Ahh hamidecimm iyikide iktisat öğrencisi değilimm kaydirigubbakcemile3 Ben önlisans mezunuyum ama bide lisan okim dedim aöf den.Çok lazım yaa :mymeka: şuan işletme 3.sınıftayım iktisat ömrümü yedi bitirdi hiçç sevmiyorumm Çok üzgünüm çoookiktisatmı okuyorsun canım..kaçıncı sınıf...valla ben ceyizden,ev kurmaktan başka birşey düşünemez hale geldim:)))) işmiş mastermış su sıralar gözüm hiç birseyi görmüyo:))))
üff anca ekledim site çok ağır gene kızlar kusura bakmayınn geç olduu
Pashminamm ne kadar güleryüzlüsünn çok şekersinn Şeniz
Benn gördümm el kaldırıyomm bakk :lepi: yerimseniben
Ahh hamidecimm iyikide iktisat öğrencisi değilimm kaydirigubbakcemile3 Ben önlisans mezunuyum ama bide lisan okim dedim aöf den.Çok lazım yaa :mymeka: şuan işletme 3.sınıftayım iktisat ömrümü yedi bitirdi hiçç sevmiyorumm Çok üzgünüm çoook
Ahh canımm sen kusura bakma eklemişin görmedim walla ben kitapların arasında kaldım.Soru çözüyodumm :uhm:
sen ne sınavına çalışıyosun bacımm :uhm:
saol kuşum yaa içim rahatladı sen görünce aklım takılmıştı çünkü senin resimlerini de bekliyoruzz...... öptümss. :teselli:
Ahh hamidecimm iyikide iktisat öğrencisi değilimm kaydirigubbakcemile3 Ben önlisans mezunuyum ama bide lisan okim dedim aöf den.Çok lazım yaa :mymeka: şuan işletme 3.sınıftayım iktisat ömrümü yedi bitirdi hiçç sevmiyorumm Çok üzgünüm çoook
Ahh canımm sen kusura bakma eklemişin görmedim walla ben kitapların arasında kaldım.Soru çözüyodumm :uhm:
sen ne sınavına çalışıyosun bacımm :uhm:
slm kızlar bende geldim hihoyyyt hayat87 davetiyen gelinliğin ayakkabın hepsi çok güzel hayırlı olsun güzelim pasmihacım gene gördüm seni Allah nazarlardan saklasın cnm
ömür biterrr sınavlar bitmez....okula yeni başlyan çocukları gördükçe adeta acıyorum onlara(( Eudorabeta iktisat seni bitirmeden sen iktisatı bitir hadi göreyim seniii :))))
hoşgeldin blackqueen
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
hamide57, badatta, Egem, Eudorabeta, melahatt, Pashmina+, sulfat+
sayımız artmış süpper yaa:))))
hoşgeldiniz kızlarrrrrr:teytey::teytey::teytey:
olsun canım ya şidi görmüş oldunn, benim de ziraiilaç bayisi açabilmem için bu ayın sonunda sınava girmem gerekioo ankarada ondan sonrada kpss 2009 giricem bende offff içim karardı sınav dönemine geri döndüm gene...
seninde bitmiş artık ya 3. sınıff iktişsat hakikaten zordur iyi çalışmalar kuşum kolay gelsin sana da
olsun canım ya şidi görmüş oldunn, benim de ziraiilaç bayisi açabilmem için bu ayın sonunda sınava girmem gerekioo ankarada ondan sonrada kpss 2009 giricem bende offff içim karardı sınav dönemine geri döndüm gene...
seninde bitmiş artık ya 3. sınıff iktişsat hakikaten zordur iyi çalışmalar kuşum kolay gelsin sana da
slm kızlar bende geldim hihoyyyt hayat87 davetiyen gelinliğin ayakkabın hepsi çok güzel hayırlı olsun güzelim pasmihacım gene gördüm seni Allah nazarlardan saklasın cnm
Uyyyyy güzel gamzelerini gördüm yine
Pashminam benim resimlere profilimden bakabilirsin
bacımm
hşb. cnm hani ben :)))
hoşgeldinn blackcimmm,zeytinn çekirdeğimmm kaydirigubbakcemile3 Şenizslm kızlar bende geldim hihoyyyt hayat87 davetiyen gelinliğin ayakkabın hepsi çok güzel hayırlı olsun güzelim pasmihacım gene gördüm seni Allah nazarlardan saklasın cnm
Eklimm canım ben hiç buraya eklemedim.Ama netten fotosuunu ekleyebilirim.Kolilerde olduğu için çekmem mümkün değil :1no2:Offff ne çok şey yazmışsınız yine. Burcu yemek takımını güle güle kullan canım çok şık yerimseniben Ama ben senin renkli günlük tabaklarını görmedim :1no2: Bir daha ekler misin?
Beta hemşom bulduk rendeleri, hayatım sayesinde.:lepi: Daha çarşamba ikeadaydım ama bakmamıştım, neyse daha çok gider gelirim alırım o zaman. Ben senin de yemek takımını görmedim bahsettiğin kırmızılıyı. Bugün ben de bir sürü yemek takımı baktığım için ondan bu ilgim kaydirigubbakcemile3
Hayat87 canım herşey çok güzel görünüyor. Özellikle ayakkabıların çok cici
saol bitanecim ama sende çok güzelsin aklımda kalmış inan güzelliğinn..
hoşgeldinn blackcimmm,zeytinn çekirdeğimmm kaydirigubbakcemile3 Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?