Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hadi ya ozaman ben bi ara uğriyim bunun için erken ama kaliteliyse de ucuzken alırım napim:)

benim de böyle bir sepete ihtiyacim var

kizlar bende evimden yeni tasinirken halini koysam mi profilime özel koydum da foruma eklemedim kendimden bir sey biraz cekiniyorum ;.)

yalniz dekorasion 0 daha yeni yeni yerlesiyor evimiz

slm güzel gelinler ve adaylar..
ben özloş06 özlem oldum şaşırmayın:)
valla sürekli takipteyim sizlerii..
ev ve ev dekorasyonuna bayılıyorum ve sizler bana çok güzel fikirler veriyorsunuz..bu topiğe bayılıyorum ben ...
ama neden evlerinizi ekleyip siliyorsunuz yaa ben merakla beklemedeyim valla sizlerin güzel evlerinizi....
lütfen hemen silmeyin tamamııı
hadi bakalım kolay gelsin sizlere....

Dimples sepetin çok güzel tatlım kaça almıştın.ben baktım hep 45-50 TL

merhaba ablacim avatarindan tanidim zaten bende senin dügün fotograflarina bakmistim bide güzeller güzeli evine Bebis mi geliyor haydi gözün ayin... allah annali babali büyütmeyi nasip etsin saglikla büyütürsünüz insallah bahti acik olsun

fmk canım malesef henüz bebiş yok hayatım ama inşallah en kısa zamanda gelir....:)
güzel sözlerin içinde çok ama çook teşekkürler tatlım benim...
sende ekle evini merak ettim ben..
eminim çok güzeldir ne güzel...

koştaşta da sepetler 40-50 civarı sanırım
saolsun kızlar fikir oldu en azından bakarım sanırım kaliteliyse alayım içimde kalmasın evimde kalsın :)

tamam resimleri ekliyorum. Ama henüz eski koltuklari kulaniyorum yenisini henüz almadik eksiklikler dügüne kadar tamamlanacak. Dekorasion yok henüz idare edin

Son düzenleme:
sebebini bilmiyorum ama cok büyük cikti

dimpless evinde çok hoş durmş ya beğendim gerçekten ucuz ve kaliteli ise kaçırmamam gerek:

resimleri almak zorunda kaldim cok büyük cikiyor

Son düzenleme:
canımm çok güzel eşyaların..
ama tamamlanınca çok daha güzel olucağı çok belli....
mutluluklar dilerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…