Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

fotografta görülen bulasik makiesi eski
en kisa zamanda yenilencek ankaste olacak insalla. bulasik makinasi görülmicek bi tek dügmeleri olan üst kisim görünecek

eminim muhteşem olucak hayatımmmmm

insallah suan hic güzel durmuyor fotograflarda da bakinca tekrar fark ettim. simdilik bir ampüle idare diyorum...öncelikle eve tasinmak önemliydi bundan sorna artik dekorsiyon filan hersey bir an da olmuyor malesef ama süper bir ayna gördüm bugün kafama takim o aynayi alacagim 1 metre 80 uzunlugunda altin renkte cercevesi o yanda duran dolabin komiden yani üstüne. Bide Yemek masasi oldugu duvara da bir kocaman osmanli tugrasi istiyorum dövme olark bakalim yavas yavas. Masraflar üst üste geli aksakliklar oluyor

canımm hepsi tek tek olur sakın stres yapma...
evin eşyaların çok güzel..:)

Fmk bence evin şimdiden çok güzel görünüyor. Herşey yerleşince çok daha güzel olacağına eminim

Bende duvar stickerlarından istiyodum ama ev kira olacağı için öyle bi şansım varmı bilmiyorum.Bunlar yapıştığı yerden iz bırakmadan çıkarmı acaba?

Bende duvar stickerlarından istiyodum ama ev kira olacağı için öyle bi şansım varmı bilmiyorum.Bunlar yapıştığı yerden iz bırakmadan çıkarmı acaba?

bende kira da oturuyorum... icin rahat olsun cikiyor tekrar

Ohh ne güzell içine sinmesi daha güzel canımm.Evinide gördüm bu hali bile gayet hoş herşeyin yerleşince dahada güzel olacağına eminimm :1hug:
Walla aslında iyi bişey almak istiyorsan fiyatlar aşağı yukarı böyle.Bambu olunca pahalı oluyor napalımm Sulfat aldığım yerde çok güzel ekmek kesme tahtası vardı böyle çekmeceli içinde bıcağıda vardı 50 TL ama sen gel yardımcı olurum dedi çocuk :dance: Ben daha öncede ordan banyo takımı aldım.Hiç kullanmadım onu geri vericem yerine bambunun diğer ürünlerini alıcam sengözlerimebaksanab Çünküm banyo setimi gittim primanovadan kelebekliyi aldım.Bide eltim hediye almıştı.3 tane takımım var birinden kurtulmam lazım kaydirigubbakcemile3
kızlar çamaşır sepeti hasır olanlardan 18 lira uygun mu sizce?
carrefourada bu hafta bu var da gidip görmedim ama
Canım bence gayet uygunmuş fiyatı ben büyüğünü 55 TL ye sordum.Bu çamaşır sepetlerinin bende normal sepetleri var.Bende beyaz hasır sepet arıyorum ama malesef güzel boyanmış doğru düzgün istediğim gibi bulamıyorumm benneyaptımki Gittiğinde beyazı varmı benim içinde bakarmısın sengözlerimebaksanab
Hoşgeldinn camelt aramızaa a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…