Bence bekleyelım boşuna evham yapacagız. Cuma yapmayı düşünüyorum aynı gün yapalımmıBenimde suan midem ağzımda sanki neden anlamadım evet psikolojik olabiliyor bazen hayırlısı artık canım nezaman netleşir acaba bende yarın sabah test yapsam mı yoksa bekleyim mi az daha
Cevap geldimi doktordan canımBuldum numarasını mesaj atacağım
Ozaman pazar yapalım tam 14 gün oluyorBence bekleyelım boşuna evham yapacagız. Cuma yapmayı düşünüyorum aynı gün yapalımmı
Yada cuma yapalım bir de pzts yapalım 15 gün olmuş olurBence bekleyelım boşuna evham yapacagız. Cuma yapmayı düşünüyorum aynı gün yapalımmı
Tamam canım anlastık cumadan yapıyoruzYada cuma yapalım bir de pzts yapalım 15 gün olmuş olur
Tamam cuma yapıyoruz ilk testleri hadi hayırlısı inşallah vardırTamam canım anlastık cumadan yapıyoruzınsallah o vakte kadar kırmızı bayrakları görmezsek şayett
Yok hayır daha cevap gelmediCevap geldimi doktordan canım
İnşallahTamam cuma yapıyoruz ilk testleri hadi hayırlısı inşallah vardır
İnşallah evde 4 test var zor tutuyorum kendimiİnşallahsağlıkla sıhatle.
Benım yokkİnşallah evde 4 test var zor tutuyorum kendimi
En iyisi almamakBenım yokkevde olsa bende sen gibi olurdum:)) bilerek almadım
12. Günde belli oluyormuymuş yani?Doktorum 12. Günde pozitif bekleriz adetin gecikince testi tekrarla dedi
Beni de aranıza alın bende cuma yaparımTamam canım anlastık cumadan yapıyoruzınsallah o vakte kadar kırmızı bayrakları görmezsek şayett
Öncelikle çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm keşke olsaydı ama moral bozmak yok sağlık olsun hayırlısı olsun. 14. 15. 16. Gün adet olabilirsin ikinci kez kullan adetin 2. Günü ya da 3. Günü gidiliyor tekrar yeniden kan testi istiyor muayene ediyor bakıyor çatlamış mi kist mi olmuş diye. Bana doktorun öyle söylemişdi.Doktorum 12. Günde pozitif bekleriz adetin gecikince testi tekrarla dedi
Evet öyle oluyor zaten normaldede kist olurmuş çatlatmayan yumurta kızlar yani iğnenin etkisi falan degıl o korkmayın regl ile atılıyor benım öyle olduÖncelikle çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm keşke olsaydı ama moral bozmak yok sağlık olsun hayırlısı olsun. 14. 15. 16. Gün adet olabilirsin ikinci kez kullan adetin 2. Günü ya da 3. Günü gidiliyor tekrar yeniden kan testi istiyor muayene ediyor bakıyor çatlamış mi kist mi olmuş diye. Bana doktorun öyle söylemişdi.
Tabıkı canımBeni de aranıza alın bende cuma yaparım
Genelde zaten 2.de tutuyormuş diyolar ama nasip kısmet umarım sizlerin haberini alıp mutlu olurumÖncelikle çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm keşke olsaydı ama moral bozmak yok sağlık olsun hayırlısı olsun. 14. 15. 16. Gün adet olabilirsin ikinci kez kullan adetin 2. Günü ya da 3. Günü gidiliyor tekrar yeniden kan testi istiyor muayene ediyor bakıyor çatlamış mi kist mi olmuş diye. Bana doktorun öyle söylemişdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?