Cem Bey ile adim adim...

şimdi 4.deniyeceksin.orda fiyatlar nasıl.doktorlardan memnunmusun.Cem beyle karşılaştırdığın zmaan nasıl.

umutda fiyarlar ilac harıç deniycem cem beye göre umut uygun ben umutdan cok memmundum
fakat morfoloji sıfırdı oyüzden ımcs teknigi cem beyde vardı oyüzden cem bey demişdim ama umutdan vaz gecemedim doktor cok anlayışlı cok iyi

hayırlısı olsun.insan negatif sonuçtan sonra hem manevi hrm maddi çöküntü içine giriyosun.allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin bir gün bizimde yüzümüz gülecektir.
ne zaman başlıyacaksın.cem beyde ne zaman yaptırmıştın.bellki karşılaşmışızdır.:)

cem beyde 2007 de yaptırdım ben sen yeni yaptırdın sanırım ama eylülde bir arkadasım orda olucak bende onunla gidip gelicem sen ne düşünüyorsun peki napıcaksın duaların için teşekürler sevgiler

cem beyde 2007 de yaptırdım ben sen yeni yaptırdın sanırım ama eylülde bir arkadasım orda olucak bende onunla gidip gelicem sen ne düşünüyorsun peki napıcaksın duaların için teşekürler sevgiler

evet 2 denememizi yeni ağustos ayında yaptırmıştım.şimdi tekrar cem beyle konuşmaya gidicez aman hemen başlamayı düşünmüyorum.zaten ramazan geldi.kendini toparlayayım
birazda maddiyatta önemli birikim yapmak lazım birazda.

yaprak gelişmeleri bizle paylaş olurmu inş hayırlısı olur cem beyde son denemen olur
minnoşuna kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…