Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

teşekkür ederim kızlar inş. hayırlısı olur benimiçin hamide ziraat canım, yüksek falan bitti işte var çalışıoz derken kriz ağır vurdu bizi bakalım toparlıycaz yeni bir yol çizcez gene ...... off hayat mücadelesi bitmioo bir rahat yokk valla gene sınavlara hazırlanoıyorum evde aylaklıktan bnde.

iktisatmı okuyorsun canım..kaçıncı sınıf...valla ben ceyizden,ev kurmaktan başka birşey düşünemez hale geldim:)))) işmiş mastermış su sıralar gözüm hiç birseyi görmüyo:))))
Ahh hamidecimm iyikide iktisat öğrencisi değilimm kaydirigubbakcemile3 Ben önlisans mezunuyum ama bide lisan okim dedim aöf den.Çok lazım yaa :mymeka: şuan işletme 3.sınıftayım iktisat ömrümü yedi bitirdi hiçç sevmiyorumm Çok üzgünüm çoook
üff anca ekledim site çok ağır gene kızlar kusura bakmayınn geç olduu

Ahh canımm sen kusura bakma eklemişin görmedim walla ben kitapların arasında kaldım.Soru çözüyodumm :uhm:

sen ne sınavına çalışıyosun bacımm :uhm:

slm kızlar bende geldim hihoyyyt hayat87 davetiyen gelinliğin ayakkabın hepsi çok güzel hayırlı olsun güzelim pasmihacım gene gördüm seni Allah nazarlardan saklasın cnm

ömür biterrr sınavlar bitmez....okula yeni başlyan çocukları gördükçe adeta acıyorum onlara(( Eudorabeta iktisat seni bitirmeden sen iktisatı bitir hadi göreyim seniii :))))

olsun canım ya şidi görmüş oldunn, benim de ziraiilaç bayisi açabilmem için bu ayın sonunda sınava girmem gerekioo ankarada ondan sonrada kpss 2009 giricem bende offff içim karardı sınav dönemine geri döndüm gene...

seninde bitmiş artık ya 3. sınıff iktişsat hakikaten zordur iyi çalışmalar kuşum kolay gelsin sana da

slm kızlar bende geldim hihoyyyt hayat87 davetiyen gelinliğin ayakkabın hepsi çok güzel hayırlı olsun güzelim pasmihacım gene gördüm seni Allah nazarlardan saklasın cnm

hoşgeldin blackqueen
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
hamide57, badatta, Egem, Eudorabeta, melahatt, Pashmina+, sulfat+
sayımız artmış süpper yaa:))))
hoşgeldiniz kızlarrrrrr:teytey::teytey::teytey:

ömür biterrr sınavlar bitmez....okula yeni başlyan çocukları gördükçe adeta acıyorum onlara(( Eudorabeta iktisat seni bitirmeden sen iktisatı bitir hadi göreyim seniii :))))

hahaha bitiricem dürücem defterinii kaydirigubbakcemile3 Bide ben üstüne yüksek yaparım diyodumm kaydirigubbakcemile3 Ama nerdee okumak benden geçmişş :sm_confused: Yaşlanıyom kafam eskisi gibi almıyorr senağlama

Offff ne çok şey yazmışsınız yine. Burcu yemek takımını güle güle kullan canım çok şık yerimseniben Ama ben senin renkli günlük tabaklarını görmedim :1no2: Bir daha ekler misin?

Beta hemşom bulduk rendeleri, hayatım sayesinde.:lepi: Daha çarşamba ikeadaydım ama bakmamıştım, neyse daha çok gider gelirim alırım o zaman. Ben senin de yemek takımını görmedim bahsettiğin kırmızılıyı. Bugün ben de bir sürü yemek takımı baktığım için ondan bu ilgim kaydirigubbakcemile3

Hayat87
canım herşey çok güzel görünüyor. Özellikle ayakkabıların çok cici

Off bacım hayat sınav,okullarda hep sınavv nolcak böylee :uhm: Aman iktisat okumuyom bacım işletme okuyorum ama iktisattan kaldım geçen yıl onu alttan vermeye çalışıyorumm Çok üzgünüm çoook Ama bu sefer alt edicemm sositososito

İnşallah başarılı olursun da kendi işini kurarsın canım..bitkisel üretimden mezunsun o zaman??2009 kpss ye girebiliyormuyuz biz? a grubu kadrolar içn değilmiydi??

saol bitanecim ama sende çok güzelsin aklımda kalmış inan güzelliğinn..

Uyyyyy güzel gamzelerini gördüm yine

heehee maalesef tekrar tekrar ekledim kuşumm yaa

Pashminam benim resimlere profilimden bakabilirsin

bacımm

aaaa ok bakarım tatlım ordan
:lepi:

hoşgeldinn blackcimmm,zeytinn çekirdeğimmm kaydirigubbakcemile3 Şeniz
Eklimm canım ben hiç buraya eklemedim.Ama netten fotosuunu ekleyebilirim.Kolilerde olduğu için çekmem mümkün değil :1no2:
Ben eğer sınavdan erken çıkarsam nişanlımı koluma takar ikea yollarını tutarım zaten mutfak masası bakıcaktık o arada rendeleride çıkarırım aradan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…