- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
- Konu Sahibi AzrAyazZehrAhmet
-
sende guzel sılme :) kadın derse ben beceremıyorum evde faalnda annem bana ıs yaprırmaz de:) adam sonuçta kadına bağıracak.kadın da mecbur yapacak temızlıgı:)Misir_Prensesi evet benden önce bi bayan almışlar kadın ben masa falan silmem zaten buranın ortamınıda beğenmedim demiş çıkmış 3 gün çalışmış sadece bunu ben işe girdikten sonra kendileri söylediler uslubundan dolayı çıkardık dediler ama kadın da istememiş çalışmayı zannımca. Ya bi de önceki muhasebeci 11 yıldır burdaymış e bu kadın da 8 yıldır burda arkadaş gibilermiş artık o siliyomuş çayları getiriyomuş yardım ediyomuş ama aynı seyi samimiyeti gelenden beklemesi saçma yani
suc elemanın kabul etmesındeGenelde de hep hedef alinan muhasebeciler oluyor neden acaba?
Bizde de muhasebe elemani erkek bi arkadas vardi, onu sofor bile yapmislardi ne gerizekalilik
Hakkinda hayirlisi canimsorma yadarkmore güya idari personel ama alakası yok açıktan başka bi bölüm okuyorum tek isteğim onu sağ salim bitirip ona başlamak ama onda da başka problemler yaşamam inşallah ne zor şey insanlarla uğraşmak
Patronlarin da isine geliyor calisanlarin gorevlerini kesin cizgilerle belirlemiyorlar ki herkese herseyi yaptirabilsinlersuc elemanın kabul etmesınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?