Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

Ya kızkae benide heveslendirfiniz bende alayım bari gebelik testi yapayım sabah çatlamayan yumurtamla kalmışımdır belkide oğlumun bir kardedi olsun diye 2senedir uğraşıyorum belki bu vesile olur

iğneden ne kadarr süre sonra öğrendiniz gebeliğinizi
ben 14. gün işyerinde öylesine yaptığım testle öğrenmiştim canım 10 dan 13 e kadar test yaptım giderek silindi hatta 13 de yok gibiydi 14 de olmadı dedim öylesine yaptığım testte direk çıktı canım

Ya kızkae benide heveslendirfiniz bende alayım bari gebelik testi yapayım sabah çatlamayan yumurtamla kalmışımdır belkide oğlumun bir kardedi olsun diye 2senedir uğraşıyorum belki bu vesile olur
yAPTIR CANIM DEMEKKİ İKİMİZİNDE AYNI Tarihh hadi inşallah ya

tatlım çatlatma iğnesinin etkisi ortalam 10-12 günde geçiyor idrarda tam 13-14 gündew net öğrenirsin ama kanda döllendikten sonra 8-9 gün sonra kanda bhcg salınmaya başlar
kanda 9 günden sonraki net sonuç olurmuki çok erken gbi geldi bana 11 gün sonra çağırmış oluyor

yok canm 23 ü için gel test yapacaz dedi
gerçi belli bi rakam çıkarsa zaten gebelik vardır yani 5 10 gibi rakamlar şüpheli olur ama 50 60 çıkarsa gebelik düşünülür iğne etkisi zaten o günler geçer benim de geçti bak 10. günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…