Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

gerçi belli bi rakam çıkarsa zaten gebelik vardır yani 5 10 gibi rakamlar şüpheli olur ama 50 60 çıkarsa gebelik düşünülür iğne etkisi zaten o günler geçer benim de geçti bak 10. günde
iğnenin etkisine aldanmayalım die merak ediyordum

gerçi belli bi rakam çıkarsa zaten gebelik vardır yani 5 10 gibi rakamlar şüpheli olur ama 50 60 çıkarsa gebelik düşünülür iğne etkisi zaten o günler geçer benim de geçti bak 10. günde
İşte benim şuan 13. gnüm ve 4,10 değerimmm şüpheliii bu nee yaa böyle değer mi olur hcg değeri dediğin 100 olur 200 olur :)
Sonu hayır olsun inşallah

İşte benim şuan 13. gnüm ve 4,10 değerimmm şüpheliii bu nee yaa böyle değer mi olur hcg değeri dediğin 100 olur 200 olur :)
Sonu hayır olsun inşallah
ay öyle dedim de benim de hamile olduğumda 14. gün 14,16 ydı değer canım 18. gün 64.25 olmuştu o zaman normal olduğuna inanmaya başlamıştım canım

ay öyle dedim de benim de hamile olduğumda 14. gün 14,16 ydı değer canım 18. gün 64.25 olmuştu o zaman normal olduğuna inanmaya başlamıştım canım
ya sen çok tatlısın çok teşekkür ederim beni nasıl rahatlatıyorsun anlatamam ama artık Rabbim hayırlsıı versin toplamda 6 tane idrar trsti yaptım hepsi de silik çıktı hayırlısı olsun artık canımmm inşallah sağlıklı bir gebelik olur varsada

ne zman yaptın idrar testlerini belkide artacak inşallah

herkeste değişik oluyor işte canım ben ihtimalleri söylüyorum işte :) duayı tam etmek lazım sağlıklı hayırlı bebekler nasip olsun ben önceden hamile kaldığımı bilsem keşke falan diyodum çok yanlış etmişim duayı çok kısa yaşadım o duyguyu inşallah nasip olsun sağlıklısı da

pardon ya 22 sinde gidecem evet özelde. aşılama değil sadece çatlatma iğnesi dün vuruldum
iyi de çatladıktan sora ilişki flian önerdi dimi biraz erken olmuş evet ama doktorun işi şansa bırakmak istemiyor herhalde :) çünkü zaten çatlatma iğnesi etkisi 10. günde ancak geçiyor

Kızlar test yaptım negatifzaten ne diye umutlandımki yumurta catlamadı bile neyse bırakıyom artık kendi haline klomen felan kullanmıcam olursa olur olmazsada yapacak birsey yok Allah oğluşum a sağlık uzun ömür versin o yeter isteyennherkezede anneliği tattırsın

Aynen öyle ne kadar takarsan tak tatlım herşey olacağına varıyor ,
hiç canını sıkma ama üzülme de ve yılma devam et bizim yolumuz belli istediğimiz de belli o yolda başımıza gelen herşey mübah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…