliyor sadece boyutuyla ki
belki ilaçtan kaynaklı yanlış sonuç verebilir tam da bilmiyorum ben kullanmıyorum benim doktorum sadece folik asit veriyorYaptırmadı progestan kullanıyom bıraksammı acaba zarar verirmi sormayı unuttum
Ogff bilmiyorum ki oğlumda hiç böle seyler yasamadım hatta gebeliğimi tahmin nile etmefim süpriz olmuştu şimdi neler yaşıyom her ay en iyisi bırakmak kendi haline olursa olur olmazsa allah oğluma uzun ömür versinbelki ilaçtan kaynaklı yanlış sonuç verebilir tam da bilmiyorum ben kullanmıyorum benim doktorum sadece folik asit veriyor
moralini bozma cnm ya allhtan hayırlısı.. bnmde bu ay 60 a cıkmıs hala catlamamıs hergün gidiyorum takibe o zamn küçük olan vardı oda 20 mm olmus gecen ayda 6 sndan sonra catlamıstı gec dönem oluyorum doktorum büyük olan için 2 tane yanyana gibi duruyo içi temiz ama dedi. diğeride büyümüş 20 lerde oda var dedi. ben biraz bu ayda mı olmadı falan dedim de inş catlar catlamzsa d.kontrol hapı verecem dedi küçülsün diye ama bnm 120 mm akadar büyüyüp yumurtası catlayıp hamile kalan hastam var dedi. herşeyolablr yani belli olmaz dedi. ama bnm de moralim düştü. bide kasıklarım 2 gündür çok ağrıyorKızlar merhaba çok moralim bozuk 21mlik yumurta sağdaydı ayın 30unda iğnemi oldum bugün sağ taraftaki ağrıdan duramadım doktoruma gittim negörelim benim 21 çatlamamış olmuş 47m kiste dönüşmüş dedi bu ayda fos çıktı yani digeğ birkactabe çatlamışlar var ana önemsiz küçük onlar dedi bırakcam artık tedaviyi boşa sanki herşey
Ağrının sebebi yumurta ların olduğundan fazla büyümesi bide bana gün aşırı devam dedi acaba çatlar diyemi dedi bilemedim soldada catlamış yumurta lar var dedi ama hayırlısı olsun herkezin hakkındamoralini bozma cnm ya allhtan hayırlısı.. bnmde bu ay 60 a cıkmıs hala catlamamıs hergün gidiyorum takibe o zamn küçük olan vardı oda 20 mm olmus gecen ayda 6 sndan sonra catlamıstı gec dönem oluyorum doktorum büyük olan için 2 tane yanyana gibi duruyo içi temiz ama dedi. diğeride büyümüş 20 lerde oda var dedi. ben biraz bu ayda mı olmadı falan dedim de inş catlar catlamzsa d.kontrol hapı verecem dedi küçülsün diye ama bnm 120 mm akadar büyüyüp yumurtası catlayıp hamile kalan hastam var dedi. herşeyolablr yani belli olmaz dedi. ama bnm de moralim düştü. bide kasıklarım 2 gündür çok ağrıyor
Ben regl oldum aşılama için iğneler için kaçıncı günü gitmem gerek doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?