Çatlama iğnesi vurdurup beklemede olanlar buyrun beraber bekleyelim...

CANMM İĞNESİZMİ KULLANMIŞTIN

Yani 5kere hamile kaldım ama simdi olmuyor biraz fazla takıyorum kafaya galiba ben tek çocuğum oğlumda teknkalmasın benim yaşadığım kardeşsizliknsorunlarını yaşamasın istiyorum ama yapcak bişey yok birazda kendi haline bırakmak en iyisi galiba

HAYIRLISI BAK BİTANE VARMIŞ EN AZNDAN DÜŞÜKLERİNMİ OLDU

İĞNEDE ÇATLAMAMA İHTİMALİDEMİ VARMIŞ
Aynen öyle canım hemde yumurtam 21m di iğne olduğum gün yani ohün çatlamadı laxımdı 5gün sonra çok sancımmoldu sağda yumurta sağdaydı doktora bi gideyim neyin nesi bu dedim bi baktı benim yumurta olmuş 47m kiste dönmüş malesef

OYY BEN DAHA YENİ KİSTİ ATLATIP İĞNELİ KLOMEN KULLANDM BENDE KİSTTEN ÇOK KORKUYORUM TEKRAR BAŞA DÖNMEKTEN

OYY BEN DAHA YENİ KİSTİ ATLATIP İĞNELİ KLOMEN KULLANDM BENDE KİSTTEN ÇOK KORKUYORUM TEKRAR BAŞA DÖNMEKTEN
İçini ferah tuttt üstüne füştükce olmuyor bende biraz doğum kontrol kullanıp kistlerden kurtılayım sonra serbest bırakcam olursa olur olmazsada napalım....

Kızlar bakın ne buldum peki benim idrar silik çıkıyor kanda neden 4,10 çıkıyor anlamadım

HPT’nin hassasiyeti ne demektir?
HPT’nin hassasiyeti idrarda saptayabildiği en düşük miktardaki hCG değeri anlamına gelir. Bugün piyasada satılan pekçok gebelik testinin hassasiyeti 20-50 mIU/mL arasındadır. Yani hCG değeri 20-50 mIU/mL’nin altındaysa test sonuç vermez. Oysa kan testi hCG değerini tam olarak yansıtır.Bu nedenle kan testi daha adet gecikmesi ortaya çıkmadan sonuç verebilir.
Testin duyarlılığı yani hassasiyeti ne kadar yüksekse yani ölçebildiği hCG düzeyi ne kadar düşükse gebeliği erken dönemde gösterme olasılığı da o kadar yüksektir.

O zaten mümkün değil ki bu yola girdiysen her saniye düşünyorsun yani i düşünmemek elde değil
Aslında kafaya takmamak en iyisi ama biz bayanlar mslesef takıyoruz bide zamanlı ya ilişki psikoloji bozuyor halbuki takmasak ben oğlumda 10gün gecmiştide hadi artık bi test yapayım da sonra adet söktürücü alırım düşüncedindeydim gebelik aklımınn ucunda bile yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…