“ Cehennemin dibine “ dese ?

Yani tamam ben sinirle bir şey dedim de beddua etmedim. Adam resmen beddua etti. O ağır bir laf. Ve nişanlıyız el üstünde tutulmam gereken bir zamanda yaptı

Bakın sanırım yaşınız çok genç
Abla gibi dürüstçe söyleyeyim size
Bu cicim ayları, el üstünde tutulmalıyım falan boş hikayedir. İlişkiler karşılıklıdır, söylerseniz duyarsınız, erkekler bu konuda çok ayar sahibi değildir. Şimdi burada herkes ooo olmaz tü kaka vah vah söylenir mi der ama gerçek bu değil. Siz nişanlıysanız o da nişanlı, siz el üstünde tutulmak istiyorsanız o da istiyor, her şey eşit ve karşılıklı. Siz ona saldırmışsınız o da altta kalmamış hepsi bu, sakince konuşun birbirinize meramınızı anlatın ancak böyle çözersiniz

Bugün orucun ilk günü. İkinizde oruç tutmuşsanız onun gerginliği de vardır muhtemel

yok çok genç sayılmam 30.

İnşallah gelir tabi o da var

Evlenme bununla. Bu olmamış. Çok ciddiyim. Seni çok üzer.

Ay bana da öyle geldi ya
E bacım biz sana ne diyoruz sen hayla neyin peşindesin git ayrıl ozaman bu kıtlıkta bulursan birini kaçırma e ben sana daha ne diyeyim sen kararını vermişsin içten içe

Kusura bakmayın ama bu benim için çok basit sıradan bir kavga.
İnsanlık hali moral bozukluğunda, karşı tarafın kaşımasıyla söylenir bir söz, yaşanır bir durum..

Ben de söyleyebilirim o sebepten yadırgamadım.
İnsanlar hep ponçik adamlarla ponçik ilişkiler içinde galiba :)

Bana şimdiye kadar kimse böyle bişe demedi. Yani en azından çok ciddi hani artık ayrılık kavgası yaparsın o başka da. Böyle sıradan basit evlilik üzerine bir konu konuşurken böyle denmesi bana bu adamdan olmaz dedirtti.

Bunu ille size denmiş gibi algılamanız ilginç.
Cehennemin dibine, yerin dibine geçsin, kahretsin bu saçma konuyu gibisinden söylenmiş diye düşündüm ben.

Cehennemin dibine gir, defol mu dedi?

Bunu ille size denmiş gibi algılamanız ilginç.
Cehennemin dibine, yerin dibine geçsin, kahretsin bu saçma konuyu gibisinden söylenmiş diye düşündüm ben.

Cehennemin dibine gir, defol mu dedi?
Hayır bana söyledi canım cümle şöyle oldu, konuşmazsan konuşma cehennemin dibine dedi

Hayır bana söyledi canım cümle şöyle oldu, konuşmazsan konuşma cehennemin dibine dedi

Hmm nişanlılık aşaması için fazla cüretkar olmuş doğru :)
Yine de ben de çok öfkelendiğimde böyle davranabilirim.
O sebeple ayrılık sebebi diyemem sadece buna.
Ama süründür, ders olsun tabi.

Hmm nişanlılık aşaması için fazla cüretkar olmuş doğru :)
Yine de ben de çok öfkelendiğimde böyle davranabilirim.
O sebeple ayrılık sebebi diyemem sadece buna.
Ama süründür, ders olsun tabi.

ne yapsam süründürmek için. Direk açmım mı ararsa falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…