Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Songa hoşgeldin nerelerdeydin uzun zamandır.seni görünce mutlu oldum bak şimdi kaydirigubbakcemile2

yazmadan edemiycem
koptum resmen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Songa hoşgeldin nerelerdeydin uzun zamandır.seni görünce mutlu oldum bak şimdi kaydirigubbakcemile2

sağolun kızlar.ya ücretli öğretmenlik yapıyordum 2 haftadır ama benden daha üstün torpilli biri geldi yerime,beni şutladılar.başka okula verdiler.bugün de gittim okula baktım ama gidilecek gibi değil.yani gidebilen arkadaşlar olabilir ama ben öyle biyere gidemem.çok serser vardı mahallede falan.bir görmeliydiniz ya.resmen hakkımı yediler adiler.morlaim çok bozuk kızlar o yüzden kusura bakmayın sizleride üzdüm derdimle

aa songa hşg. evt epey yoktun cnm üzüldüm adına bunda da bir hayır vardır cnm umarım kısa sürede tekrar istediğin işe girersin bu yaptıklarıda onların yanına kar kalmaz cnm sıkma canını
merhaba kızlarrrrr

hşg arsimacım

Evet canım böyle durumlar çok oluyor.torpilin olcak hayatta.ben ünv bitince yük lisans başvurusu yaptım kendi memleketimde.ama Kpds sınavından bile geçtiğim halde ki diğer adaylarda hiç birinde yoktu beni de almadılar.

merhaba kızlarrrrr

Merhaba Arsimacım hoşgeldin

ya hu sasirdiniz mi nekadar sey yazmisiniz nasil oyicam simdi :mymeka:

Koptum yaa okurken :roflol: bende ondan sandım ama deilmiş nede çok benzio yaa -tatlicadiarzu- loyadan aldıklarına bayıldımmm

Koptum yaa okurken :roflol: bende ondan sandım ama deilmiş nede çok benzio yaa -tatlicadiarzu- loyadan aldıklarına bayıldımmm

kendi kendime güldüm burda gören deli dicek :-O bide fotografini eklemis hehe cok komik gercekten beni güldürdü arkadas. allah da seni güldürsün arkadasim

merhaba 87, gecmisten yeni geldim ne kadar cok yamislar sunun surasinda bir kac saat yoktum

hayt87 olacakti tabi... ve diye arkadaslar kimler var bu aksam burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…