Çaycı Abla sendromu

Cnm sabah geldiğinde bir masanın tozunu almakla bişey olmaz baştan kabul etmissin sonuçta
Kadina söyle örneğin pazartesi cuma masaları ben silerim gerisine karışmam de

Dipnot. Şu camsillerden aldir bir tane birde mikrofiber toz bezi. Sık camsili sil misss

Bu zamanda iş bulmak zor uzatma bence

tatlım patronun san sert çıkacağı kesin baştan söyledim ben size kabul ettiniz dicekk sen sesini çıkarıp göze batma iş bak bulduğundada geçer karşına ben işten çıkıyorum de bu sebepten bitiii

pembesu33 evet öyle bunu biliyorum da bu işin bi dönüşü de olmalı sonuçta patronumla konuştuğumda illa ki bişe diyecektir yine sil derse silerim amenna ama o kadını bendne uzak tutun böyle emirlere gelemem diyeceğim anlaşılır bi şekilde çünkü bu şartlar altında ben sağlıklı bi şekilde çalışamam yanisabahdan beri kendi işimi gücümü bıraktım bunu düşünüyorum ya ne olacak diye 2 haftadır kendi işimle ilgili en ufak bi sorun yaşamamışım ama sürekli bu masa silme mevzusu geliyor önüme sırf o mesele yüzünden ben iş yapmayan sorumsuz insan gibi görünüyorum

Valla cnm sekreter nedir ben bilmem
Bizde sekreter her halti yapar
Temizlik .çay kahve .yemek bulaşık .büro işi Telefon bakma .dosyalama .misafir ilgilenme vs vs

konuş bakalım yaa anlamıyorum başka kmse yokmu senden başka nden onlar deilde sen siliyosun.. muhasebe işini cok fazla hafife alıyolar nekadar sorumluluk isteyen bir iş konuş canım çaycı ablayada sakın yuz verme

Siliver canım ne var diyenleri hiç anlamıyorum. Olay masa silmek değil. Olay çaycının egosu. Yoksa herkes masa siler o iş değil. Çaycı yaysın poposunu otursun, bu kız hem fatura girsin hem telefona baksın hem masa silsin. Oldu...

Canım bence patronla konuşma. Çaycıyla konuş. İşe erken gitme tam saatinde git. O işleri yaparken tuvalete git, belgeleri yerleştir ama asla oturma. Bir şey derse gördüğün gibi iş yapıyorum de. Bir de çıkarsan falan asla böyle masa silme gibi saçma işleri kabul etme. Patron da manyak mı ne masa kirli diye çaycıya çemkirmesi gerekmiyor mu?

sen 2 yıl ve ya 4 yıllık muhasebe oku sonra gel masa silme tartışması yaşa,ben üniversitede masa silme yöntemleri ve uygulamaları diye bir ders görmedim sen gördüysen silmeye devam et. Tavrını koy yoksa bi süre sonra silmeyi bırak yalattırırlar adama o masayı.

ARKADAŞLAR MESELE MASA SİLMEK DEĞİL ONU YAPACAĞIM ZATEN İLK BAŞTA KABUL ETTİM ÇÜNKÜ..Benim patronla konuşmamın sebebi çaycının tavrı ba aemir veriyo sil bezi lavaboda yıka ben bunlardan şikayetciyim..Kendi yetişemediğimden silemiyorum demiş ama ben yetişememe gibi bişe görmedim ki patrona gidip ilk başta silerim demiştim am şimdi silmem demeyeceğim ki çaycının tavrını söyleyeceğim o kim ki bana emir veriyor ya da kendi keyfi işini yapmayıp bana yıkıyor.

M magicat bugün çaycya çemkirdi zaten masaların hali ne diye çaycı da gelmiş bana diyo masaları iyi sil diye bu ne demek yaa be onu aşağıda görüp bana çay getir demiyorum surayı sil demiyorum onun bu tavrı nedir yani sırf yeniyim ve yaşım küçük diye yapıyorlar vallahi yıldırdılar artık bıktım şu insancıl yanımdan keşke anında milleti tersleyen suratsız bi insan olsaydım ama beceremiyorummmm

ben artık kendi mesleğim olan bu muhasebecilikten nefret ediyorum. çünkü bu kadar ucu açık bir meslek grubu daha yok. hem fatura işle,hem telefon bak,hem servise çık,hem masa sil,yetmez bütün angarya işler sendedir. patronun dıdısının dıdısının işlerine koşarsın. yetmez çocugu coluguyla ilgilenirsin. yaptığın iş iş sayılmaz tüm gün masa başında oturuyorsun neden yorulasın ki kavramı var. Allah yardımcımız olsun. üzülerek söylüyorum ki o eleman sizden daha eski olduğu için ki böyle küçük aile işletmelerinde tanışıklığa alışmışlığa önem verilir, suçlu olan malesef siz olacaksınız. yine bu iş yükü size kalıcak.

Evet haklısın. Yaptıkça üstüne kalıyo malesef. Sende adını değiştin pembesu yaptın hala hekza diye bahsediyosun

evet biliyorum bana kalacak tamam kalsın sorun değil yaparım ama kadının tavrını değiştirmem lazım bu sorun işten ayrılmama bile sebep olabilir

Başta yoğun olursa silerim demişsiniz. Sonra kadın size yerleri silerken patron gelmeden masaları siler misin demiş. Hayır kendi de oturmuyomuş ki iş yapıyormuş. Yoğunluktan anladığınız ne bilmiyorum. Bi eliyle masa bi eliyle yer mi silmeli yoğun demek için. Ben sizi hatalı buldum. Adamlar çakal tamam ama başta silemem diyecektiniz ona göreişe girecektiniz. İkincisi kadın da iş yyapıyomuş silerim dediğinize göre silmelisiniz. Karşı taraf da şöyle düşünüyodur şimdi işi almak için silerimdedi şimdi mırın kırın eediyor. He kimse yalnış anlamasın. Muhasebecinin işi bu demiyorum. Burdaki olay farklı

Başta kabul etmeyecektınız.Demek bunlar başkalarına da yaptırmak ıstedıler problem yaşadılar sımdı one suruyorlar.Bu yuzden ısten bıle cıkarabıler senı.Hatta derler emırlerı yerıne getırmedı cıkardı dıye.onun ıcın sen başka iş bul sonra da ayrıl.Ayrılırken de lafını koy.

dr_yad vallahi benim işlere yetişememekten anladığım hiç oturmadan koştur koştur iş yapmak ama o öyle değil ki her gün silinmiyor ayrıca masalar her gün paspas yapıyor tamam ama akşam üstü gelip ofisde boş boş oturup çay içiyor o sırada silsin ne var bende muhasebeci olarak çok yoğun günler geçiriyorum o zaman bende azcık oturayım sen geç faturaları işle diyeyim ona böyle bi mantık var mı.. Ben zaten ilk başta silerim tamam deiğim için pişman oldum ama laf ağızdan bi kere cıkar mecbur sileceğim diyorum ama kadının çok yoğun olmadığını işlere yetişememe gibi bi durumunun olmadığını da söyleyceğim bu resmen başından iş savmaktır ben kendi işimi başkasına yıkmıyorsam başkası da bana yıkmasın..

Sen hakkını aramazsan kimse sana vermez.
Sende biliyorsun en baştan tavizi vermişsin.
Artık bir an önce resti çek derim yada devam et böyle.
Fazla da seçenek yok konunda.

Genelde de hep hedef alinan muhasebeciler oluyor neden acaba?
Bizde de muhasebe elemani erkek bi arkadas vardi, onu sofor bile yapmislardi ne gerizekalilik

Misir_Prensesi evet benden önce bi bayan almışlar kadın ben masa falan silmem zaten buranın ortamınıda beğenmedim demiş çıkmış 3 gün çalışmış sadece bunu ben işe girdikten sonra kendileri söylediler uslubundan dolayı çıkardık dediler ama kadın da istememiş çalışmayı zannımca. Ya bi de önceki muhasebeci 11 yıldır burdaymış e bu kadın da 8 yıldır burda arkadaş gibilermiş artık o siliyomuş çayları getiriyomuş yardım ediyomuş ama aynı seyi samimiyeti gelenden beklemesi saçma yani

sorma ya darkmore güya idari personel ama alakası yok açıktan başka bi bölüm okuyorum tek isteğim onu sağ salim bitirip ona başlamak ama onda da başka problemler yaşamam inşallah ne zor şey insanlarla uğraşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…