Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm dün kan 58 bugün ki 85 olmuş 15 saatte yükselmiş ama tam adet günüm gelmeden çok umutlanmak istemiyorum ama herkes gebesin diyip duruyor ins herkese nasip olur içinde bana sana canm
Harika ... Hamilesin gibi duruyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Eğer mol yada kimsayal gebelik olsaydı , Allah muhafaza, değer yükselmez aksine düşerdi diye biliyorum çok sevindim... Darısı isteyen herkesin başına

Allahım razı olsun birtanem çok teşekkür ederim ins hep değerim yükselir ve herkese hayırlısı ile nasip olsun hepimizin yüzü gülsün inşallah canım

Allahım razı olsun birtanem çok teşekkür ederim ins hep değerim yükselir ve herkese hayırlısı ile nasip olsun hepimizin yüzü gülsün inşallah canım
Oğlumda benim degerimde 58.01 çıkmıştı kadın doğum doktoru "sen sevinme kesin değil bu, tutmaz " deyip moralimi bozmuştu. Donakalmistim.... O zaman kanda görünmüş ama ultrasonda kese yoktu 15 gün sonra 3000 küsurlere çıkınca değer keseyi görmüş 7. Haftada da kalp atışını duymuştuk ... Sen de sakın moralini bozma , moral çok önemli o minik hisseder şimdi annesi üzülmesin endişelenme bu kadar oldu devamı da gelecek inşallah darısı başımıza ... Bana da dua et senin duan kabul olur şimdi bize bir kardeş göndersin yüce Allahim ...

Ql
Allahım rabbim size en hayırlı kardeşi göndersin kuzum banada dünkü doktor acildeki yalancı gebelik olabilir diyince sevinemedim sonra sabah kalktım idrar testi yaptım eğer daha az çıkarsa yok dedim aynı derecede çıktı 2. Çizgi geri eşim hemen gel test verelim aç karmina dedi dün 58 2 gün sonra 2 katı oluyor ama bugün 85 olmuş yani yarın gitsem 2 katında olurdu değeri Allah'ıma şükür bence artmış eğer iğne etkisi olsa asla artmazdi birde sağ kasığımda bıçak saplanıyor bacaklarıma kramp giriyor ve sırtım agrio şimdi uyuyamıyorum o yüzden yerleşiyor benim meleğim benm ilk bebeğim olcak hayırlısıyla sende dua et bana kuzum

Senin değerin adet sonraki gün mü öle çıkmıştı canm ne zmna vermişti. Ondada iğne kullanmismiydin

Dualarım seninle ... Allah yardımcınız olsun, içini ferah tut... Genelde değer 100 ve altı çıkınca doktorlar diğer ihtimalleri de göz önüne alıyorlar ... Ama sen düşünme hatta şimdiden hazırlıklara başla moralini yüksek tut umarım inşallah bizim kardeşimiz de gelir bir an önce

Allahım razı olsun canm inşallah sende bu ay güzel haberleri alırsın birtanem ben cuma günü kendi doktorumun yanına gitcem o günde kan veririm bakarım inşallah herşey hayırlısıyla olumlu gider canm

Senin değerin adet sonraki gün mü öle çıkmıştı canm ne zmna vermişti. Ondada iğne kullanmismiydin
Hayır iğne kullanmamıştım sadece yumurtlama günümü takip etmiştim o kadar. Adetti 2 gün geçmişti öyle öğrenmiştim. Benim evde yaptığım idrar testinde bile çıkmamıştı. Ben sırf o testte görmek için 58.01 değeri aldiktan sonra anı için saklamak amacıyla yaptım ama negatifti ama sonra herşey yoluna girdi şimdi 5 yaşında benim paşa

Allahım razı olsun canm inşallah sende bu ay güzel haberleri alırsın birtanem ben cuma günü kendi doktorumun yanına gitcem o günde kan veririm bakarım inşallah herşey hayırlısıyla olumlu gider canm
Cuma ola hayrola hadi bakalım ultrason resmini at buraya minnaği biz de görelim

Allahım esirgesin kuzu benim 31 32 günde hasta oluyorum ama bu ay 3 gün önce çatladı normal adet tarihim 6 Mart ama öne geldiği için 3 veya 4 die tahmin ediyorum ama ben iğne kullandım ve 18 Şubat'ta doktora gittiğimde yumurtam catlamisti o günden bu güne 12 gün geçmiş oldu cnm ondan çıkar die test yaptım iğne vurulalimda 14 gün oldu

Kızlar çatlatma iğnesi oldum ayın 15inde sonrasında akıntım oldu benım hiç akıntım olmazdı ve kasıklarım ağrıyor bugun 10.günüm olduğu halde sizlerde nasıldı ve durumlar nasıl?
Gecen ay bende igne oldum ama gram bisey hissetmedim ne agri ne akinti hic bisey..rahim filmi cektirmistim öncesinde onda da hic bisey hissetmedim..bi arkadasim cok agriliydi demisti oysaki..ben hic bisey hissetmiyorum

Cuma ola hayrola hadi bakalım ultrason resmini at buraya minnaği biz de görelim
Tabikide atarım ya çok heyecanlandım tam test sonucunu namaz kılarken annem söyledi bı görsen beni ah ah Allahım herkese nasıp etsin sanada banada devamını sağ salim kucagima almamı nasip etsin ins

Gecen ay bende igne oldum ama gram bisey hissetmedim ne agri ne akinti hic bisey..rahim filmi cektirmistim öncesinde onda da hic bisey hissetmedim..bi arkadasim cok agriliydi demisti oysaki..ben hic bisey hissetmiyorum
Herkesin acı eşiği farklıdır, sonuç güzel olsun da teferruata takılma

Yumurtalama ve çatlama adet döngüsünü etkilerdir elbette , dediğim gibi içini ferah tut. Dua et bol bol cumaya az kaldı zaten inşallah güzel haberler ile geleceksin

Yumurtalama ve çatlama adet döngüsünü etkilerdir elbette , dediğim gibi içini ferah tut. Dua et bol bol cumaya az kaldı zaten inşallah güzel haberler ile geleceksin
Güzel duaların için çok teşekkür ederim canm mutlaka yazicam oglusunu öp yerime ve en hayırlı haberleri hep beraber verelim inşallah

canım yaa sence ben yapmalıyım bugun 14gün oldu iğne olalı ve adet tarıhım normalde 10mart falan o sıralar yani uygulamaya gore tabı gebeldede tutuyor iğneden dolayı 15.gün mü olurum yada 16 17 her neyse.. dün kan verdım 091 doktorum persembe ver demişti

Bence doktoru dinlemekte fayda var, çok merak edip önce yapıyoruz sonra üzülüyoruz, biraz sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…