Cem Bey ile adim adim...

osnl

Aday :)
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
78
1
86
45
İstanbul
18 Mart 2008
Doktoruma (o zamanlar baska bir Cem Bey'e gidiyorum) artık hamile kalmayı düşünüyorum dedim, gülümsedi...
Cem Bey; Bedenin ben hazirim diyor peki sen piskolojik olarak hazirmisin? dedi
Bende artık galiba evet dedim... :dance: (galiba evet ne demekse)
Tam kan sayimi yapalim troid falan ihtimalini ortadan kaldıralım dedi... yaptirdik bi problem yok yerimseniben

11 Mart 2009
Smear Testi zamanim gelmişti artik, hemen hemen de 6 aydir full-time bebek için calisiyorduk.. Bu sefer sperm testi yapalim dedi dr. Eşim tabi hemen yaptıralim diyince doktorumuz vayy eşimiz cok cesur dedi
(tabi sorun olmadıgını düşününce insan cesur oluyo...)
test sonucunu alinca 6 aydır boşa ugrastigimizi anladık......

Eşimde morfoloji degeri %1 cikti :bbo:

14 Mart günü aldıgımız sperm test sonucu tabi oldukca sarsti bizi,

Hemen tüp bebek merkezlerini arastirmaya başladik..

Bekarken ve yeni evlendigim dönemlerde kontrol ve muayne amacli gittiğim ve tüp bebek konusunda deneyimlerini bildigim Cem Bey'e gittik;
tekrar sperm testi istedi, 2.testte daha mi iyi daha mi kötü tam sonuca ulaşırız dedi, beni de muayne etti, rezervlerime bakti, problem yok rezervler iyi durumda dedi...
04 Nisan günü test sonucunu tekrar aldik, bekledigimiz gibi %99 ayni çıktı...

Cem Bey, %10 aşılama %60 tüp bebek şansımız oldugunu soledi.. CADIARZU

Kadınlar kulubune cok uzun zamandır üyeyim, ama bu tüp bebek sayfasına hiç girmemiştim. Kısmetimizde burda da olmak varmiş...
Burda yazılanları okudukca bi yandan mutlu oldum, bi yandan daha cok sıkıldım...

Kafam karıştıkca Cem Bey'e sorularim cogaldı... fisfisfis
Neyse ki Cem Bey sabırlı cıktı

Cok kısa sürede tüp bebekle ilgili araştırmadıgım site hastane doktor kalmadı..
Ama tanıdıgım, bildigim, yakın oldugum doktorumda karar kıldım....:teytey:

Gecen ay 23ünde regl olmuştum, bu ay heyecanla bekliyorum regl olmayi cünkü 2.günü Allah kısmet ederse kısa protokol ile calismalara başliyoruz...

Burdan herkese sesleniyorum;
Hayat “ umut ettiğin “ kadardır...

Umudumuzu hiç kaybetmeyelim....... Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Allah bu yolda ugraran cabalayan herkese saglikli evlatlar nasip etsin.....:asigim:

hangi cem beymiş bu:uhm:
nerenin doktoru ayyyyşutarafagitti
öyle bir anlatmışsınki bendemi gitsem diye geçti aklımdan bir andakaydirigubbakcemile2

Sanırım cem demırel den bahsedıyor...tahmınlerım doĞrusa eĞer kızlar...acıbadem kadıkÖy hastanesınde ve bende 2.tÜp bebek denememı ona yaptırmak ıstıyorum kısmetse...

yok yok degil..
suanki doktorum; Yeditepe Üniversite Hastanesinde Prof.Dr.Cem Fıçıcıoğlu...
önceki doktorumda cok sekerdi ama Kadın Doğum uzmaniydi, Cem Öncüloğlu....
Bu arada adı Cem olan ne kdr cok Kadın Doğumcu var.... kaydirigubbakcemile3

kısa protokol neden? uzun protokol rezervler iyiyse uygulanan protokol değil mi?
buarada tedavin şimdiden hayırlı olsun, 2009 anne adayları topiğimize de bekliyoruz, listemize eklenmeye..hepimiz bu yıl hamile oluruz inşallah..ve 2010da sağlıkla meleklerimize kavuşuruz..

tesekkur ederim dervis; ayrica hepimizz için dileginin gercekleşmesini dilerim :asigim:
protokol işine gelınce, ben uzun kısa vb. burdan okuyupta sordum doktoruma "nedir bu uzun kısa muhabbeti" die?,
bana her ikisi içinde uygun oldugumu (bir dünya degerlerden falan bahsetti o arada tabii) fakat önemli olanın "ben kendımı ne zaman hazır hissedersem" oldugunu ve o zaman baslayabileceğini iletti.. istersen hemen şimdi istersen regl 2.gününde gel baslayalım diyince regl 2.gününde okeyleştik.. süprizzzzz

Not: Doktorumun dedigine gore nisan mayis aylari tam vaktiymiş...

slm cnm bende cem beyde baslıycam daha öncede cem beyde denemişdik bizde sorun aynı morfoloji
baanda kısa tedavi uygulanıcak ama ben haziran gibi başlıycam inşş ilk denemende hamile kalırsın iyi bir doktor cem bey

Selam herkese yeniden,
Protokole gün yaklaştikca kendimi daha tuhaf hissediyorum, buraya yazmak rahatlatiyor, sanki karşımda bir grup arkadas içimi döküyorum... Ne annemin ne eşimin annesinin nede başka bir kan bagim olan birinin haberi yok olanlardan, sadece sizler ve yine buraya üye olan cok yakınım esrak biliyor yaşadıklarimi, hissettiklerimi...
Bu internet doktorlara göre hem iyi bisey hemde kötü bişeymiş...
Bir doktorum şöyle demişti bana; tamam iyi hoş guzel... kendi kendinize piskolojik rahatliyosunuz, arastiriyorsunuz, bilgileniyorssunz , daha kolay çözümler bulabiliyorsunuz ama bir yandan da daha da kötü bir piskoloji içine girebilip daha cok korkabiliyorsunuz..
Galiba biraz hakkı var, eskiden ne korkacam arastirmak iyi bisey diyordum ama iğneler (göbekten,kalçadan) beni ilk safhada gercekten ürkütmüştü, işte o zaman hak verdim. yerimseniben
Bugun tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlardan birinin sitesine girdim, video olarak tanıtım yapmışlar; iğneyi böle hazırlayacaksınız şöyle göbeğe enjekte edeceksiniz falan die.. Ayyy izlerken bile bi tuhaf oldum.... Bakalım banada yazarlarsa böle iğne nasil yapacam :1shok:
bebek için herseye deger sanırım sırnaşık şey

osnl hiç korkacak bişey yok kendin yapıyorsun zaten minnacık bir igne kıl kadar ince küçük 3 kere tedavi oldum yoksa nasıl vurulurdum:)ve transfer sonrası 30 igne o biraz zor :):)ama ben özelikle igne istemişdin jel yerine hayırlısyla hiç korkma

Selamlar yeniden,
tedaviye baslamak için adet olmayı bekliyoruz ya, cok komik yaa, her zaman hasta olmayalım die beklerdik eskiden, olmayalim da hamile olalim die düşünürdük. Şimdi hastalanmayı beklemek tuhaf oldu kaydirigubbakcemile3 , bekliyorum ya kafam hep orda, kafami beynimi boşaltmak için site site gezip oyun oynuyorum, ama 10-15 dk bir buraya geri dönüyorum...
Umarim herkes bebegine saglikli bir sekilde kavusur...
Bildiginiz vakit gecirmeye yer ariyorum... el işinden de anlamam, kendimi mutfaga verdim, yemek yapiyorum
Şimdi birazda gidip ütü falan yapayim bari....
Yanımda oldugunuzu hem burdan hem özelden aldıgım mesajlarla hissetmek cok gusel...
Hersey için şimdiden teşekkur ederimmm.

Selamlar yeniden

23 nisan cocuk bayraminda adet oldum,
24 nisanda da sabahin kör saatinde kendimizi esrak ile (bazıları kanka diyo bize, kan bağımız yok ama gerek de yok bence) hastanede bulduk.. Yumurtalarim kontrol edildi ve göbekten yapilmak uzere ignelere aynı akşam başladım, ben tahmin ettigim gibi igneyi kendim yapamadım naniknanik neyse ki bu konu gibi her konuda sogukkanliligini koruyan canım arkadasim esrak bir cirpida yapiverdi igneyi, ama dogruyu söylemek gerekirse gercekten göbekten yapilan igneden korkmama gerek yokmuş cunku hiç hissetmedim bile... hergün esrak ile 18:00 da igne için bi sekilde biraraya geliyoruz, evlerimizde pek yakın degil ama elim mahkum :1rolleyes: o igneyi ne kadar hissetmedigimi bilsemde (minnacik bişe ama) kendime batiramiyorum :1no2: işte ...

Neyse bir çırpıda 3 gün geçti yarın da 4.gün ignemi olup sali günü kontrole gidecegim.
Bu arada ignenin yanında bir coraspirin birde vitamin(elevit) yazdılar bana... içiyoruz bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…