Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kizlar bu nasil nisanlima is arkadasi hediye etmis benim icin yani. Kina örtüsü bide eldiveni
sice nasil? ben karar veremedim

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
bu arada benim düğündaşım eudobeta :1hug:
Oyy oyy canımm benimm düğündaşımm Şeniz
Tamam tubisim tatmin oldumm parpalımda lavanta koyarız dedi çok mantıklı geldi bende alıcamm sositososito
Evet tatlım yaa çok duygulandım görünce gidip halamın o pamuk yanaklarından öpesimm geldii ama uzaktaa senağlama
Bende aldımm çok güzeldi kumaşı %100 pamuklu kalpli olanından aldım ben.Fotosunuda çektim koyucam inş..yerimseniben
kızlar bu tabak en altta supla niyetine kullanılan büyük boy servis tabağı. icabında ikramınız çoksa bu büyük tabağıda kullanabilirsiniz tabi...
Burçişim yine yapmış yapacağını gitmiş yine güzel ciciler almışş.Çok şık canım iyi günlerde kullan yerimseniben Benim yemek takımımından suplası çok büyük sırf suplasına bayılıp aldım.Kırmızılı benim yemek takımım kaydirigubbakcemile3
Ayy ne kaaa duyguluu güzel yazmışınnn Şeniz Annen eminim çok duygulanacak.İYİ DOĞMUŞ,İYİKİ SENİ DOĞURMUŞ :1hug:
kızlar bunlar sayenizde sunsetten çek beğenerek aldığım pijamalarımdan bir tanesi hihoyyyt
KK üniformaların hayırlı olsun camelt yerimseniben Pembeside güzelmiş hanii :jeyyar:
yazmadan edemiycem
koptum resmen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Çok güldümm bendee ikizlere nasıl takke bu diye geçirdim içimden hahaha kaydirigubbakcemile3
kizlar bu nasil nisanlima is arkadasi hediye etmis benim icin yani. Kina örtüsü bide eldiveni
sice nasil? ben karar veremedim
Canım resimler çok büyükkk anlayamadımm :uhm:

ve aleykümselamm bacimmmm..... kiz dügüne bir seycik kalmamis

hazirliklar nasil gidiyor
evin gelinligin vs vs

valla çok az kaldı acaip heyecanlıyım bugün gelinliğimin son provasına gittim çok güzel olmuş ya aşkımın öyle bi bakışı vardı ki :asigim:
Saçım içinde taç aldık prenses tacı kaydirigubbakcemile3

Evim son sürat boya temizlik yapılmaya çalışıyor işte yerleşmeye başlayalım eklicem resimleri inş..

kızlar selam herkese

burcuşimmmm yemek takımlarını görmüştüm önceden zaten iyi güzel tatlı misafirlerine mutluluk ve huzurla güzel yemekler sunman dileğiyle canım arkadaşımm

ayyy ne güzel bende preneses taci kaydirigubbakcemile3 mi yoksa kafada kocaman bir cicekmi karar veremiyorum....

gelinligin modeli nasil

Baska bir topige bir duvak modeli koydum, hosuma gitti deisik bir duvak baglama sekeli baska kimsede hic görmedim... burayada ekliyeyim gelin adaylarimiza fikir olsun

kızlar selam herkese

burcuşimmmm yemek takımlarını görmüştüm önceden zaten iyi güzel tatlı misafirlerine mutluluk ve huzurla güzel yemekler sunman dileğiyle canım arkadaşımm

evet canım arkadaşım senin ve pasminam sayesinde kararımı tam olarak verdim. hakkınızıda yiyemem....:1hug:

Eudorabeta senin içinde carrefoura gidince beyaz kirli sepeti var mı bakıcam söz:)
Saol lepicimm güzel haberlerini bekliyorumm Şeniz

Hayat ne güzel yaa herşeyin hemen hemen bitmiş..Bizimde o günler gelecekmi acaba :Saruboceq: Allah kolaylık versin işlerinizde :1hug: Evinin resimleri ve gelinliğinin resimleri içinde takipteyimm :jeyyar:

Fmk canım ohh bee şimdi görebildim..Canım bence gayet güzellerr yerimseniben Ne güzel düşünmüş yollamış.Ağlama sakın kınadaa senağlama

saol canim. gercekten bilmiyorum kina örtüsleriyle hic ilgilenmedim bu yüzen buraya koydum. Bakalim ne kinada nede gelin olup evden cikarken aglamamak. Öncedende teyzeme ve diyer bize yakin olan insanlar söylicem. Herseyin neseli gecmesini istiyorum. Bir basladimi aglamaya ben de tutamam kendimi aglarim. Ben aglarsam annem hayli hayli aglar üzülür hasta olur mazallah. Annem benim en degerli varligim zaten hasta bide üzülünce daha kötü olmasin. Icimden aglamak gelsede üzülsemde neseli olmaya calisacagim canim anneme babama hic bir sey belli etmicem allahin izinyle kaydirigubbakcemile5

eudorabeta canım ne güzel şeyler söylemişsin teşekkür ederim canısım..:)

hayat87 canım allah bizede nasip etsin bu günleri ya... ayy bende artık evimi görmekkk istiyorum kurmak istiyorum...

eudorabeta canım ne güzel şeyler söylemişsin teşekkür ederim canısım..:)

hayat87 canım allah bizede nasip etsin bu günleri ya... ayy bende artık evimi görmekkk istiyorum kurmak istiyorum...

bitanesi sabirsizlanmani anliyorum ama senin dügünede bir sey kalmamis....a.s.

bize de gösterceksin evini dimiidelikafadulden

canım benim..güle güle kullan...valla tam senlik bişi..cok iyi düşünmüşsün..dore veya lame aksesuarlarla kullanabilirsin..afferin kız sanaa...kaydirigubbakcemile5
bu arada lojman olayına da fazla üzülme..düğünüe rahat rahat hazırlanır,düğünden sonrada telaş etmeden evini bir güzel döşersin...
benim gelinliği diktirip kiralıyorum 850tl ye..hiç aksesuarları flaan da yok sadece gelinliğin kendisi((((..ama sen git dolaş gelinlikçileri..1800 çok pahalı bencede..
allah hepimize kolaylıklar nasip etsin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…