Cem Bey ile adim adim...

evett dün transfer gercekleşti...

şimdi bekliyoruz bakalım osnl cok iyi ecde yatıp dinleniyo

19 mayıs da gebelik testi var..

23 nisansa basladı 19 mayıs da güzel haberle devam edecek inş...

kızlarrr ne kadar güzel her anı paylaşmışsınız.... cok teşekkürler..

yanii cok büyük iyilik yapıyorsunuz .karşılığını alırsınız insallah.

ben de bugun eşimin sonuclarını ogrendim % 1 morfoloji cıktı ilk kez doktora gidicez..

bu iğneleden cok korkuyorum Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsın..

Selam herkese yeniden,

esrak da bahsetmiş dün transferim gerceklesti kaydirigubbakcemile5
Transfer esnasında hiç agri ya da rahatsizlik duyulmuyor.. Şu zaman zarfinda kısmetse surekli buralardayım....

23 Nisan Cocuk Bayramında baslayan maceramız,
19 Mayıs Genclik Bayramında sonuca ulaşacak kısmetse kaydirigubbakcemile2

Bu arada gercekten korkmam gereken transferden sonraki ignelermiş... ben başta göbekten yapilan ignelerden cok ürkmüştüm ama onlardan hiç bir sey anlamadım, ama dün tranferden sonra vurulan igne canıma okudu senağlama , bu igneyi her aksam üstü vurduracagim taki gebelik testine kadar....

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun....

maşallah günler su gibi akıp geçmiş transferi bile olmuşda test gününü bekliyormuş
maşallah maşallah inşllah güzel güzel sonuçlar alırsın

bende ilk iğnemi oldum bakalım senin test günün heralde benimde yumoşların toplandığı gün olur hayırlısı olsun hakkımızda

merhabalar,

Birkac gündür yoktum sitede, acikcasi karamsarlıga kapilmamak için pek okumak/yazmak istemedim. Bol bol tv isliyorum, eşimle filmler aldık onlara takılıyoruz, internette oyunlara kaptırdım kendimi, kafamı boşaltmaya calişıyorum..

Hastanede Nalise hemsire vardi, ona sormustuk bir belirti vb birsey olurmu test gününe kadar diye; yok hiç sanmıyorum demişti, burda okuyorum bazen, kasıklarinda agrı olanlari falan sordum, bize öyle bir belirti ile ulaşan hiç olmadı ama her bünye farklı tepkiler verir dedi, bende ise gün içinde böyle boşlukta yürüyormusum gibi his var... Normalde de tansiyonum düşüktür, bende ona yoruyorum...
İğne yerlerim ağrıyor, cok ilginç soldan yedigim igne yerlerim agrırken sagdan yedigim iğne yerlerim hiç agrımıyor...

Test günüme tam 1 hafta kaldı, haftaya bugun hakkımızda hayırlı olan haberi alacagız kısmetse... Bizde herkes gibi hayırlı haberin pozitif olmasini istiyoruz ama her cümlemizin sonunda hayırlısı ise olsun diyoruz...

Herzaman dedigimiz gibi Allah herkesin gönlüne göre versin....

sevgili osnl hakkınızda hayırlısı olsun dilerim güzel haberler verirsiniz bize.....heyecanla sonucu bekliyoruz sevgilerlee......

Slm kızlar,
19 Mayıs bayram oldugu için doktorum 18 mayıs ptesi günü test yapabilirsin demişti.
Yarın kısmetse test yaptıracagım bakalım sonuc ne olacak...Akşam üstü burdan hepinizi haberdar ederim.
Hakkımızda hayırlısı olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Merhabalar,
öncelikle bugune kadar bana full destek veren esrak'a burdan da tesekkur ederek yanaklarindan öpüyorum kendisini....

Sabah 7 gibi uyanıp saate baktım (11-12 gibi yataktan kalkmaya kararlıydım) neyse hemen geri uyumuşum.. ama uyanana kadar rüyamda hastane hastane gezip test yaptırdım ve hepsinde de negatif sonuc aldım....

Yeditepeye giderken rüyanında verdıgı etkı ıle cok sakın bır sekılde kan verip 2 saat esrak ile dışarda dolastık....

341 deger ile hamile oldugumu ögrendim... Carsamba günü tekrar kan verip degerlerime bakılacak, ctesi günü kısmetse kese görünürmüş... 3 hafta sonrada kalp atişlarini duyarsak ( Allah kısmet ederse..) herkese (aile büyüklerine) haberi verecegiz....
Bugun leyla gibiyim.. Kendimi cok tuhaf hissediyorum...
Yemege cagrılıyorum.. Az sonra geliyorum....

canım birde burdan tebrik etmek istedim seni.darısı bizlerin başına inşallahhhhh

kaydirigubbakcemile2 harika bi haberr hayırlı olsun canıım allah kucağına almayı nasip etsin... çok mutlu oldum inan moral umut oldu bana, bize :))))))))))

Canım ne güzel bir habeeeeeer!hihoyyyt:teytey: Seni ve eşini çok çok tebrik ediyorum. Bugün benim transferimin ilk günü ben de 30 mayısta test yaptırıcam. Darısı başıma inşallah...

Test sonucun yüksek çıkmış, çoğul gebeliğe benziyor. Doktorun bu konuda herhangi birşey söyledi mi?

Canim Tebrik ederim,inan cok sevindim:dance:

banada umut olmus oldun, cünkü cem bey benimde doktorum.umarim banada buradan bir gün
güzel haber verme imkani dogar.

tebrikler tebrikler ay çok güzel bir haber bu allah tamamına erdirsin çok sevindim canım......dilerim sağlıkla kucaklamakta nasip olur.sevgilerle.....

rabbim dileyen herkese nasip etsin ins hadikizim dogur bebisleride sevelim

canım çokkkk tebrikler çok sevindik nazarlardan koru Allahım bu iyi kalpli kardeşimizi bizimle dakika dakika paylaştı Alah razı olsun. öpüyorum seni ve yumoşlarını canım kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…