- 7 Ocak 2016
- 10.355
- 49.963
- 598
Malesef garanti verilemeyecek bir durum. Haksız değilsiniz, konuşma hararetli de olsa.Sorun bu lafı kullanmış olması ya nişanlıyken bunu yapan adam evlenince neler der diye düşünüyorum haksız mıyım ?
Sorun bu lafı kullanmış olması ya nişanlıyken bunu yapan adam evlenince neler der diye düşünüyorum haksız mıyım ?
Yani biraz kendi dediğinin doğruluğunu tartışan biri. O huyu yoruyor zaten beni. Elmalar yeşildir diye düşünüyor ya mesela onu kırk saat ayrıntılı anlatır. İlk kez böyle bir laf dedi ama çok kırıldım. Ben böyle şeylere gelemiyorum. Bir de nişanlıyız el üstünde tutması lazımCanım nişanlını tanımıyor musun nasıl bi kişiliği var mesela çok iyi boşta sadece bu kelimeyi söyledi diyemi kafana takıldı yoksa daha önce söylemiydi böyle laflar şimdi bi laf dedi diyede ayrılıcak değilsin heralde
Yani tamam ben sinirle bir şey dedim de beddua etmedim. Adam resmen beddua etti. O ağır bir laf. Ve nişanlıyız el üstünde tutulmam gereken bir zamanda yaptıSinirler herkeste gergin bu aralar
Ama ilk celallenen siz olmuşsunuz
Öyle her aklınıza geleni söyleyip sonra gelen cevaba sinirlenmek doğru değil
Adama düğünden mi kaçıyorsun pintilik mi yapıyorsun demişsiniz resmen o da düşünmez mi şimdi bu insan evlilikten sonra neler der diye. Sakince konuşmalısınız, cehennemin dibine umurumda değil anlamında kullanılan bir cümledir ilaveten, bu kadar alınacak bir durum yok
Sen evlenmek istiyormusun bu adamla ben onu anlamadım sanki hatalarını kolluyormuşsun gibi geldi bana çok üstüne gitme bekle arama sorma o zaten hatasını anlayıp arıycaktır emin olYani biraz kendi dediğinin doğruluğunu tartışan biri. O huyu yoruyor zaten beni. Elmalar yeşildir diye düşünüyor ya mesela onu kırk saat ayrıntılı anlatır. İlk kez böyle bir laf dedi ama çok kırıldım. Ben böyle şeylere gelemiyorum. Bir de nişanlıyız el üstünde tutması lazım
Sinir oldum resmen ya.Gerek yok konusmana:)))
Bılırkısıye bak, kararı o veriyor.
Hersey bıtsın bekle ve dugununu yap. Nikah en mantıklısı ama bu adama ben dugun yapardım
Yok ya benim yapım da biraz böyle ünlü düşünür hadisenin dediği gibi “el üstünde tutulmazsam hep el kalırımSen evlenmek istiyormusun bu adamla ben onu anlamadım sanki hatalarını kolluyormuşsun gibi geldi bana çok üstüne gitme bekle arama sorma o zaten hatasını anlayıp arıycaktır emin ol
Kız bu karantinada seni nasıl el üstünde tutsun sen hadise gibi taşın adamın evine ozaman beraber geçirin karantinayıYok ya benim yapım da biraz böyle ünlü düşünür hadisenin dediği gibi “el üstünde tutulmazsam hep el kalırım” daha önce 2 nişan attım . Bir sorun mahvedebiliyor beni.
Biraz fazla tepki vermiş ama sen de üstüne gitmişsin. Nikahla düğün ayni değil ki düğün daha dipdibe kalabalık bir eylem. Bence önemli olan sağlığınız ve beraberliginiz. Heveslisiniz anlıyorum ama bu kadar zor bir süreçten geçerken takilacaginiz son şey olsun düğün mü nikah mi derdi. Geç olsa da güç olmasın. Nişanlıniz özür dileyene kadar da beklemede kalın
Olsun uzakta da olsa tutacak.Kız bu karantinada seni nasıl el üstünde tutsun sen hadise gibi taşın adamın evine ozaman beraber geçirin karantinayı
Talihsizce olmuş söylemi evet bende olsam bende kırılırdım ama tabi biz canım cicim aylarını çoktan geçtiğimiz için bize bunlar koymaz ama siz daha yenisiniz sinirle söylenmiş bi cümle bence insan bazen sinirle ne dediğini duymuyor oluyor yani böyle şeyler sen beklemede kal ilk adım gelene kadarOlsun uzakta da olsa tutacak.Nişanlıyız insanda bir kıyamamazlık olur. İnsan çiçeği burnunda nişanlısına cehennemin dibine git der mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?