Cem Bey ile adim adim...

Arkadaslar bu arada bir kitap hediye almiş bana esrak sagolsun,

Kitap İsmi :Anneee! Anne Oluyorum!
Yazar :Ayse Aydin
Konusu : Tüp Bebek tedavisiyle ikizlere hamile kalan bir annenin 36 haftalik macerasi

Şiddetle tavsiye ederim... Cok acik bir dille yazılmış ve elinizden bitirene kadar birakamiyorsunuz... Kitabın mutlaka bir degil bir cok yerinde kendinizi okuyor gibi hissediyorsunuz

canım benim biz bu işi basaracaz

allahım her isteyene hayırlısını versin ...

senin ve tüm dileyenlerin yardımına her zaman hazırım yeterki benim sıpa gibi sıpalar cogalsın...

osnl hadi hayırlı olsun tedavin
baştan beri takip ediyorum seni ,inşallah hayırlı sonuçlar alırsın :CüvCüv:
ve burdan devam edersin yazmaya kolay gelsin sana
bende bekliyorum reglimi ne tuhaf dimi gelmesinde hamile kalmış olayım diye dualar ederken:Saruboceq:
şimdide bir an önce gelsede dr gitsem diye dua ediyorummmmmlülülülülülü

osnl hayırlı uğurlu olsun tedavin......bende cem beyde denicem kısmetse eylülde düşünüyorum hayırlısı olsun hakkımızda..bu benim cem beyde 2. tedavim olacak ve ben cem beyden çok memnun kalmıştım ilk tedavimdede. umarım hepimizin gönlüne göre verir mevlam....sevgilerle....

Selamlar,

Salı gunu kontrol için randevum vardi, eşimle gittik bu sefer (normalde esrak ile gidiyos) neyse saat 8.30 olmasına ragmen acayip bir kalabalık vardi, böyle olunca eşimi dr yanına hiç almadilar, yumurtalıklarıma bakıldı,
Cem Bey "ooo iyiyiz maşallah" "hemşire hanım yazın; sag 13-13-12-13.... sol 13-13-12-12....." vb gibi biseyler soyledi tabi ben hiçbirşey anlamadım

her akşam 18de igne olmam yetmiyormus gibi bir igne daha yazdılar... hemde sabah 10da olunacak, bu ara artık esrak ile yaşar oldum (ignelerimi o yapiyorda)

Bir iğne ile yumurtaları saglıklı büyütüyos diger igne ilede biz istemedikce catlamalarini önlüyoruz, altüst durumda bünyem laelaelaelaelae , iğnelerden mi bilmiyorum ama acayip bir şişlik var karnımda ve gazdan oturamıyorum, yarın soracam hepsini :jeyyar:

benden salı gunu hormon testi ve eşimle birlikte de sarılık heptatit vb testleri falan istediler, yaptırdık, yarın (yani perşembe) sabah 8.30 da yine randevum var, hem test sonuçlarimi ogrenecegım hemde kesın yine hormon testi isteyecekler....
Umarim 3.iğne gibi bisey ile karsıma cikmazlar, ya tamam hissetmiyorum igneyi ama bu kadar da olmas ki canım klava:

Bu arada gecen hafta cuma (adetimin 2.günü) başlamiştik ignelere, bakalım ne zmn yumurta catlasın die iğne yiyip toplama işini yapacaz??

Hayırlısı ile Allah umarim hepimizin yüzünü güldürür, saglilki sıhhatli, isteyene istedigi kadar bebek verir.....

Yarın dönüşte tekrar otururum pc başına... Herkese iyi geceler... :teytey:

amin canım, inşallah herşey güzel olacak....

osnl cnm hakkında hayırlısı olsun ınsallah
ınsallah hamıleyım dıye guzel haberler verırsın bızlere

cem bey hangı dr cnm soyadı ne hangı hastane ????

osnl cnm hakkında hayırlısı olsun ınsallah
ınsallah hamıleyım dıye guzel haberler verırsın bızlere

cem bey hangı dr cnm soyadı ne hangı hastane ????

canım benim doktorun adı : prof. dr cem fıcıcıoğlu

hastane adı :yeditepe üniversitesi kadın dogum ve tüp bebek merkezi...

cok duyarlı sevecen insanı dinleyen ve kendini dinleten bir doktor

gercekten böyle bir sürecte herkese böyle doktor lazım...

nerden biliyorsun dersen osnl ile bende gidiyom refekatci olarak...kaydirigubbakcemile3

anladım cnmmm bende kendısıne gıttım tanıyorum acaba o mu dıye merak ettım de :))) sğll

Evet esrak hanımefendınin de kaydirigubbakcemile2 dedigi gibi yeditepeye gidiyoruz,

Neyse bugun sabah 8.45 de yine kontrol vardi, ama bugun yaklaşık 1 saat beklemek zorunda kaldım, Cem Bey sabah ameliyata girmek zorunda kalmış, öyle olunca butun kontroller randevular sarkmış, tabi bir kişi hariç; yumurta toplanmasi için gelen bir bayan vardı, hemen onu aldılar (tam saatinde) ... tüm hamileler ve adaylari biz yine bekledik sırnaşık şey .. Tüp bebek grubuna baglı baska doktorlarda var ama tüp bebek kontrol işlemlerinde mutlaka Cem Bey ultrasona giriyor, o yüzden bizde bekledik, ama şıkayetci değilim :1rolleyes: doktorumdan memnun olunca beklemek problem yaratmıyor....

Bugun sag sol söyledıgı degerleri hatırlamıyorum ama cumartesi son kontrol pazartesi yumurtaları toplarız dedi.....hihoyyyt

Bakalım artık hayırlısı ile o noktaya da geldık, bende transferden sonra gün saymaya tekrar başlayacagım, tabi kısmet olup embiriyolar saglam olursa ki inşallah öle olur....

Neyse şimdilik bu kadar ... Ama buralardayım...

Selam herkese, gunaydin,

Bugun yine kan verdim E2 için, ultrasonda da yumurta kesesi cap degerlerim hep 20 küsür çıktı, sabah son kez kendi kendine catlamasin diye yapilan iğnemi oldum..
Bu gece yarımda 12:30da kısmetse çatlatma iğnemi olacagim,
pazar günü iğne olmayacagim için banada esrak yoldaşımada tatil kaydirigubbakcemile3
Pazar gecesi itibariyle su bile içmek yokmus CADIARZU
Pazartesi günü sabah yumurtalarım toplanacak Allah kısmet ederse...

Gercekten zor bir süreçmiş, umarim tüm bebek hasreti cekenler en kısa zamanda bebeklerine kavusurlar....:CüvCüv:

Selam herkese, ptesi günü planlandigi gibi yumurta toplama işlemim gercekleşti...
11:30 gibi başladi operasyon, 3 gibi de hastaneden iyi bir sekilde agrisiz vb cıktık... Taki akşam olup yemek yiyene kadar...
tuvalette tansiyonum düştü, bayılır gibi oldum (olmuşum yani).. Sonra yeniden tv karşısına hazırladıgımız yataga yattım, acaip bir sekilde gaz sancısı cekmeye başladım, normalde de tansıyonum düşüktür benim, tabi ustune stres eklenince tam oldu, tekrar tuvalete gitmek istedim, gittim de. bu sefer her sekilde boşaldım, kusmam ve ishal durumunda tuvalete cıkmam aynı anda gercekleşti, tabi eşimde başımda panik.....
Neyse midem ve bagırsaklarim boşalınca hemen uykuya dalmışım, eşim panik bir sekilde bizimle ilgilenen hemşireye ulaşmaya calismiş sonrada Cem Bey'e mail falan atmış.. Gece 1,bucuk gibi Nalise Hemsire geri dönüş yapmış eşime, su an uyudu ise bir problem yoktur ama sabah tekrar konusalım demiş.. Sabah 8:15 gibi tekrar aradılar, hadi yinede bir kontrol edelim cıkıp gelin dediler...
neyse hemen giyinip cıktık, tam kan sayımı idrar tahlılı ultrason derken ben zatn artık kendimi iyi hissediyordum. Cem Bey de sonuçlari inceledikten sonra problem olmadıgını söyleyince iyice rahatladık,
Bu arada 9 tane yumurtam toplanmış, bugun o panik ile durumlarini öğrenemedik, kısmetse yarın arayacaklar...
Bakalım hayırlısı neyse o olsun...
Şimdilik herkese iyi geceler,

Bu arada sitede sorun var sanırım surekli hata veriyor kötükedihüso

sevgili osnl dilerim herşey istediğin gibi olur.......geçmiş olsun bu arada.......9 yumurta çok iyi umarım hepsi döllenir ve sana tutunurlar canım......sevgilerle......

osnal yazdıklarını okudum...herşeyi bizimle her ayrıntısına kadar paylaşmışsın....bbeişlerin sana sımsıkı tutunur ve sende inşallah o güzel mutlu sona kavuşursun canım....allah yanında ve yardımcın olsun inşallah....

Merhabalar,

Kızlar dün akşamdan beri tuvalete gidebilmiş değilim, şimdi haşlanmiş mısır yaptım onu yiyecegim, eşimde akşam gelirken kuru kayısı alacak.. Ay bir tuvalete cıksamda rahatlasamm kaydirigubbakcemile3

Neyse, 9 yumurta toplandı demiştim ya; 7 tanesi döllenmiş, hücre sayisini söylemediler henüz ama bölünme devam ediyormuş, yarın Allah kısmet ederse transferim yapilacak...
Saat için hastaneden telefon bekliyorum... delikafadulden

Allah herkesi gönlüne göre saglıklı, akli basında, eli ayagi düzgün, sansı kımseti bol bebekler versin... :Saruboceq:

kızlar osnl den haber....

bugün saat 10,00 da transferi var...

inş bebişlerin haberinide ben veririm :)

inşşşşşşşş güzel haberlerini alırız burdan heyecanla bekliyorum sonucu cünkü sorunumuz aynı
bende baslıycam orda güzel haber bekliyorummmmm dualrım sneinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…