kızlar bildiğim kadarıyla Türk adetlerinde yoktur öyle sağdıç felan
amerikan filmlerinde görürüz edamadın kine sağdıç gelinin kine nedime denir hihoyyyt
blackcim ozaman seni adam eve hotele yollım benbak bu odanın içinde çalan müziğe göre 7 renk değişiyo ayrıca tadımlık 40 adet tatlı cesidi koyuyolar bu otelin adı kısaca aşk oteli :jeyyar:
aaa canım ne güzel zevklerimiz birmişşş :1hug:
yalnız ben bunu misafirlik aldım bana göre fazla ağır :roflol: sen benim gündelikleri görsen çiçekli böcekli aklın durur :roflol::roflol: yeşil sarı pembeee :1rolleyes:
güle güle kullanalım canımmma.s.
bu deıl mıydı 32 tl
buda 17 tl
belkıs bak senın için aradım buldum bu deıl dersen dayak yersın
bu da aşkitoşumla benim olan annemin birkaç yıl önce aldığı bornozumuz sırnaşık şey
karaca yemek takımlarını düşünenler var içinizde bence kesinlikle araştırmadan almayın ben araştırdım türkiye de üretilmiyor çin ya da irandan gelip üzerine burada damga basılıyor ve benim tanıdığımın takımı karacaydı ilk kullanımda tüm boyaları aktı inanamadık.ben çok araştırdım ve içime sine sine kütahya porselen aldım.hele çeyiz seti kampanyası var tencereler falan çok dandik bedava verseler almam.naylon sapları falan.çelikleri parlak değil.çelik dediğin ışıl ışıl olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?