Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canlarım benm göstericem tabi evimi yoksa çatlarım kaydirigubbakcemile3
Allahım herkese nasip etsin bu günleri :1hug:

Davetiyemiz kızlar nasıl :1hug:

Gelinliğimde buna benziyo ama değişiklikler var tabi benimki tamamen beyaz ve taş ağırlıklı parlıyo :)

Ayakkabılarım polaristen rahat olsun diye aldım :)

Pashmina, aksamyildizi, eebru, Gasoline, hamide57, Hayat87, Pufilota, swslm

ee nrdesiniz kızlar burcu betaa, silcem yoksanız

hAYAt MAşallah nekka güzel kızsın esmer güzelisin maşşallah gelinkliğinde buna benziycekse kuğu gibi olursun yaa

hAYAt MAşallah nekka güzel kızsın esmer güzelisin maşşallah gelinkliğinde buna benziycekse kuğu gibi olursun yaa

cnm o ben değilim ki :)
gelinliğin modelini göstermek için koydum kendi resimlerimi ekleyince görürsün inş :1hug:

cnm o ben değilim ki :)
gelinliğin modelini göstermek için koydum kendi resimlerimi ekleyince görürsün inş :1hug:

Anam ben sensin sandım kuşum yaaa, inş eklersin tatlım hayırlısı ıolsun davetiyen ayakkabın gelinliğin güzel gözüküollar ama allah tamamını erdirsinn....

kıslar nasılsınız uzun zmandır yazamadım giriyorum ama hemen cıkıyorum aldıklarınızı görüyorum hepsi yine cok güzeller hepinize bir ömür boyu mutluluklar diliyim

Bencee gayett güzel fmkk canımm Şeniz

beta cANIM sen beni görmekistemişmiysin yoksa gördünmü kuşum karıştıdımmı acaba başkasıyla???
Pashminammmm resimmii ekledinn kuzumm :1ninca: Ben ders çalışıyodumm yeni geldim pc başınaa senağlama Tekrar eklermisinn :çok üzgünüm:
Canlarım benm göstericem tabi evimi yoksa çatlarım kaydirigubbakcemile3
Allahım herkese nasip etsin bu günleri :1hug:

Davetiyemiz kızlar nasıl :1hug:

Hayatcım hepsi çok güzelll :asigim: Prensesler gibi olucaksınn :1hug:
yok bişey bakmayınnn...................:dilcikar:

Amaa amaaa göremedimmm senağlama Geldimm ben burdayımm fisfisfis

yaaaaaa geldim burdayım(( göremedim ki ben(((

hayat gelinlik,ayakkabı ve davetiyen cok güzel...fiyatlarını yazdıysan kaçırmış olabilirim tekrar soyleyebilirmiisn...gelinliği kiralıyormusun ..güle güle kullan canım...En kısa zamanda bizde ekleriz inşalalh...

Walla benn bütün günn ders çalıştımm Acayipp sıkıldımm iktisattan nefret ediyorummmm Çok üzgünüm çoook

iktisatmı okuyorsun canım..kaçıncı sınıf...valla ben ceyizden,ev kurmaktan başka birşey düşünemez hale geldim:)))) işmiş mastermış su sıralar gözüm hiç birseyi görmüyo:))))

Pashminamm ne kadar güleryüzlüsünn çok şekersinn Şeniz

Benn gördümm el kaldırıyomm bakk :lepi: yerimseniben

ekliom kızılarr

ay ay ay...senin ne güsel gamzelerin varmış oyleeeeee..yerim seni ben..canım canım....bizi kırmayıp eklediğin için çok çok saol canikom..bu arada biraz olsun kafanı dağıtmışsındır umarım....üzülme boşver..herseyin hayırlısı..ben işten kendim çıkacagım ve 3 yıllık tazminatımı malesef alamayacagım..en azından eline toplu para geçti...Ne mühendisisin sen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…