Cep telefonundaki smsler

Kes konusmayi ömer senin kankan degil git baskasini bul sen gercekten gerizekali olmalisin laftan anlamayan biri ayrica yasemine telefonrechnungu (telefonfaturasini ) bul ve yirt at dediginide biliyorum ! Adam ol ben kocamla konusma diyorum bitti bukadar

yok artık...sasırdım kaldım ne bicim kardes bu boyle benimde enistemle aram iyidir ama abim gibi goruyorum farklı bir sekilde asla asla dusunulemez ne yapsan haklısın artık

az daha sürdürseydinya arkadaşım kocan gibi yazışmayı biraz daha yazışsaydınız keşke, tam ortaya çıkamamış nolduğu, hemen bitirmişsin oyunu tuh

merhaba canım biraz karışık geldi yazdıkların ama bu kısımları kardeşin mi yazdı?
anlamadım...:uhm:

Belki gerçekten mide bulandıran o şüphe yok
Belki eniştesini kendine yakın gördü belki kendince hoşlandı ama bu bile fazla
Keşke biraz daha sabredip konuştursaydın dicem ama sende haklısın
Böyle bi şüpheyle sakin olmak zor

baya bir tartistik telefonda iste nebilim benimle konusmak istemiyorsan S***** G** (Defol) dedim bidaha evime adimini atarsan görürsün dedim .........

fikirlerinizi bekliyorum lütfen

Konu sahibi arkadaşım,keşke buluşma saati ve yerini yazsaydında,
orada seinle karşılaşsaydı...pardon ama sizin öz kardeşiniz mi bu şahıs?

gülüm bende sevgililer demiyorum ama sevgili olmaya ccok ama cok az kalmis herseyini dertlessen gece gündüz yazisiyolar demekki sence normalmi ya düsünsenize ben isteyim bana kirk yilda birkere yaziyo ona hemen hemen hergün yazmis normalmi bu kötükedihüso

çok uyguznsuz bir durum. kardeşinin üzerine gitmektense bence eşinin burnundan getir. kardeşin tam deli dolu,beğenilmek istenen yaşta. ama eşine yuh yani. eymirayı götürdüm yazmış anladığım kadarıyla. bu nasıl bir üslüp hem de senin kardeşine yazıyor. kocana sağlam bir sopa lazımkötükedihüso

Konu sahibi arkadaşım,keşke buluşma saati ve yerini yazsaydında,
orada seinle karşılaşsaydı...pardon ama sizin öz kardeşiniz mi bu şahıs?

ya bilemiyorum iste dayanadim yazdim ben oldugumu. evet öz kardesim
yine diyorum kismenin günahini almak istemiyorum AMA bu normal bir baldiz eniste iliskisi degill beni anlamak istemiyolar cokmu zor siz söyleyin ya ben yazma diyosam yazmicak o benim kardesim salakmidir nedir enistesini benden üstün tutuyo kaydirigubbakcemile

kesinlikle normal değil tabi ki de...
ya ben o masaj olayını falan anlamadım..yazmışsın ya masaj yapıverem sana diye..
ben mi yanlış anladım ya?:uhm:
ayrıca kardeşinin davranışları hiç hoş değil..
rahatsız olup utanacağına üste çıkıyo resmen..kötükedihüso

hayir ben enistesi olarak ona diyorumki hertaram agriyo masaj yapan yok
o hanimefendide bana diyo ben sana yaparim cumartesi günleride yoksun göremicem seni !!!!!
söyledigim gibi hem suclu hem güclü bu gerizekaliya hic birsey söyliyemezsiniz ama anlasin biraz anyayi konyayi

böyle kardeş olacağına olmaz olsun. tamam eşin de çok masum değil ama kan can dediğin nasıl yapar bunu anlamıyorum. haddini bildir bence babana anlat herşeyi ve mesajları göster. tam sopalık ya bu ne pişkinlik.

valla hem kocama hem kardesime herseyi söyledim yapmayin etmeyin falan filan bazen (küfürlüde olsa) gerisi onlara kalmis kocam beni kaybetmek istemiyorsa adam gibi davranir akillanir ver birakir ona yazmayi kardesime gelince o saten catlak oda akilliysa birakir bazi seyleri

evet o masaj kismini falan o yazdi klava:

oh maşallah ya...
ya var ya bence kardeşinin saçını başını yolsan yeridir...klava:
kardeşmiş...böyle kardeş mi olur ya?
ya bence sessiz kalma annenle babanla konuş haberleri olsun mutlaka..
bi şekilde engellesinler kardeşini sen de kocanı tabikötükedihüso

Diyorum zaten bu bile fazla
Enişteye mesaj yazılır ama usturuplu saatlerde
Bazen ablaya söylenemeyen enişteden yardım istenen konularda olabilir
Ne biliim belki borç yada erkek arkadaş konularında fikir alınabilir
Ama enişte eniştedir abladan öte dost olmamalı
Ki bunlar dostluğu da aşmışlar
Allah sana yardım etsin

yanına kar mı kalcak yani. eşin bunu kardeşinle yaptıysa bence başka herkesle yapabilir. ne kadar güvenebilrisin bilmiyorum. herhangi biri değil bahsi geçen kardeşin. üstelik neden ailene anlatmıyosun durumu sahip çıksınlar kızlarına bu kafayla ablasına bunu yapan daha neler yapmaz düşündürücü.

yani herkez öz kardeşin mi bu senin v.s diyoda öbürü de eymiranın öz be öz kocası yani. ayrıca kız kardeşi daha küçük eniştesi niye mesaj atıp duruyor asıl. adam nasıl böyle bir duruma yol açıyor. kızkardeşinin saçını başını yolmak çözüm değil. büyük olan arkadaşın eşi ve evli olanda o. eymira kocana laf geçirmen lazım. asıl terbiyesizliği eşin yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…