Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Ağrının sebebi yumurta ların olduğundan fazla büyümesi bide bana gün aşırı devam dedi acaba çatlar diyemi dedi bilemedim soldada catlamış yumurta lar var dedi ama hayırlısı olsun herkezin hakkında
Cnm dün akşam gittim çatlamış benimki hergün ilişki dedi bu sefer :)

Cnm dün akşam gittim çatlamış benimki hergün ilişki dedi bu sefer :)
Her gün deyil oyle verimli olmuyor ki bir dolu bir boş o kadar doktora gittim hepsi de bir dolu bir boş dedi sen oyle yap yediklerine dikkat et insallah olur sizinki de bende bekliyorum

Kizlar catlatma ignesi yumurta catlama prblemi oldugu zamn mi dr tarafindan veeiliyor yoksa 6 ay ve ya 1 sene denemeye ragmen olmayincami veriliyor bilgisi olan???

Evet bazen altı yedi yumurta gelişebiliyor ozamanniğne vermiyor doktorlar kendinden catlamadını bekliyor benim en fazla 3tane gelişiyor her kişide değişiyor bu
yani klomen kullanmayanlarda sadece 1 tane yumurta gelisiyorken klomen kullananlarda spermle eslesme ihtimali olan yumurta sayisimi artiyor

kızlar bugün progesteron ve hcg testi yaptırdım aslında hcg için erken ama yaptırdım yanında ben de nerdeyse sıfırlanmış 3,72 artık evde takip edebilirim testlerle, progesteron da 11,3 çıktı

kızlar bugün progesteron ve hcg testi yaptırdım aslında hcg için erken ama yaptırdım yanında ben de nerdeyse sıfırlanmış 3,72 artık evde takip edebilirim testlerle, progesteron da 11,3 çıktı
Son adet tarihi neydi senin canım

Benimde 19 eylül 30unda iğnemi oldum ama catlamamıştı oyuzden bu ay test yapmamak en iyisi benim için pzrt gelir kırmızılar
hiç belli olmaz canım folikül kisti denip hamile kalan yok değil inşallah gelmez kırmızılar

Kızlar merhaba, 1 ekimde gece (12) çatlatma iğnesi yaptım bugün sabah 6 da idrar testi yaptım hafif silikti sizce iğnenin etkisimidir?

Kızlar merhaba, 1 ekimde gece (12) çatlatma iğnesi yaptım bugün sabah 6 da idrar testi yaptım hafif silikti sizce iğnenin etkisimidir?
resim atabilir misin canım 12. günün iğne etkisi benim 10. gün bitti geçti bile

kızlar resim bu bakar mısınız bi

Eklentiler

• IMG_7187.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…