hoşbuldumm pınarr a.s. Sonunda bende kk ya girebildimm delikafadulden Korsanlar basmış baksana siteyi :mymeka:
ewet tatlım kıs bu korsanlar bızım resımlerı çalmasın :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Sorma valla aklıma gelmedi değill :1ninca: Kaldırsammıki acaba :uhm: Ayy ne zamana geldik herkesten korkar oldumm :çok üzgünüm:
canım senın nerde warkı resımlerın benım album wardı ben onu bıle kaldırdım korktum walla
benimde albüm var.Ama sadece arkadaş listemde olanlar görebiliyor..Başka bi yere koymadım resimm :1ninca:
fmk canım senın dugun ne zaman ??????
Ben korkudan sadece arkadaşların bakabileceği albüm bile oluşturamıyorum, korsanlardan kaydirigubbakcemile3 Ya bir de dışardan misafirlerin yazıları bile okuması kötü bence. Birçok sitede forumlara girmen için üyelik şart, neredeyse hepsinde
benımde albumde wardı 3 tane arkadaslarım goruyodu sıldım ama
hayırlı olsun tatlım allah kısmet ederse bızde 15 agustosta soz ıstıyorus
Ben korkudan sadece arkadaşların bakabileceği albüm bile oluşturamıyorum, korsanlardan kaydirigubbakcemile3 Ya bir de dışardan misafirlerin yazıları bile okuması kötü bence. Birçok sitede forumlara girmen için üyelik şart, neredeyse hepsinde
hayilrlisi olsun canim... cok cok mutlu olursun insallah..gözünü korkutmak gibi olmasin ama desene stressli günler seni bekliyor :jeyyar:
saol canım gusel dıleklerın için sımdı den streslıyım asker yolu beklıyorum
Beta canım valla sen hep benim beğendiklerimi beğenmişsin.:lepi: O ekmek kesme tahtasından alıcam zaten, hepsi topluca alırsam mutlaka fiyatları düşerler. Bİr de öyle bambu rende vardı çok şirin ama ona o kadar para veremem o da yüksek bişeydi çünkü Çok üzgünüm çoook
hehe ama çok hoşlardı kaydirigubbakcemile3 O rendeyi bende gördüm ama ben rendemi kipada gördüm uzun piramit gibi ondan alıcam 10 TL fiyatı bide ikeada aldı kapaklı var ondan alıcam yeter o kadar a.s
Sulfat herkes buluşma günü yapıyor..Bizde yapalım sen ben bide parpalm var dimi izmirden kaydirigubbakcemile3 ne kadar azız yaa fisfisfis
İkeadaki siyah kırmızı olan dimi? Aldım ben ondan hem de geçen yıl kaydirigubbakcemile3 Ama görümcem yatay rendeler hiç kullanışlı değil, mutlaka uzun olanlardan al dedi.,
Kız doğru diyon ha, buluşalım biz de. Niye azız ki bu kadar:dilcikar:
Evet ondan diyorum..Dimpleste sanki kullanışsız demişti.Hımm ben altında kapağı olsun istiyorum yaa dik ama altında kapağı olan bir model gördün mü peki :uhm:
Evet çok azız senağlama Parpalm çalışıyo zaten haftaiçi gelemez haftasonu bakmak lazım napsak izmirden birilerinimi üye yapsak kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?