eminim muhteşem olucak hayatımmmmm
insallah suan hic güzel durmuyor fotograflarda da bakinca tekrar fark ettim. simdilik bir ampüle idare diyorum...öncelikle eve tasinmak önemliydi bundan sorna artik dekorsiyon filan hersey bir an da olmuyor malesef ama süper bir ayna gördüm bugün kafama takim o aynayi alacagim 1 metre 80 uzunlugunda altin renkte cercevesi o yanda duran dolabin komiden yani üstüne. Bide Yemek masasi oldugu duvara da bir kocaman osmanli tugrasi istiyorum dövme olark bakalim yavas yavas. Masraflar üst üste geli aksakliklar oluyor
Fmk şimdiden muhteşem canım maşallah güle güle otur
Fmk bence evin şimdiden çok güzel görünüyor. Herşey yerleşince çok daha güzel olacağına eminim
Bende duvar stickerlarından istiyodum ama ev kira olacağı için öyle bi şansım varmı bilmiyorum.Bunlar yapıştığı yerden iz bırakmadan çıkarmı acaba?
yatak odasındakı sticker çok hoş fmk
Ohh ne güzell içine sinmesi daha güzel canımm.Evinide gördüm bu hali bile gayet hoş herşeyin yerleşince dahada güzel olacağına eminimm :1hug:perdelerimi türkiyede brilantda diktirdi annem. Ben netten yatak örtüsünü sectim... perdeleri nasil olmasini istedigimi tarif ettim gerisini annemin zevkine biraktim renkleri filan söyledim gerisini annecim secti. Dün yatak oda perdesin komple bide oturma odasinin tülünü geldi türkiyeden. Dügünden sonrada almanyaya dönerken yatak örtüsünü bide perdenin salini getiririz.
Annem tülleri süper secmis... söyle altin sarili islemesi var bide altin parlak pullari varyavas yavas evimiz eve benzemeye basladi
Walla aslında iyi bişey almak istiyorsan fiyatlar aşağı yukarı böyle.Bambu olunca pahalı oluyor napalımmCanım bence gayet uygun ekmeklik ben sorduğumda 108 dedi ben öyle hatırlıyorum. Neyse zaten tekrar gidicem ben de çamaşır sepeti, ekmek kesme tahtası, ekmeklik, baharatlık vealacağım bir sürü şey var orda. Baya bir para dökecem senağlama
Canım bence gayet uygunmuş fiyatı ben büyüğünü 55 TL ye sordum.Bu çamaşır sepetlerinin bende normal sepetleri var.Bende beyaz hasır sepet arıyorum ama malesef güzel boyanmış doğru düzgün istediğim gibi bulamıyorumm benneyaptımki Gittiğinde beyazı varmı benim içinde bakarmısın sengözlerimebaksanabkızlar çamaşır sepeti hasır olanlardan 18 lira uygun mu sizce?
carrefourada bu hafta bu var da gidip görmedim ama
Hoşgeldinn camelt aramızaa a.s.Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum. Hemen hemen bütün sayfalara baktım ve inanılmaz zevk aldım tabi o kadar sayfayı okumak biraz uzun sürdü :) resim koymayı öğrendiğimde inşallah bende aldıklarmı paylaşırım :dance:
hosgeldın betacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?