Selam herkese yeniden,
Protokole gün yaklaştikca kendimi daha tuhaf hissediyorum, buraya yazmak rahatlatiyor, sanki karşımda bir grup arkadas içimi döküyorum... Ne annemin ne eşimin annesinin nede başka bir kan bagim olan birinin haberi yok olanlardan, sadece sizler ve yine buraya üye olan cok yakınım esrak biliyor yaşadıklarimi, hissettiklerimi...
Bu internet doktorlara göre hem iyi bisey hemde kötü bişeymiş...
Bir doktorum şöyle demişti bana; tamam iyi hoş guzel... kendi kendinize piskolojik rahatliyosunuz, arastiriyorsunuz, bilgileniyorssunz , daha kolay çözümler bulabiliyorsunuz ama bir yandan da daha da kötü bir piskoloji içine girebilip daha cok korkabiliyorsunuz..
Galiba biraz hakkı var, eskiden ne korkacam arastirmak iyi bisey diyordum ama iğneler (göbekten,kalçadan) beni ilk safhada gercekten ürkütmüştü, işte o zaman hak verdim. yerimseniben
Bugun tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlardan birinin sitesine girdim, video olarak tanıtım yapmışlar; iğneyi böle hazırlayacaksınız şöyle göbeğe enjekte edeceksiniz falan die.. Ayyy izlerken bile bi tuhaf oldum.... Bakalım banada yazarlarsa böle iğne nasil yapacam :1shok:
bebek için herseye deger sanırım sırnaşık şey