- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi yer6melegi
-
Yok canım 18 Ekim adet tarihim ignemi geçen pazartesi oldumÇok teşekkür ederim canım, sen adet oldun mu? ne zaman
Anladım canım hadi bakalım inşallah bu ay tutar:)Yok canım 18 Ekim adet tarihim ignemi geçen pazartesi oldum
Çok erken ama daha bence bekleseydin biraz birkaç gün daha adet günü bile 100felan çıkıyor pozitif se adet günün nezamanKızlar kan testi verdim doktorum ver dedi aşılamamın 10. günündeyim değer 4,10 çıkıne diyorsunuz
Benim adet günü 14.16 çıkmıştı canımÇok erken ama daha bence bekleseydin biraz birkaç gün daha adet günü bile 100felan çıkıyor pozitif se adet günün nezaman
Inofolic şase kullandımAnladım canım hadi bakalım inşallah bu ay tutar:)
Klomenle birlikte başka bişey kullandın mı ?
Benim gecen sene 100cıkmıştı bu sene daha bişrseybyokBenim adet günü 14.16 çıkmıştı canım
17 ekim adet günüm canım ya 4 gün varÇok erken ama daha bence bekleseydin biraz birkaç gün daha adet günü bile 100felan çıkıyor pozitif se adet günün nezaman
Inofolic şase kullandım
Kızlar hepimizin aynı nerdeyse benimde 17si inş.hepimiz iyi hbrler veririz17 ekim adet günüm canım ya 4 gün var
anladım canım bende folik asite başlamıştım baktım hamile kalmıyorum bırakmıştım:)
ben 14. gün işyerinde öylesine yaptığım testle öğrenmiştim canım 10 dan 13 e kadar test yaptım giderek silindi hatta 13 de yok gibiydi 14 de olmadı dedim öylesine yaptığım testte direk çıktı canımiğneden ne kadarr süre sonra öğrendiniz gebeliğinizi
erken çağırmış sanki canım 11. gün belki progesteron tahlili yapacaktırbenm dün oldum doktorum 23ünde gel dedi çıkarmıki o zamana
yAPTIR CANIM DEMEKKİ İKİMİZİNDE AYNI Tarihh hadi inşallah yaYa kızkae benide heveslendirfiniz bende alayım bari gebelik testi yapayım sabah çatlamayan yumurtamla kalmışımdır belkide oğlumun bir kardedi olsun diye 2senedir uğraşıyorum belki bu vesile olur
tatlım çatlatma iğnesinin etkisi ortalam 10-12 günde geçiyor idrarda tam 13-14 gündew net öğrenirsin ama kanda döllendikten sonra 8-9 gün sonra kanda bhcg salınmaya başlariğneden ne kadarr süre sonra öğrendiniz gebeliğinizi
yok canm 23 ü için gel test yapacaz dedierken çağırmış sanki canım 11. gün belki progesteron tahlili yapacaktır
kanda 9 günden sonraki net sonuç olurmuki çok erken gbi geldi bana 11 gün sonra çağırmış oluyortatlım çatlatma iğnesinin etkisi ortalam 10-12 günde geçiyor idrarda tam 13-14 gündew net öğrenirsin ama kanda döllendikten sonra 8-9 gün sonra kanda bhcg salınmaya başlar
gerçi belli bi rakam çıkarsa zaten gebelik vardır yani 5 10 gibi rakamlar şüpheli olur ama 50 60 çıkarsa gebelik düşünülür iğne etkisi zaten o günler geçer benim de geçti bak 10. gündeyok canm 23 ü için gel test yapacaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?