merhaba canım biraz karışık geldi yazdıkların ama bu kısımları kardeşin mi yazdı?kizlar sizin dedigini yaptim . benimkinin eski karti vardi onu götürdüm isyerine ve sanki o yaziyormus gibi kizkardesime yazdim az biraz kopyaladim okuyun lütfen :
Isyerindemisin canim sikiliyo.
Ben sana 15 dakka sonra yazarim ok. Yoksa otobüs kacacak sakin uyuya kalma o zamana kadar tamam
Tamam sen otobüsü kacirma
tamam, e ne var ne yok? Is nasìl gidiyor? Sen nasilsin? Anlat biraz coktandir konusamiyoruz.
Is cok stresli cok insan gelip gidiyo benimde canim sikialiyo para yok pul yok Uyuyamadim emriyeyi ise götürdüm hert tarafim agriyo masay yapanda yok
m, hicyoktan iyidir dimi? Hic ögle tatilin yokmu? Bosver iste burda parani alirsin. Ben masaj yapiverem sana :) cumartesi günüde yoksun artik, hic görmicem seni
bir ben yazdim bir o yazdi isallah anlarsiniz emriye ben oluyorum
Belki gerçekten mide bulandıran o şüphe yok
Belki eniştesini kendine yakın gördü belki kendince hoşlandı ama bu bile fazla
Keşke biraz daha sabredip konuştursaydın dicem ama sende haklısın
Böyle bi şüpheyle sakin olmak zor
Konu sahibi arkadaşım,keşke buluşma saati ve yerini yazsaydında,
orada seinle karşılaşsaydı...pardon ama sizin öz kardeşiniz mi bu şahıs?
gülüm bende sevgililer demiyorum ama sevgili olmaya ccok ama cok az kalmis herseyini dertlessen gece gündüz yazisiyolar demekki sence normalmi ya düsünsenize ben isteyim bana kirk yilda birkere yaziyo ona hemen hemen hergün yazmis normalmi bu kötükedihüso
merhaba canım biraz karışık geldi yazdıkların ama bu kısımları kardeşin mi yazdı?
anlamadım...:uhm:
kesinlikle normal değil tabi ki de...
ya ben o masaj olayını falan anlamadım..yazmışsın ya masaj yapıverem sana diye..
ben mi yanlış anladım ya?:uhm:
ayrıca kardeşinin davranışları hiç hoş değil..
rahatsız olup utanacağına üste çıkıyo resmen..kötükedihüso
evet o masaj kismini falan o yazdiklava:
gülüm bende sevgililer demiyorum ama sevgili olmaya ccok ama cok az kalmis herseyini dertlessen gece gündüz yazisiyolar demekki sence normalmi ya düsünsenize ben isteyim bana kirk yilda birkere yaziyo ona hemen hemen hergün yazmis normalmi bu kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?