Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Dimples tşk ederim tatlım sağol.
Özlem eline sağlık şimdi daha iyi gördüm resimler.senin evini de hatırlıyorum çok güzeldi

Dimples tşk ederim tatlım sağol.
Özlem eline sağlık şimdi daha iyi gördüm resimler.senin evini de hatırlıyorum çok güzeldi

canımm çok teşekkürler...
sizlerinkinin yanındaa benim ev çok sönükkkk kalır.....eminim:1hug:a.s.

Özlemcim olur mu canım benim daha evim yok zaten.eşyaları da istediğim gibi alamadım çünkü ev kira olcak.ordan oraya taşınırken mahvolcaklar

Özlemcim olur mu canım benim daha evim yok zaten.eşyaları da istediğim gibi alamadım çünkü ev kira olcak.ordan oraya taşınırken mahvolcaklar

canımm aslında en önemlisi içinde olan huzur...
boşver keyfine bak sennn.. eskirse eskir sağlınız mutluluğunuz bozulmasın hayatım....a.s.

fmk küçülttüm canım:)[/QUOTE]

saol ya ben hayatta beceremezdim
öylese devam ediyorum eklemeye kücültmesi sizden :jeyyar:

Haklısın özlemcim.Allah huzurumuzu sağlığımızı eksik etmesin inşallah

tamam şekerim..
ama eklerken orada mesaj boyutu var oradan 640*800 var ona bas öyle ekle..
o zaman benim eklediğim gibi olur...

Allah en kısa zamanda kucağınıza bir bebiş versin inşallah :Saruboceq: Benim kuzenimin 15 yıldan sonra bebeği oldu şuan 1.5 yaşında nasıl dünya tatlısı

..................................................................

Son düzenleme:
Fmk tatlım inan görmesi çok zor oluyor resimleri.resimleri eklerken RESIZE diye bi buton var.oraya tıkla.ordan 640x800 boyutunu seç.öyle ekle

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx]

Son düzenleme:
Fmk tatlım inan görmesi çok zor oluyor resimleri.resimleri eklerken RESIZE diye bi buton var.oraya tıkla.ordan 640x800 boyutunu seç.öyle ekle

öyle yapiyorum ama büyük cikiyor bende anlamaim

neyse evim yerlesin ozaman koyarim dügünden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…