- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi yer6melegi
-
evet canım silik bi çizgi var hadi hayırlısı inşallah test hangi marka bikaç gün daha dene koyulaşma varsa 14 de kan testi ver bence canım ben de bu şekilde öğrenmiştimkızlar resim bu bakar mısınız bi
ben pazartesi kan vermiştim 3,72 çıktı bugün de test negatif çıktı öyle anladım canımsen geçtiğininasıl anladın negatif mi çıktı testler hep ya bende s de zaten çok hafif silik görünüyor
Hımmm kanla anladın canımcım anladım, 2. kez mi deniyorsun sen aşılama mı?ben pazartesi kan vermiştim 3,72 çıktı bugün de test negatif çıktı öyle anladım canım
yok benim negatif çıktı canım ama geçen ay benim 13. güne kadar silik çıktı 13 de yok denicek kadar belirsizdi 14 de direk çıkmıştı ama malesef düşük olduSence hala iğnenin etkisimidir canım y çünlü 10-12 günde gidiyor etkisi diye biliyorum ,
senin de mi silik çıktı testin?
benim bu 3. klomen çatlatma iğnesi kullanışım ikincide hamile kalmıştımHımmm kanla anladın canımcım anladım, 2. kez mi deniyorsun sen aşılama mı?
Anladım canım Geçmiş olsun hayırlsı olsun hakkımızda sağlıklı versin Rabbim, İnşallah tutaryok benim negatif çıktı canım ama geçen ay benim 13. güne kadar silik çıktı 13 de yok denicek kadar belirsizdi 14 de direk çıkmıştı ama malesef düşük oldu
ben 2 kere kullandım çatlatma iğnesi 2 sinde de olmadı ben de pko eşimde hareket problemi var o yüzden ilk aşılamayı yatprdık biz canımbenim bu 3. klomen çatlatma iğnesi kullanışım ikincide hamile kalmıştım
İğnenin etkisi 12.gün kalmıyor yarın tekrarlamanızda fayda var eğer varsa gergün koyulaşıyor inş.vardırkızlar resim bu bakar mısınız bi
İnşallah canım hayırlısı olsun artık :) Var ama dimi çizgi ben mi uyduruyorum acaba:)İğnenin etkisi 12.gün kalmıyor yarın tekrarlamanızda fayda var eğer varsa gergün koyulaşıyor inş.vardır
Var çok hafifbende 30unda oldum iğnemi ama test yapmıyom inat ediyor um bu ay zaten yumurta m iğneye rağmen catlamayım 47m e büyüdüğünden dolayı kesin iki üç güne gelir diye bekliyorum ben gecen ay 12.gün yaptığım teste negatif ti yani iğnenin etkisi gecmişti yarınnyada öbürgün tekrar yapİnşallah canım hayırlısı olsun artık :) Var ama dimi çizgi ben mi uyduruyorum acaba:)
bende de pko var canım eşim test yaptırmadı bilmiyoruz ne durumda bu ay test ver diyorum artıkben 2 kere kullandım çatlatma iğnesi 2 sinde de olmadı ben de pko eşimde hareket problemi var o yüzden ilk aşılamayı yatprdık biz canım
Canım bence eşin test yapsınben de 4. ayda klomene başladım 2 ay kullandım saatin, filan tam uyduk baktım olmadı o ay da sonra eşimle konuştuk o bir testp yaptı varikosel 1. derece çıktı ve hareketlilik problemi var , eğer ilaçla yumurtan olgunlaşıyorsa bence eşine yönelin artık sen ilaç almabende de pko var canım eşim test yaptırmadı bilmiyoruz ne durumda bu ay test ver diyorum artık
Canım benim de klomenin ikinci ayında hamilelik olunca doktor hsg ve sperm e gerek yok asilamaya geçecek olursak yaparız gebelik elde edebiliyoruz dediCanım bence eşin test yapsınben de 4. ayda klomene başladım 2 ay kullandım saatin, filan tam uyduk baktım olmadı o ay da sonra eşimle konuştuk o bir testp yaptı varikosel 1. derece çıktı ve hareketlilik problemi var , eğer ilaçla yumurtan olgunlaşıyorsa bence eşine yönelin artık sen ilaç alma
Bekleyelim canım önemli olan yükselmesi inşallah yükselir canım yaaKızlar kan testi verdim doktorum ver dedi aşılamamın 10. günündeyim değer 4,10 çıkıne diyorsunuz
Anladım canım iyi bakalım doğru söylüyorsun öncesinde gebelik yaşayabildin sen İnşallah yakın zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım ben bua arada kan testi yaptırdım 4,10 çıktı yok mu demekCanım benim de klomenin ikinci ayında hamilelik olunca doktor hsg ve sperm e gerek yok asilamaya geçecek olursak yaparız gebelik elde edebiliyoruz dedi
İnşallah adetime 4 gün var erken mi yaptırdım ama ben kaç kere yaptırdım hep 0,1 çıkmıştı şimdi 4.10 çıkınca umutlandım açıkçası Allahım hayırlsıını versin yaBekleyelim canım önemli olan yükselmesi inşallah yükselir canım yaa
Inşallah yükselir canım sabırla bekle stres yapma dikkat et kendineİnşallah adetime 4 gün var erken mi yaptırdım ama ben kaç kere yaptırdım hep 0,1 çıkmıştı şimdi 4.10 çıkınca umutlandım açıkçası Allahım hayırlsıını versin ya
Çok teşekkür ederim canım, sen adet oldun mu? ne zamanInşallah yükselir canım sabırla bekle stres yapma dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?