Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

saol böyle güzel seyler duyunca mulu oluyorum

canımmmmmmmmmŞeniz
çok teşekkürlera.s.

Walla dimi hemen sıkılırlar :1closedeyes: Bulamazsak kimse bizde beraber gezeriz dimii :içelim:

bende ta nezaman niyetlenmistim bunu almaya ve sonunda benim oldu
bide evde koyacak yer bulabilsem süper olacak

[/URL][/IMG]

Buda elindeki kalan iplerden ördüğü paspas dolabının önüne serip beni hatırlarsın dedii :1hug:

İnanmıyorum yaa anneannem aklıma geldi bi torba ipi vardı bundan az büyükçe bi paspas yaptı elindeki iplerle model aynı yalnız sırnaşık şey azcık bi yeri kaldı...çoraplarda çok benzio bizim taraflara güle güle kullan eşyalarını.O kavanozlar ne kadar canım bu arada :jeyyar:

Fmk, alacağım yeni rendem bu model olacak zaten. ıkeanın yatay olanı var ama kullanışlı değil dediler. Bu da alternatif olsun. Güle güle kullan

Eskiler hep aynı mantıkta canımm Benimkide öyle çok ufak değil bakma fotoda ufak gibi görünüyor.Ama ne güzel emek vermiş yapmışş..Benim babaannem yok o öldükten 15 gün sonra dünyaya gelmişim.Ama halalarım babannem gibi çok seviyorum onları :asigim: KAvanozlarım 45 TL taksitli fiyatı peşin 30 TL.Seramaği çok güzel kapakları tepsisi bambudan yapılma.
Bu da benim rendem
[/URL][/IMG]
bak işte bu rendenin altı olsa süper olcak :lepi: İyi günlerde kullan fmk yerimseniben
Gezeriz tabi tatlım, hatta biz 3 kişi çeyiz sevdasıyla o globali patlatırız bile :roflol:
Walla ayarlayalım bigün hem çok alışveriş yaparsak indirimde çok yaparlar belkimm kaydirigubbakcemile3

bu arada ufak ufak kaçim benn lostun yeni bölümlerini izlicem :sm_cool:

Günaydın kızlar dünkü aksamanın sebebi siteye saldırıymış açıklama yapmışlar okudunuzmu yukarıda yazıyor

Günaydin kizlar... gece yarisina kadar burdaydim simdi yine burdayim bu sefer evden degil isten yaziyorum (gizli gizli) cokkkk uyuk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…