- 18 Ağustos 2016
- 182
- 65
- 13
- 38
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Slm adetin 12 günü oluyor ve 36 saat sonra ilişki bu yumurta büyüklüğüne gore de degise bilir insallah sizin de olumlu sonuç olurkızlar catlatma iğnesi ne zaman yapılıyor ve birden cok kez yumurtlamayamı sebebp oluyor bilen varmı
Cnm dün akşam gittim çatlamış benimki hergün ilişki dedi bu sefer :)Ağrının sebebi yumurta ların olduğundan fazla büyümesi bide bana gün aşırı devam dedi acaba çatlar diyemi dedi bilemedim soldada catlamış yumurta lar var dedi ama hayırlısı olsun herkezin hakkında
Her gün deyil oyle verimli olmuyor ki bir dolu bir boş o kadar doktora gittim hepsi de bir dolu bir boş dedi sen oyle yap yediklerine dikkat et insallah olur sizinki de bende bekliyorumCnm dün akşam gittim çatlamış benimki hergün ilişki dedi bu sefer :)
Her ikisi içinde veriliyor önce klomenle yumurta büyütülüyor sonra iğneyle catlatılıyorKizlar catlatma ignesi yumurta catlama prblemi oldugu zamn mi dr tarafindan veeiliyor yoksa 6 ay ve ya 1 sene denemeye ragmen olmayincami veriliyor bilgisi olan???
peki yumurtlama sayisinimi arttryr canim yani normalde ayda 1 kere yumirtluyorken bununla bir kac defa mi yumurtluyorsnHer ikisi içinde veriliyor önce klomenle yumurta büyütülüyor sonra iğneyle catlatılıyor
Ayda bir kere fajat birden fazla yumurta oluşabiliyorpeki yumurtlama sayisinimi arttryr canim yani normalde ayda 1 kere yumirtluyorken bununla bir kac defa mi yumurtluyorsn
Ikiz gebeligi kastediyorsun sanirim demiAyda bir kere fajat birden fazla yumurta oluşabiliyor
Evet bazen altı yedi yumurta gelişebiliyor ozamanniğne vermiyor doktorlar kendinden catlamadını bekliyor benim en fazla 3tane gelişiyor her kişide değişiyor buIkiz gebeligi kastediyorsun sanirim demi
yani klomen kullanmayanlarda sadece 1 tane yumurta gelisiyorken klomen kullananlarda spermle eslesme ihtimali olan yumurta sayisimi artiyorEvet bazen altı yedi yumurta gelişebiliyor ozamanniğne vermiyor doktorlar kendinden catlamadını bekliyor benim en fazla 3tane gelişiyor her kişide değişiyor bu
Son adet tarihi neydi senin canımkızlar bugün progesteron ve hcg testi yaptırdım aslında hcg için erken ama yaptırdım yanında ben de nerdeyse sıfırlanmış 3,72 artık evde takip edebilirim testlerle, progesteron da 11,3 çıktı
15 Eylül canım çatlatma iğnesi oldum 3 Ekim'deSon adet tarihi neydi senin canım
Benimde 19 eylül 30unda iğnemi oldum ama catlamamıştı oyuzden bu ay test yapmamak en iyisi benim için pzrt gelir kırmızılar15 Eylül canım çatlatma iğnesi oldum 3 Ekim'de
hiç belli olmaz canım folikül kisti denip hamile kalan yok değil inşallah gelmez kırmızılarBenimde 19 eylül 30unda iğnemi oldum ama catlamamıştı oyuzden bu ay test yapmamak en iyisi benim için pzrt gelir kırmızılar
İnş hayırlı sı bakalımhiç belli olmaz canım folikül kisti denip hamile kalan yok değil inşallah gelmez kırmızılar
resim atabilir misin canım 12. günün iğne etkisi benim 10. gün bitti geçti bileKızlar merhaba, 1 ekimde gece (12) çatlatma iğnesi yaptım bugün sabah 6 da idrar testi yaptım hafif silikti sizce iğnenin etkisimidir?
sen geçtiğininasıl anladın negatif mi çıktı testler hep ya bende s de zaten çok hafif silik görünüyorresim atabilir misin canım 12. günün iğne etkisi benim 10. gün bitti geçti bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?