- Konu Sahibi yer6melegi
-
CANMM İĞNESİZMİ KULLANMIŞTINKızlar test yaptım negatifzaten ne diye umutlandımki yumurta catlamadı bile neyse bırakıyom artık kendi haline klomen felan kullanmıcam olursa olur olmazsada yapacak birsey yok Allah oğluşum a sağlık uzun ömür versin o yeter isteyennherkezede anneliği tattırsın
İÇİRİYORUM DÜN İĞNE OLDUM DÜN VE SONRASI GÜN AŞIRI DEDİAnladım boşa gitmiş olmassın inşallah tabi eşine de keçiboynuzu filan içir yine ilişkiyi bırakmayın canım
Yani 5kere hamile kaldım ama simdi olmuyor biraz fazla takıyorum kafaya galiba ben tek çocuğum oğlumda teknkalmasın benim yaşadığım kardeşsizliknsorunlarını yaşamasın istiyorum ama yapcak bişey yok birazda kendi haline bırakmak en iyisi galibaAynen öyle ne kadar takarsan tak tatlım herşey olacağına varıyor ,
hiç canını sıkma ama üzülme de ve yılma devam et bizim yolumuz belli istediğimiz de belli o yolda başımıza gelen herşey mübah:)
Klomen+progestan +iğne kullanmış tımCANMM İĞNESİZMİ KULLANMIŞTIN
pgnly mi ovitrelle miKlomen+progestan +iğne kullanmış tım
HAYIRLISI BAK BİTANE VARMIŞ EN AZNDAN DÜŞÜKLERİNMİ OLDUYani 5kere hamile kaldım ama simdi olmuyor biraz fazla takıyorum kafaya galiba ben tek çocuğum oğlumda teknkalmasın benim yaşadığım kardeşsizliknsorunlarını yaşamasın istiyorum ama yapcak bişey yok birazda kendi haline bırakmak en iyisi galiba
İĞNEDE ÇATLAMAMA İHTİMALİDEMİ VARMIŞKlomen+progestan +iğne kullanmış tım
Aynen öyle canım hemde yumurtam 21m di iğne olduğum gün yani ohün çatlamadı laxımdı 5gün sonra çok sancımmoldu sağda yumurta sağdaydı doktora bi gideyim neyin nesi bu dedim bi baktı benim yumurta olmuş 47m kiste dönmüş malesefİĞNEDE ÇATLAMAMA İHTİMALİDEMİ VARMIŞ
. Allaha şükür oğlum var düşük değilde kan pıhtılaşma var bende kalp atışları duruyor iğne kullanmazsam oğlumda hergün kan sıvılaştırma iğnesi oldumHAYIRLISI BAK BİTANE VARMIŞ EN AZNDAN DÜŞÜKLERİNMİ OLDU
OYY BEN DAHA YENİ KİSTİ ATLATIP İĞNELİ KLOMEN KULLANDM BENDE KİSTTEN ÇOK KORKUYORUM TEKRAR BAŞA DÖNMEKTENAynen öyle canım hemde yumurtam 21m di iğne olduğum gün yani ohün çatlamadı laxımdı 5gün sonra çok sancımmoldu sağda yumurta sağdaydı doktora bi gideyim neyin nesi bu dedim bi baktı benim yumurta olmuş 47m kiste dönmüş malesef
Ovitrelle doktora olmadan demiştim en iyisi hangisiyse onu yapalım diye ama ....Çatlatma iğnesinin hangisini vurdun caım pr
pgnly mi ovitrelle mi
İçini ferah tuttt üstüne füştükce olmuyor bende biraz doğum kontrol kullanıp kistlerden kurtılayım sonra serbest bırakcam olursa olur olmazsada napalım....OYY BEN DAHA YENİ KİSTİ ATLATIP İĞNELİ KLOMEN KULLANDM BENDE KİSTTEN ÇOK KORKUYORUM TEKRAR BAŞA DÖNMEKTEN
Hiç duymadım belki o daha etkili dirBANA CHARMATİON DİE BİR MARKA VERDİ 2 TANE VURULDUM
benim doktor pregnly daha çok seviyor , en iyisi oymuş ama piyasada çok zor bulunuyorOvitrelle doktora olmadan demiştim en iyisi hangisiyse onu yapalım diye ama ....
ben duymuştum ovitrelle pregnly choriomon hepsi aynı iğne markaşarı farklıHiç duymadım belki o daha etkili dir
O zaten mümkün değil ki bu yola girdiysen her saniye düşünyorsun yani i düşünmemek elde değilSTRESTEN UZAK OLAMIYORUM AKLIMDAN ÇIKMIYOR
Aslında kafaya takmamak en iyisi ama biz bayanlar mslesef takıyoruz bide zamanlı ya ilişki psikoloji bozuyor halbuki takmasak ben oğlumda 10gün gecmiştide hadi artık bi test yapayım da sonra adet söktürücü alırım düşüncedindeydim gebelik aklımınn ucunda bile yoktuO zaten mümkün değil ki bu yola girdiysen her saniye düşünyorsun yani i düşünmemek elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?