slm kızlar ben geldim ancak gelmişi okudum
fmk evin çok cici olmuş cnm duvar stikerle eminim daha güzel olucak
Özlem ablacığım sende tekrardan hşg.din bende evini hatırlıyorum özellikle duvar resimlerinden çok güzel bir evin var sağlıkla ömür boyunca mutlu oturursun
slm kızlar ben geldim ancak gelmişi okudum
fmk evin çok cici olmuş cnm duvar stikerle eminim daha güzel olucak
Özlem ablacığım sende tekrardan hşg.din bende evini hatırlıyorum özellikle duvar resimlerinden çok güzel bir evin var sağlıkla ömür boyunca mutlu oturursun
Ben henüz öyle bir rende görmedim:roflol: Bana bıraksalar ne modeller tasarlarım. Ya geçen biri daha katıldı bu topiğe izmirden ama kim hatırlamıyorum. Kız izmirliler rahat insanlar öylece saatlerce pc başında oturamazlar, bakma sen biz istisnayız yerimseniben
Walla dimi hemen sıkılırlar :1closedeyes: Bulamazsak kimse bizde beraber gezeriz dimii :içelim:
Fmk, alacağım yeni rendem bu model olacak zaten. İkeanın yatay olanı var ama kullanışlı değil dediler. Bu da alternatif olsun. Güle güle kullan
Bu da benim rendem
[/URL][/IMG]
Eskiler hep aynı mantıkta canımmİnanmıyorum yaa anneannem aklıma geldi bi torba ipi vardı bundan az büyükçe bi paspas yaptı elindeki iplerle model aynı yalnız sırnaşık şey azcık bi yeri kaldı...çoraplarda çok benzio bizim taraflara güle güle kullan eşyalarını.O kavanozlar ne kadar canım bu arada :jeyyar:
bak işte bu rendenin altı olsa süper olcak :lepi: İyi günlerde kullan fmk yerimsenibenBu da benim rendem
[/URL][/IMG]
Walla ayarlayalım bigün hem çok alışveriş yaparsak indirimde çok yaparlar belkimm kaydirigubbakcemile3Gezeriz tabi tatlım, hatta biz 3 kişi çeyiz sevdasıyla o globali patlatırız bile :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?