çatlatma iğnesi olanlar burada toplanalım

Ya bu iğneyi doktormu veriyo size yoksa kendnizmi hiç bilgim yokta:)

muayne olunuyor..yumurtlama sorunu varsa doktor veriyor önce klomen kullanıyoruz veya diğer yumurtlama iğneleri fln..eğer yumurta büyürse çatlatma iğnesi oluyoruz daha sonrada..

mrb kızlar nasılsınız kursa başladığımdan topiğe fazla yazamıyorum öncelikle sevgili kemancı çok geçmiş olsun canım kistlerin geldiği gibi gitsin inşallah en kısa zamanda sağlığına ve bebişine kavuşursun ben bu ay yumurtlama günü mü fazla hissetmedim belki de bu ay yumurtlama olmadı bilemiyorum

ıgneden sonra 11.gun akşam test yaptım cıkmadı kıslar gebelık ıcın degıl ama ıgnenın etkısını gormek ıcındı sanırım ne etkısı kaldı ne bebıs geldııı

ıgneden sonra 11.gun akşam test yaptım cıkmadı kıslar gebelık ıcın degıl ama ıgnenın etkısını gormek ıcındı sanırım ne etkısı kaldı ne bebıs geldııı

11. gün çok erken test için iğnenin etkisi maksimum değerlendirilir belki sen 8 gün attın vucüdundan .o yüzden sabırla reglini bekle en azından adetten 2 gün önce yap ...hatta reglin gecikirse ..şimdiden bunun için moralini bozma

Kızlar bugün iğnemi olmam gerekiyordu ama yumurtalarım tam büyümemiş ne yazık ki.3 tane falan varmış ama çarşamba yapalım daha iyi dedi doktor.ama rapor çıkarmıyor mahrumcum ya delircem hiç yoktan 80 lira şimdi.umarım bu ay işe yarar hepimize bol bol dua edeceğim sizde bana edin lütfeeeen:109:

prengly kullansan illa ovitrelleye şart değil doktoruna söyle içerik aynı cnm ...60 liran cebine kalır...

prengly kullansan illa ovitrelleye şart değil doktoruna söyle içerik aynı cnm ...60 liran cebine kalır...

ya öyle bişey ki burdaki eczanelerin elinde yok.hiç prengly getirmiyorlarmış.yani 80 liram gitti bile ama napayım Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah bu ay canım...

ya öyle bişey ki burdaki eczanelerin elinde yok.hiç prengly getirmiyorlarmış.yani 80 liram gitti bile ama napayım Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah bu ay canım...

amin cnm inş...sonucun yüzünü güldürsün...
prengly yavaş yavaş ortalıktan kaldırıyorlar nasılsa peynir ekmek gibi satılıyor çatlatma iğneleri insanlarda mecbur alıyor piyasadan ucuz olan kalksın pahalı olan kalsın içerik aynı ama 8 katı fiyatı insanları sömürmekten başka bişey değil ama napalım rabbim onunda eksikliğini göstermesin..

inşallah canım rabbim herkesin seninde dualarını kabul etsin geçen gün bir arkadaşımdan haber aldım 5 yıldır bebek için tedavi görüyordu ondada senin ki gibi yumurta tembelliği vardı tam yumurtalar oluşmuyordu bu nedenle yumurtlamada gerçekleşmiyordu ama tam 5 yıl sonra hamile kaldı aynı hormon ilaç iğne derken hem kilo aldı hemde psikolojik olarak yıprandı ama rabbim nasip etti şimdi hamileliğin güzelliklerini yaşıyor bunu sizlere umut olsun diye anlatıyorum kolay değil dayanmak ama mecburuz ayakta durmaya...

bu yumurtalar öldürecek beni zaten.ya oluşmuyolar ya da büyümüyolar.bu ay 3 tane var bakalım.evet canım ya ayakta kalmak zorundayız.çok sağol paylaştıkların için.umarım Rabbim bizede nasib eder bizde yaşarız hamileliğin güzelliklerini...

evet ya insan mecbur olunca herşeye katlanıyor.kimse kimseye acımıyo bu devide canım.hangisi daha çok kazandırıyorsa onu temin ediyorlar.napalım olsunda zaten sıfırı tükettik battı balık yan gider hesabı

mrb kızlar bu ay adet olanınız var mı? benim 31 ekimde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım acaba 5 ekime kadar regl olmazsam idrar testtinde gebelik belli olur mu?

Merhaba arkadaşlar
Sondan geriye doğru bi kaç sayfa okudum
dikkatimi çeken bişey var yumurtalarım gelişmiyor olmadı gelişmeyecek vb söylemleriniz
nacizane yaşadıklarımı söylemek istiyorum
bende evliliğimin 4. senesine girdim
2. senenin başındaydı bi gebelik geçirdim 5 haftalıkken düşük oldu
neyse onu geçiyorum
bu durumun üzerinden yaklaşık 8-10 ay geçtikten sonra ben tekrar doktora gittim
bişey var mı yok mu diye
ilaç tedavisi başladı herşey yolunda idi
hatta benim yumurtalarım çok iyi geliştiğinden en düşük dozajla başlandı tedaviye ki doktor buna bile çok dedi
neyse 3 -4 ay kadar devam ettim tedaviye
hep iyiydi doktorun çok umudu vardı hatta bana sen çok çabuk hamile kalırsın dedi
ama olmadı olmadı olmadııı...
tedaviyi bıraktım 1 yıldan beri hiç bişey yapmadım tedavi anlamında
ha yine bişey yok gebe falan kalamadım
şimdi tek kanaatim zamanını bekliyor
hani diyorsunuz ya yumurtalarım hiç gelişmemiş vs
benimkisi gelişmesine ragmen bişey olmadı
o bakımdan ha tabi tedavi sürmeli ama bazı şeylerin Allah tan geldiğini aklımızdan çıkarmamamız lazım
ben şimdi kendimi toparlarsam maddi anlamda direk aşılama tedavisine başlamayı düşünüyorum
ha onuda deneyeceğim aklımda kalmasını istemiyorum
ama neyin nasıl vesile olup nasıl hamile kalacağımızı Yüce Rabbimden başkası bilemez
Mutlu günler ... :)

iyiyim tatlım evet ya bayram telaşından giremedim bu aralar hiç.sen neler yapıyorsun?senin bat ne zamandı.mahrumda yok kemancıda bu aralar.nerdesiniz canlarım yaaaaaaaaaaaa

mrb kızlar bu ay adet olanınız var mı? benim 31 ekimde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım acaba 5 ekime kadar regl olmazsam idrar testtinde gebelik belli olur mu?

fame canım 5 gün geçince çıkabilirde çıkmayabilirde.ama sen yap yinede yoksa umutlanırsın adet olana kadar varsada öğrenmiş olursun fena mı?:eeeeee bugün 6 kasım yaptında mucize gerçekleşti derken yoksa bunu mu kastediyorsun?Allahım hadi inşallah

iyiyim canım bundan daha iyi olamazdım ben dayanamadım cuma yaptım testimi pozitif çıktı hamişim Yüce Allah sizlerede nasip etsin inan hep dualarımdasınız inşallah senin kırmızılar yerine bebecik haberi gelir sana tavsiyem ilaçlarını aksatmadan kullan ama zor olsada bebek fikrini düşünmemeye çalış rahat ol inan bunun gerçeklik payı var ilk defa bu ay düşünmedim ve bayram müjdesini aldım inşallah sizlerde en yakın zamanda alırsınız bu mutlu haberi

iyiyim tatlım evet ya bayram telaşından giremedim bu aralar hiç.sen neler yapıyorsun?senin bat ne zamandı.mahrumda yok kemancıda bu aralar.nerdesiniz canlarım yaaaaaaaaaaaa

hiç sorma yaa herkes terk etti bu topiği eski arkadaşları özler olduk

slm kızlar ben adet oldum 1 kasımda ...fame tebrik ederimmm senii....
bu ay tedaviyi bıraktık 3 ay dinlencem hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…