hAYAt MAşallah nekka güzel kızsın esmer güzelisin maşşallah gelinkliğinde buna benziycekse kuğu gibi olursun yaa
cnm o ben değilim ki :)
gelinliğin modelini göstermek için koydum kendi resimlerimi ekleyince görürsün inş :1hug:
Anam ben sensin sandım kuşum yaaa, inş eklersin tatlım hayırlısı ıolsun davetiyen ayakkabın gelinliğin güzel gözüküollar ama allah tamamını erdirsinn....
Bencee gayett güzel fmkk canımm Şenizsaol canim. gercekten bilmiyorum kina örtüsleriyle hic ilgilenmedim bu yüzen buraya koydum. Bakalim ne kinada nede gelin olup evden cikarken aglamamak. Öncedende teyzeme ve diyer bize yakin olan insanlar söylicem. Herseyin neseli gecmesini istiyorum. Bir basladimi aglamaya ben de tutamam kendimi aglarim. Ben aglarsam annem hayli hayli aglar üzülür hasta olur mazallah. Annem benim en degerli varligim zaten hasta bide üzülünce daha kötü olmasin. Icimden aglamak gelsede üzülsemde neseli olmaya calisacagim canim anneme babama hic bir sey belli etmicem allahin izinyle kaydirigubbakcemile5
eudorabeta canım ne güzel şeyler söylemişsin teşekkür ederim canısım..:)
ni demek tatlımm gerçek bunlar Şeniz
hayat87 canım allah bizede nasip etsin bu günleri ya... ayy bende artık evimi görmekkk istiyorum kurmak istiyorum...
Pashminammmm resimmii ekledinn kuzumm :1ninca: Ben ders çalışıyodumm yeni geldim pc başınaa senağlama Tekrar eklermisinn :çok üzgünüm:beta cANIM sen beni görmekistemişmiysin yoksa gördünmü kuşum karıştıdımmı acaba başkasıyla???
Hayatcım hepsi çok güzelll :asigim: Prensesler gibi olucaksınn :1hug:Canlarım benm göstericem tabi evimi yoksa çatlarım kaydirigubbakcemile3
Allahım herkese nasip etsin bu günleri :1hug:
Davetiyemiz kızlar nasıl :1hug:
yok bişey bakmayınnn...................:dilcikar:
Pashmina, aksamyildizi, eebru, Gasoline, hamide57, Hayat87, Pufilota, swslm
ee nrdesiniz kızlar burcu betaa, silcem yoksanız
Pashmina, aksamyildizi, eebru, Gasoline, hamide57, Hayat87, Pufilota, swslm
ee nrdesiniz kızlar burcu betaa, silcem yoksanız
Ben geldim, baktım az kişisiniz takviye :roflol:
Ben geldim, baktım az kişisiniz takviye :roflol:
hoşgelmişisnnn sülfat..nerde bu milllet ya.....uyudularmı yoksa bu saaatteeeklava: klava:
Walla benn bütün günn ders çalıştımmAcayipp sıkıldımm iktisattan nefret ediyorummmm Çok üzgünüm çoook
ekliom kızılarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?