Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

blackcim ozaman seni adam eve hotele yollım ben bak bu odanın içinde çalan müziğe göre 7 renk değişiyo ayrıca tadımlık 40 adet tatlı cesidi koyuyolar bu otelin adı kısaca aşk oteli :jeyyar:

kızlar bildiğim kadarıyla Türk adetlerinde yoktur öyle sağdıç felan

amerikan filmlerinde görürüz edamadın kine sağdıç gelinin kine nedime denir hihoyyyt

cnm bizde sağdıç varda nedime yok

blackcim ozaman seni adam eve hotele yollım ben bak bu odanın içinde çalan müziğe göre 7 renk değişiyo ayrıca tadımlık 40 adet tatlı cesidi koyuyolar bu otelin adı kısaca aşk oteli :jeyyar:

süpermiş cnmmmmmm Şeniz ahh inşlh cnm herkesin kalbine göre nasip etsin :Saruboceq: :lepi:

kızlar kusura bakmayın yaa kardesım oturdu bılg.e cızım yapıcakmıs kalkmadı ben de cevap yazamadım yaa.bocukum senın ekledıgıne benzer bıseydı ama avızeydı dıye hatırlıom ben yaa.alla alla.

ay ınanmıorum yaa samdanmıs ooooo.buldum sf.301de.ben onu avıze dıye algıladım sanırsammmm

blkscim ben böcüküm koyduğu resimlerdei ikini olanın dörtlüsünü ve teklisinin aldım. Belki karıştırıyorsn canım ben henüz avize almadım..

sağol canımm güle güle kullanalım.bana da ağır geldi sonradan gnlük için.düz beyaz kenarı yaldızlı tabaklarım var çukur onları 6 kişiliğe tamamlaamayı düşünüyorum kıyamayacagım bunlara :)

günlklerini gördüm onlarda çok cici...

BLKS kız sana dıom hayrsız

BEN GDIIYOM 3 GUN YOKUM GIZLAR OSLEDIM SIZLERI SIMDIDENN AHH AHH

karaca yemek takımlarını düşünenler var içinizde bence kesinlikle araştırmadan almayın ben araştırdım türkiye de üretilmiyor çin ya da irandan gelip üzerine burada damga basılıyor ve benim tanıdığımın takımı karacaydı ilk kullanımda tüm boyaları aktı inanamadık.ben çok araştırdım ve içime sine sine kütahya porselen aldım.hele çeyiz seti kampanyası var tencereler falan çok dandik bedava verseler almam.naylon sapları falan.çelikleri parlak değil.çelik dediğin ışıl ışıl olmalı.

selam kızlar nasılsınız ? bir müddet giremedim. dimplescim nasıl geçti balayı ? memnunmusun yeni hayatından

haklısn arkadaşım karaca konusunda sana katılıyorumbiz evde karacanın çiçekli tencereleri varya nlardan kullanıyoruz.hemen bozuldular.iyi değil yani.görüntü var ama kalite yok malesef

dimplescim hem cok pahalı bi otel ama giderseniz enfazla 2 geceliğine gidin çünkü otelde heryer beyaz ve bi müddet sonra böhhh geliyo artık. kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…