Ya bu iğneyi doktormu veriyo size yoksa kendnizmi hiç bilgim yokta:)
ıgneden sonra 11.gun akşam test yaptım cıkmadı kıslar gebelık ıcın degıl ama ıgnenın etkısını gormek ıcındı sanırım ne etkısı kaldı ne bebıs geldııı
Kızlar bugün iğnemi olmam gerekiyordu ama yumurtalarım tam büyümemiş ne yazık ki.3 tane falan varmış ama çarşamba yapalım daha iyi dedi doktor.ama rapor çıkarmıyor mahrumcum ya delircem hiç yoktan 80 lira şimdi.umarım bu ay işe yarar hepimize bol bol dua edeceğim sizde bana edin lütfeeeen:109:
prengly kullansan illa ovitrelleye şart değil doktoruna söyle içerik aynı cnm ...60 liran cebine kalır...
ya öyle bişey ki burdaki eczanelerin elinde yok.hiç prengly getirmiyorlarmış.yani 80 liram gitti bile ama napayım Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah bu ay canım...
ya öyle bişey ki burdaki eczanelerin elinde yok.hiç prengly getirmiyorlarmış.yani 80 liram gitti bile ama napayım Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah bu ay canım...
inşallah canım rabbim herkesin seninde dualarını kabul etsin geçen gün bir arkadaşımdan haber aldım 5 yıldır bebek için tedavi görüyordu ondada senin ki gibi yumurta tembelliği vardı tam yumurtalar oluşmuyordu bu nedenle yumurtlamada gerçekleşmiyordu ama tam 5 yıl sonra hamile kaldıaynı hormon ilaç iğne derken hem kilo aldı hemde psikolojik olarak yıprandı ama rabbim nasip etti şimdi hamileliğin güzelliklerini yaşıyor bunu sizlere umut olsun diye anlatıyorum kolay değil dayanmak ama mecburuz ayakta durmaya...
amin cnm inş...sonucun yüzünü güldürsün...
prengly yavaş yavaş ortalıktan kaldırıyorlar nasılsa peynir ekmek gibi satılıyor çatlatma iğneleri insanlarda mecbur alıyor piyasadan ucuz olan kalksın pahalı olan kalsın içerik aynı ama 8 katı fiyatı insanları sömürmekten başka bişey değil ama napalım rabbim onunda eksikliğini göstermesin..
mrb kızlar bu ay adet olanınız var mı? benim 31 ekimde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım acaba 5 ekime kadar regl olmazsam idrar testtinde gebelik belli olur mu?
fame canım 5 gün geçince çıkabilirde çıkmayabilirde.ama sen yap yinede yoksa umutlanırsın adet olana kadar varsada öğrenmiş olursun fena mı?:eeeeee bugün 6 kasım yaptında mucize gerçekleşti derken yoksa bunu mu kastediyorsun?Allahım hadi inşallah
iyiyim tatlım evet ya bayram telaşından giremedim bu aralar hiç.sen neler yapıyorsun?senin bat ne zamandı.mahrumda yok kemancıda bu aralar.nerdesiniz canlarım yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?