Nerelisiniz acaba ? Ben çok kırıldım o lafa ama . AğladımBizim burda cehennemin dibine demek umrumda değil demektir. Ben de eşime söylediğimde şoka girmiş çok bozulmuştu. Cehennemin dibine git demek değildir yani bizim gibi kullanıyorlarsa. Bence ona çok takılmayın. Düğün konusunda da çevremdeki herkes nikaha çevirdi siz de orta yolu bulun bosverin. Karantinadan dolayı hepimiz gerginiz psikoloji kalmadı kimsede.
Bilemiyorum ya bana böyle demesi daha baştanAslinda ortada bisey yok.
Zaten bastan nikah istemissiniz ama neden tartismayi alevlediniz ki.
Tek sorun cehennemin dibine demesi bence.
Hmmm yok erzurumlu değil baya sinirle söyledi ama cehennemin dibine git manasındaydı yaniErzurumeşim de çok bozulmuştu ama cidden o anlamda kullanmıyoruz. Aman çok da tın demek gibi
O değil ki sorunum cehennemin dibi demesi konu bu sadece neden dediğini açıklamak için yazdım yoksa tek sorun cehenmin dibine lafını kullanmış olmasıYa düğün olmasa ne olacak
Adam haklı yani
Konuşunca sorarsınız hangi anlamda söylediğini ama cidden çok takılmayın. Biz eşimle en az günde dört beş kez tartışıyoruz şimdi. Sabır falan kalmadı evde kalmaktanHmmm yok erzurumlu değil baya sinirle söyledi ama cehennemin dibine git manasındaydı yani
Ya daha nişanlıyken ve uzak kalmışken böyle diyebilen bir adamla evlenilir mi diye aklım kurcalandı . Çok ağır ve terbiyesizce değil mi ?Sakin olun yani biz size nişanı atın desek atabilicekmisiniz hayır herkes bu aralar çok gergin söylediğini onaylamıyorum ama sakın olup bekleyin pişman olup sizi arıycaktır zaten yani umarım çünkü hatalı o
Bir umut, düğün masrafından yırtardı belki :)Merhaba hanımlar canım çok sıkkın. Ben nişanlıyım ve corona dolayısıyla düğünümüz ertelendi yaz sonuna . Bundan dolayı ve corona bilmem ne olaylar dolayısıyla malumunuz herkes gibi sıkıntıdayız nişanlım da bende.
Her ne ise, bu akşam konuşuyorduk coronadan falan konuştuk ben düzeliyor dedim o dedi düzelmiyor gizliyorlar falan sonra konu düğüne geldi. düğünümüz olmasa bile nikahlar biraz daha serbest olursa yaparız, zaten biz sade bir nikah istiyorduk başta sonra karar verdik düğüne dedi. Ki düğünü isteyen de kendisiydi . Ben dedim yani nikahlara normal şekil izin verirlerse zaten düğüne de izin verirler fark ne ne alaka yani dedim.
Sinirlendim Ben de dedim sen düğün mü yapmak istemiyorsun. O da ne alakası var ben sana öyle mi dedim falan filan baya bağırıp çağırmaya başladı. Beni konuşturtmadı. Ben konuşabilir miyim falan dedim. hayır gerek yok konuşmana seninle konuşulmuuor dedi. Yani sırf sen düğünden mi kaçıyorsun dediğim için. Dedim madem konuşamıcaz karşılıklı kapatalım telefonu gerek yok konuşmaya o zaman dedim. O da bana cehennemin dibine !!!! Dedi, kapatırsan kapat dedi. Ben de kapattım.
Gerçekten sinirliyim elim ayağım titriyor. Ne yapmalıyım ?
Sorun bu lafı kullanmış olması ya nişanlıyken bunu yapan adam evlenince neler der diye düşünüyorum haksız mıyım ?Bir umut, düğün masrafından yırtardı belki :)
Yapacak birşey yok, ortalığın durulmasını sakince beklemekten başka.
Cehennemin dibini işaret ettiyse, o da gelmeden çıkmayın bakalım.
Canım nişanlını tanımıyor musun nasıl bi kişiliği var mesela çok iyi boşta sadece bu kelimeyi söyledi diyemi kafana takıldı yoksa daha önce söylemiydi böyle laflar şimdi bi laf dedi diyede ayrılıcak değilsin heraldeYa daha nişanlıyken ve uzak kalmışken böyle diyebilen bir adamla evlenilir mi diye aklım kurcalandı . Çok ağır ve terbiyesizce değil mi ?
Ama sizde üzerine gitmişsiniz birazcık. Düğünü isteyen zaten adam. Madem böyle bir dönemde geçiyor tüm dünya ya beklersiniz ya da sade bir nikah kıyarsınız .Kızgınlıkla söylediği lafa bence çok takılmayın. İnsanız hepimiz. Kaldı ki herkesin şu sıralar canı sıkkınSorun bu lafı kullanmış olması ya nişanlıyken bunu yapan adam evlenince neler der diye düşünüyorum haksız mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?