- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi AzrAyazZehrAhmet
-
@pinkycaramel açıkcası bu işyeri çok iyi maaşı şartları vs ama tek sorun bu ve son 1 yıldırda işsizdim muhasebe kolay bulunur demekle bulunmuyorda acıkcası tabiki çok zorlarlarsa cıkar giderim ama öncelikli iyilikle ortayol bularak burada kalmak çünkü gerçekten ihtiyacım var buradan alacağım maaşa başka yerle asgari ücreti bile zor verirken burası bayağı üstünde veriyor ve nişanlıyım çeyiz ev iş(
GIRGIRINA bir yıldır işsizim ya ne diyosun sileceğim malesef su an ama öncelik çaycının ağzını kapatmak olacak bu sebeple patronla görüşeceğim ki herkes yerini bilsin..Nefret ediyorum böyle beleşci iyi niyeti su istimal eden insanlardan ya sırf bu yüzdn çalışma hayatımdan bezdim ..
S sevdasinemalarda zaten hep ilanlar muhasebe ve sekreter olarak verilir.. Sekreterlik amenna zaten telefonlarada bakıp yönlendirmeleri yapıyorum ofise gelenleri de karşılıyorum bunlar normal şeyler araya anormaller girince geriliyorum..
konuş bakalım yaa anlamıyorum başka kmse yokmu senden başka nden onlar deilde sen siliyosun.. muhasebe işini cok fazla hafife alıyolar nekadar sorumluluk isteyen bir iş konuş canım çaycı ablayada sakın yuz vermepembesu33 evet öyle bunu biliyorum da bu işin bi dönüşü de olmalı sonuçta patronumla konuştuğumda illa ki bişe diyecektir yine sil derse silerim amenna ama o kadını bendne uzak tutun böyle emirlere gelemem diyeceğim anlaşılır bi şekilde çünkü bu şartlar altında ben sağlıklı bi şekilde çalışamam yanisabahdan beri kendi işimi gücümü bıraktım bunu düşünüyorum ya ne olacak diye 2 haftadır kendi işimle ilgili en ufak bi sorun yaşamamışım ama sürekli bu masa silme mevzusu geliyor önüme sırf o mesele yüzünden ben iş yapmayan sorumsuz insan gibi görünüyorum
Evet haklısın. Yaptıkça üstüne kalıyo malesef. Sende adını değiştin pembesu yaptın hala hekza diye bahsediyosunşuanki şirketimden önce küçük 3-4 personeli olan bi yerde çalışıyordum adam bana 700 lira veriyordu düşün..
çaycı yoktu bir gün adamın da misafirleri vardı bana hekze bize çay verirmisin dedi bende veremem ben çaycı değilim dedim adam kalktı kendi aldı he sonra beni kovdu ama olsun
şuan da kurumsal büyük bir firmadayım her dk istesem çay getirecek bir abla var ama ben genelde kalkıp kendim alıyorum bazen arkadaşlarıma getiriyorum neden çünkü kadını çok seviyorum ve yoruluyor diye kendim alıyorum..
burada mesele zaten masa silmek çay taşımak değil bizim memlekette böyle küçük işletmeler de sırf patrona çalışırsın ne için girersen gir adam senin herşeyini sömürmek ister 3 kuruş verir iliğine kadar sömürür. o çaycı belki böyle davranmasa sen kendin yardım etmek isteyecektin o kadında arsızlığa vurmuş işte.. tavsiyem çıkın ve böyle işletmelerden uzak durun ben bir daha girmeyi düşünümüyorum böyle bir yere.
Evet haklısın. Yaptıkça üstüne kalıyo malesef. Sende adını değiştin pembesu yaptın hala hekza diye bahsediyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?