Sevgili osnl,
co-culture tedavisimi yaptirdin?
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süper bi haber bize umut oldun maşallah deger süper bizimde morfoloji sıfır inş bizde agustosda kazanıcaz sevgiler
sevgili osnle ben embriyolar kaç hücreliydi kaçıncı gün transfer edildi kalanlar donduruldumu bide kaç tane transfer edildi......birde değerin baya yüksek bizim bir arkadaşımız cem beyde denemişti onun 12. gün 250 çıkmıştı değeri şu an 22 aylık ikizleri var ve çok tatlı bebekler biz bayılıyoruz onlara dilerim seninde sağlıklı ikizlerin olur canım.....sevgilerle.......
canım çokkkk tebrikler çok sevindik nazarlardan koru Allahım bu iyi kalpli kardeşimizi bizimle dakika dakika paylaştı Alah razı olsun. öpüyorum seni ve yumoşlarını canım kardeşim
rabbim dileyen herkese nasip etsin ins hadikizim dogur bebisleride sevelim
tebrikler tebrikler ay çok güzel bir haber bu allah tamamına erdirsin çok sevindim canım......dilerim sağlıkla kucaklamakta nasip olur.sevgilerle.....
Canim Tebrik ederim,inan cok sevindim:dance:
banada umut olmus oldun, cünkü cem bey benimde doktorum.umarim banada buradan bir gün güzel haber verme imkani dogar.
Canım ne güzel bir habeeeeeer!hihoyyyt:teytey: Seni ve eşini çok çok tebrik ediyorum. Bugün benim transferimin ilk günü ben de 30 mayısta test yaptırıcam. Darısı başıma inşallah...
Test sonucun yüksek çıkmış, çoğul gebeliğe benziyor. Doktorun bu konuda herhangi birşey söyledi mi?
Merhaba canım ben mart ayında yaptırdım Yeditepede.Bizimde erkek infertilitesi. Cem bey benden çok iyi sonuçlar beklediğini söylemişti.Bizde baya umutlandık ama olmadı malesef. Umarım senin iyi haberlerini okuruz buradan.allah yardımcın olsun...
canım seni ve eşini tebrik ederim, inan sitede yeni okudum çok sevindim, inşallah allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip eder, ben uzun süre siteye giremediğimden pek haberim olmadı ama inan hep aklımda idin hamile kalacağına ben inanıyordum zaten , sonuca da çok sevindim hadi hayırlısı aman kendine çok dikkat et ve doktorun ne derse onu yap olurmu
merhabalar,
öncelikle bugune kadar bana full destek veren esrak'a burdan da tesekkur ederek yanaklarindan öpüyorum kendisini....
Sabah 7 gibi uyanıp saate baktım (11-12 gibi yataktan kalkmaya kararlıydım) neyse hemen geri uyumuşum.. Ama uyanana kadar rüyamda hastane hastane gezip test yaptırdım ve hepsinde de negatif sonuc aldım....
Yeditepeye giderken rüyanında verdıgı etkı ıle cok sakın bır sekılde kan verip 2 saat esrak ile dışarda dolastık....
341 deger ile hamile oldugumu ögrendim... Carsamba günü tekrar kan verip degerlerime bakılacak, ctesi günü kısmetse kese görünürmüş... 3 hafta sonrada kalp atişlarini duyarsak ( allah kısmet ederse..) herkese (aile büyüklerine) haberi verecegiz....
Bugun leyla gibiyim.. Kendimi cok tuhaf hissediyorum...
Yemege cagrılıyorum.. Az sonra geliyorum....
bizim 4 olucak morfoloji sorun yaprak gec oldu kusra bakma ama bu formu acan arkadas hamile kalınca kayboldu kalp atışını duydumu ebeligi devammı hiç bilgi vermedi varmı bilgisi olan bu formu can arkadas ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?