eğer korkacak olsalardı bunları yapmazlardı değil mi canım? hele ki utanma diyosun sence utanç duygusu allah korkusu olan insan böyle aşşağılık bişey yapabilir mi kendini kandırma gerçekci düşün. şansı da hakedecek birine vermelisin. nasıl bakacaksın o adamın yüzüne kardeşine bu şekilde yaklaşımı olan birisi benim gözümde en değersiz en son güvenilecek kişidir.
Yani o kadar tuhaf bir durum ki,
eşiniz ne kadar garip bir insan,Allahaşkına ne diyor size ya,bunun açıklaması var mı gerçekten,
gecenin yarısında mesajlar,konuşmalar,
bana masaj yapan kimse yok diye imalar,
oda ben yapayım sana demeler..ne kadar seviyesizlik bu...
akşam akşam vallahi başıma ağrı girdi,bu kadar
rahatlık nereden kaynaklanıyor...
annenize ve babanıza söylemeniz şart...
ama siz hala emindeğilm diyorsunuz değil mi???
çok üzücü konuşmalar bunlar yaa,kardeş değil düşman olmuşsunuz.Ayrıca bu saygısızlıkla 18 yaşında falan anlamam ben, biz de geçtik o yaşlardan ama yok ergenlik çağı diye,asabilik ,saygısızlık vs şeyler yaşamadım hiç,şımarıklık bu. Eğer böyle birşey varsa gerçekten yüzü kızarması lazım , erkek mi kalmadı ablasının kocasından duyacağı iltifatlara kalsın. Koca da koca olsa böyle birşey görünce o kızı uyarır ,hem de anlamıyorsa sert dille uyarır ,yüz vermezdi.
bence burda kim daha suçlu ayrımını yapmak zor..
çünkü ikisi de en yakının..
ama ben düşünüyorum bi erkek karısını aldatabilir evet bu ilk kez olan bişey değil bi çok erkek aldatma yolunu seçiyor...ama bi kardeş nasıl ablasının kocasıyla bu tarz bi ilişki içine girebilir?
bence böyle bakıldığında kardeş çok daha hatalı...
tabi bu benim fikrim...
biliyormusun bencede kardes cok daha hatali öbürü ne olursa olsun el adami ama kardess bilemiyorum :sm_confused:
Valla canım kimse gece 12 den sonra eniştesiyle normal şartlar altında mesajlaşmaz gündüzler çuvalamı girdi Ayrıca bir erkekle saatlerce ne için mesajlaşılırki Yazık bir kardeş ablasına bunu yapabiliyorsa pess dünyanın çivisi çıkmış demektir Birde cumartesi günü eşini göremeyeceğinden bahsediyor ayol adamı görsen ne görmesen ne eşinlede konuş çünkü bu durum normal değil çok çok iyi bir açıklamaları olması lazım ikisinide çağır eve bakalım ne diyecekler benım dünya görüşüme göre enişteyle-baldız kanki olamaz bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?