Selam kızlar iyi akşamlar herkese a.s.
bu da sunsetten :)
Oyy oyy canımm benimm düğündaşımm Şenizbu arada benim düğündaşım eudobeta :1hug:
Tamam tubisim tatmin oldumm parpalımda lavanta koyarız dedi çok mantıklı geldi bende alıcamm sositosositoHayatım, bende baştan çamaşır sandım sırnaşık şey
lepi, tamam canımcım.
bir şey olmuyor görümcemde var yazın yapmış, 20 gün önce açtık yorgan çıkarmak için koku falan yoktu burnum iyi koku alır olsaydı duyardum.
Evet tatlım yaa çok duygulandım görünce gidip halamın o pamuk yanaklarından öpesimm geldii ama uzaktaa senağlamaayyy kızlar dün akşam ve sabah giremedim maaşalah sayfalar birikmiş.ne kadar hızlı gidiyor bu sayfalar ya.FMK canım evin hayırlı olsun mutlulukla oturasın inşallah.tv üntesinin rengi benimde yatak odama benziyor.ultra beyaz ve abanoz.inşallah çok mutlu olursun canım.eudorabeta canım büyüklerden böyle ufak tefek eşyaların hatıra olarak kalması insanı çok duygulandırıyor.cicilerini paylaşan diğer arkadaşlar sizlerde güle güle hayırlar kullanın.o kadar çok mesaj okudum ki isimleri tek tek aklımda tutamadım :S
Bende aldımm çok güzeldi kumaşı %100 pamuklu kalpli olanından aldım ben.Fotosunuda çektim koyucam inş..yerimsenibenkızlar bugün bime uğradım ne hikmetse gitmezdim hiçç neyse içeri girdim anam ne görüyüm çift kişilik nevresim takımları 24.50 hemen bi tane kaptım yanımda işyerinden bi arkadaş vardı o beğendi kumaşı ben pek anlamam evim diye bi marka sizce nasıldır????
Burçişim yine yapmış yapacağını gitmiş yine güzel ciciler almışş.Çok şık canım iyi günlerde kullan yerimseniben Benim yemek takımımından suplası çok büyük sırf suplasına bayılıp aldım.Kırmızılı benim yemek takımım kaydirigubbakcemile3kızlar bu tabak en altta supla niyetine kullanılan büyük boy servis tabağı. icabında ikramınız çoksa bu büyük tabağıda kullanabilirsiniz tabi...
Ayy ne kaaa duyguluu güzel yazmışınnn Şeniz Annen eminim çok duygulanacak.İYİ DOĞMUŞ,İYİKİ SENİ DOĞURMUŞ :1hug:kızlar bugün annemin doğumgünü. anneme hediye olarak altın bir küpe aldım. ve şu notu yazdım içine.
Çok yıllar önceydi annecim,
bir ay sonuydu hatırlar mısın?
çok hastaydım ve sancıdan ağlıyordum,
dört döndün etrafında, bakındın sağa sola
geliyorum dedin çıktın gittin
yanında bir doktorla döndün
iğnemi oldum, uykuya daldım.
uyandığımda sordum sana,
annecim paramız yoktu nasıl getirdin doktoru,
zorlayarak da olsa en sonunda söyledin
"KÜPELERİMİ SATTIN KIZIM"
İyiki doğdun anneciğimŞeniz
KK üniformaların hayırlı olsun camelt yerimseniben Pembeside güzelmiş hanii :jeyyar:kızlar bunlar sayenizde sunsetten çek beğenerek aldığım pijamalarımdan bir tanesi hihoyyyt
Çok güldümm bendee ikizlere nasıl takke bu diye geçirdim içimden hahaha kaydirigubbakcemile3yazmadan edemiycem
koptum resmen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Canım resimler çok büyükkk anlayamadımm :uhm:kizlar bu nasil nisanlima is arkadasi hediye etmis benim icin yani. Kina örtüsü bide eldiveni
sice nasil? ben karar veremedim
ve aleykümselamm bacimmmm..... kiz dügüne bir seycik kalmamis
hazirliklar nasil gidiyor
evin gelinligin vs vs
valla çok az kaldı acaip heyecanlıyım bugün gelinliğimin son provasına gittim çok güzel olmuş ya aşkımın öyle bi bakışı vardı ki :asigim:
Saçım içinde taç aldık prenses tacı kaydirigubbakcemile3
Evim son sürat boya temizlik yapılmaya çalışıyor işte yerleşmeye başlayalım eklicem resimleri inş..
kızlar selam herkese
burcuşimmmm yemek takımlarını görmüştüm önceden zaten iyi güzel tatlı misafirlerine mutluluk ve huzurla güzel yemekler sunman dileğiyle canım arkadaşımm
Saol lepicimm güzel haberlerini bekliyorumm ŞenizEudorabeta senin içinde carrefoura gidince beyaz kirli sepeti var mı bakıcam söz:)
valla çok az kaldı acaip heyecanlıyım bugün gelinliğimin son provasına gittim çok güzel olmuş ya aşkımın öyle bi bakışı vardı ki :asigim:
Saçım içinde taç aldık prenses tacı kaydirigubbakcemile3
Evim son sürat boya temizlik yapılmaya çalışıyor işte yerleşmeye başlayalım eklicem resimleri inş..
Saol lepicimm güzel haberlerini bekliyorumm Şeniz
Hayat ne güzel yaa herşeyin hemen hemen bitmiş..Bizimde o günler gelecekmi acaba :Saruboceq: Allah kolaylık versin işlerinizde :1hug: Evinin resimleri ve gelinliğinin resimleri içinde takipteyimm :jeyyar:
Fmk canım ohh bee şimdi görebildim..Canım bence gayet güzellerr yerimseniben Ne güzel düşünmüş yollamış.Ağlama sakın kınadaa senağlama
beta cANIM sen beni görmekistemişmiysin yoksa gördünmü kuşum karıştıdımmı acaba başkasıyla???
eudorabeta canım ne güzel şeyler söylemişsin teşekkür ederim canısım..:)
hayat87 canım allah bizede nasip etsin bu günleri ya... ayy bende artık evimi görmekkk istiyorum kurmak istiyorum...
kızlar bu tabak en altta supla niyetine kullanılan büyük boy servis tabağı. icabında ikramınız çoksa bu büyük tabağıda kullanabilirsiniz tabi...
bu normal serbis tabağı
yemek tabağı
ve çorba kasesiyle tam takım şekilde sonunda huzurlarınızda:)))
ve kayık tabaklar. hepsinden 2 şer tane...
en sevdiklerimden tatlı tabağı. çünkü benbeyaz üstüne küçük desenli. çok zarif geliyor bana...
ayrıca kahve ve çay fincanlarınıda ekledim yanına.
evet görüldüğü üzere arkadaşlar yemek takımında da oldukça spor geometrik elipslerden oluşan bir takım seçtim. hem altın sarısı hem gümüş rengini bir arada barındırdığı için hem ltın sarılı hemde gümüşlü aksesuar ve örtülerlede kullanabilirim diye düşündüm. bordo runner örtü dikiliyor şu anda zaten. ve dedğim gibi altında en büyük boy tabağıda çok cazip geldi bana. neden bilmiyorum foto makinasından sanırım şekiller kayık gibi görünüyor ama yakından mükemmel diyebilirim. umarım beğenirsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?