slm kızlar ben adet oldum 1 kasımda ...fame tebrik ederimmm senii....
bu ay tedaviyi bıraktık 3 ay dinlencem hayırlısı olsun...
iyiyim canım bundan daha iyi olamazdım ben dayanamadım cuma yaptım testimi pozitif çıktı hamişimYüce Allah sizlerede nasip etsin inan hep dualarımdasınız inşallah senin kırmızılar yerine bebecik haberi gelir sana tavsiyem ilaçlarını aksatmadan kullan ama zor olsada bebek fikrini düşünmemeye çalış rahat ol inan bunun gerçeklik payı var ilk defa bu ay düşünmedim ve bayram müjdesini aldım inşallah sizlerde en yakın zamanda alırsınız bu mutlu haberi
canıııııııım o kadar sevindim ki senin adına Rabbim kucağına alıp sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasib etsin.hep dua et bizim içinde lütfen.senin duaların kabul olur anne olacaksın .inşallah canım sana bayram hediyesi olmuş bana da yıldönümü hediyesi olur umarım.geçen ay ölecektim stresten bu ay daha rahatım bakalım hayırlısı.çooooook öptüm canııım seni
Tşkler darısı başınıza canım en iyisi biraz ara verip dinlenmek vücut enerjisini toplasın daha iyi olur senin için...çok öptüm sizi
çatlama iğnesini kimler yaptırabılıyo 2.5 aylık evlıyım korunmuyoruz ama olmadı ..
cok erken biliyorum ama kocamın ailesinde çocuk sahıbı
olamayanlar var. korkuyorum..
çatlama iğnesini kimler yaptırabılıyo 2.5 aylık evlıyım korunmuyoruz ama olmadı ..
cok erken biliyorum ama kocamın ailesinde çocuk sahıbı
olamayanlar var. korkuyorum..
canım valla benden sana dost tavsiyesi eşinde sorun olsada olmasada eğer hemen olsun istiyorsanız gidin bi muayene olun.bizde istemedik baştan 2,5 3 sene şimdide tırım tırım arıyoruz paralıyoruz kendimizi olsun diye.eşimde sorun yok benim ama ben de pko var o da herşeye yetiyor sağolsun.önce klomen diye bi ilaç var kadında onu başlıyorlar ben onu baya bi içtim kiminin o ilaçla hemen oluyor ama ben o ilaca ilave olarak 2 aydır ovıtrelle diye bir çatlatma iğnesi kullanıyorum daha tık yok bakalım.tabi herkesin bünyesi farklı.eşinin sperm tahlili en önemlisi bence.arkadaşımın eşinde sorun çıktı onun için şimdi ilk aşılama yaptıracaklar olmazsa tüp bebek.yani inşallah olmaz ama eşinde bi sorun çıkarsa sen boşu boşuna uğraşıp vakit kaybetmemiş olursun.Allah gönlüne göre versin canım.üzmesin seni bu konuda inşallah.çünkü ben çektim bilirim.ama daha çok yeni evlisin.doktoruna git ama çok fazla kafana takma.rabbim ol demeden hiç birşey olmuyor çünkü.üzüldüğüyle kalıyor insan.inşallah evladına kavuşursun bi an önce.birbirimize dua edelim canım.hepimiz bigün anne olacağız inşalah
cnm benim çok sağol cvp verdiğin için.eşime korkuyorum dediğimde kırılıyo üzülüyo bende üstüne gidemiyorum.
sonuçta ailsinde olan bi durum ondada olabilir çok yakınlarında var ablası halası dayıısı teyzesi
ama onu kırmadan nasıl dr gidicez bilmiyorum(
rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın...
mrb canım bende senin gibi evlendiğim ilk günden beri korunmuyordum 4. ayımda genel kontrol için doktora gittiğimde tahlil sonuçlarım temiz çıkmıştı (daha önce pko rahatsızlığı yaşamıştım) o gün tamda yumurtlama günümmüş doktorum çocuk sahibi olmayı çok istediğimi biliyordu gel iğne yapalım şansını arttırlım demişti hiçbir zararının olmadığını söyledi ama o ay döllenme olmadı bu ay iğne yaptırmadım ve kendimi strese sokmadım ve rabbim bebeğimi bana bağışladı darısı senin ve dileyen herkesin başına olsun..tatlım içini ferah tut ailesinde kısırlık sorunu olupta 8 tane çocuğu olan eniştem var ilk denemelerde şans %25 zaten bence ilk 6 ayını doldurtuktan sonra bebek için doktora başvur derim ama kendi genel kontrolün için mutlaka bir doktor edinmeni tavsiye ederim sağlığın daim olsun
benden bu ayda hayır yok kızlar.2. iğnemde fosss çıktı.artık dayanamıyorum.tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok yoruldum.yine doktor yine ilaç yine iğne.artık vücudum mahvoldu.psikolojim desen altüst.asla isyan etmiyorum ama artık çok yorgunuuuuuuuum
5 Kasım tarihinde çatlatma iğnesi oldum. Ondan önce de 5 gün boyunca klomen kullanmıstım sabah-akşam 1'er tane.
Bugün iğneden sonraki 8.gün.
Sabah hastanede kan tahlili yaptırdım. BETA HCG 12.03 çıktı. 21 Kasım'da adet olmam gerekiyor.
Doktorum 48 saat sonra yani ptesi günü yeniden tahlil yaptır dedi.
Benim için dua edin olur mu ? benim de dualarım sizinle.
( bu arada HSG çektirmiştim, her iki tüpüm de açıkmış, hormon tahlillerim ve eşimin sperm analizi de normal, 4 aydır korunmuyoruz, 3.5 yıllık evliyim ve 28 yaşındayım )
bu arada; geçen ay klomen kullanmadan yalnızca çatlatma iğnesi vurulmuştum ve iğnenin 9.günü kan tahlili yaptırmıştım.
BETA HCG 12.13 çıkmıştı. Doktor çok ümitlenmişti, %90 gebesiniz demişti.
O haftasonu yola gittik, eşim de arabayı cok hızlı kullanır. ona sürpriz yapmak için henüz bir şey söylememiştim.
haberi yoktu. 2 saatlik bir yoldu sadece. ama kendimi arabada strese soktum. ertesi gün kasıklarımda inanılmaz bir ağrı oldu. sonra yavaş yavaş azaldı.
kanama vs olmadı hiç. 2 gün sonra yine kan tahlili yaptırdım ve BETA HCG 3.98 çıktı.
doktoruma muayeneye gittim, kimyasal gebelik olmuş ve düşmüş dedi. bunu her kadın hayatı boyunca defalarca yaşar ama farkına varamaz dedi.
bu ay da klomen+çatlatma iğnesi tedavisine girdik...
umarım güzel sonuçlanır dualarımız seninle hyırlı haberler veririsin bundn sonra inş...
kızlar içinizde rahim filmi çektiren var mı?varsa nasıl bişey bana anlatın lütfen.
maalesef 2 gün sonra yenıden tahlıl yaptırdıgımda beta hcg nın yıne 3.63 e dustugunu ogrendım. doktorumla gorustugumde yıne kımyasal gebelık yasadıgımı ve bebegın tutunamadan düştüğünü söyledi.
bu ay yıne klomen+çatlatma iğnesi kullanmayı düşünüyorum.
eger bu sekılde de olmazsa bır sonrakı asama olan asılama tedavısıne baslayacagız.
28 kasım pazartesı gunu aşılama yapılacak. şu anda klomen kullanıyorum. çatlatma iğnesi vurulacak ve süre dolunca da aşılama yapılacak.
hayırlısı bakalım.... Allah ınsallah hepımızın gonlune gore verır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?