ay çok komik ve benim açımdan rezil bi olay olduklava: kızlar şimdi dün pazardan bu donları alıyorum. neyse aldım parayı uzattım, torbayı aldım. sonra çocuk demez mi
abla bunu takar mısın?
ahanda bu alttaki
şimdi dervişin fikri zikri olayı. benim de üst beden biras küççük, cücük modunda olduğu için, kompleks yaptım kendikendime ve bunu nasıl sandıysam sütyen zannettim. abla bunu takar mısın derken bana bişey mi ima etmeye çalışıyor acaba diye saniyeler içinde kendi kendimi yerken, sonra o aptal ve boş bakan suratıma daha fazla dayanamamış olacak ki,
abla uyurken gözüne takıyon göz bantı dedi :roflol::roflol: ve torbaya bunu da attı, hediyem olsun deyü:roflol:
Songa hoşgeldin nerelerdeydin uzun zamandır.seni görünce mutlu oldum bak şimdi kaydirigubbakcemile2
yazmadan edemiycem
koptum resmen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aa songa hşg. evt epey yoktun cnm üzüldüm adına bunda da bir hayır vardır cnm umarım kısa sürede tekrar istediğin işe girersin bu yaptıklarıda onların yanına kar kalmaz cnm sıkma canınısağolun kızlar.ya ücretli öğretmenlik yapıyordum 2 haftadır ama benden daha üstün torpilli biri geldi yerime,beni şutladılar.başka okula verdiler.bugün de gittim okula baktım ama gidilecek gibi değil.yani gidebilen arkadaşlar olabilir ama ben öyle biyere gidemem.çok serser vardı mahallede falan.bir görmeliydiniz ya.resmen hakkımı yediler adiler.morlaim çok bozuk kızlar o yüzden kusura bakmayın sizleride üzdüm derdimle
merhaba kızlarrrrr
sağolun kızlar.ya ücretli öğretmenlik yapıyordum 2 haftadır ama benden daha üstün torpilli biri geldi yerime,beni şutladılar.başka okula verdiler.bugün de gittim okula baktım ama gidilecek gibi değil.yani gidebilen arkadaşlar olabilir ama ben öyle biyere gidemem.çok serser vardı mahallede falan.bir görmeliydiniz ya.resmen hakkımı yediler adiler.morlaim çok bozuk kızlar o yüzden kusura bakmayın sizleride üzdüm derdimle
merhaba kızlarrrrr
ay çok komik ve benim açımdan rezil bi olay olduklava: kızlar şimdi dün pazardan bu donları alıyorum. neyse aldım parayı uzattım, torbayı aldım. sonra çocuk demez mi
abla bunu takar mısın?
ahanda bu alttaki
şimdi dervişin fikri zikri olayı. benim de üst beden biras küççük, cücük modunda olduğu için, kompleks yaptım kendikendime ve bunu nasıl sandıysam sütyen zannettim. abla bunu takar mısın derken bana bişey mi ima etmeye çalışıyor acaba diye saniyeler içinde kendi kendimi yerken, sonra o aptal ve boş bakan suratıma daha fazla dayanamamış olacak ki,
abla uyurken gözüne takıyon göz bantı dedi :roflol::roflol: ve torbaya bunu da attı, hediyem olsun deyü:roflol:
Koptum yaa okurken :roflol: bende ondan sandım ama deilmiş nede çok benzio yaa -tatlicadiarzu- loyadan aldıklarına bayıldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?