Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hemşo ben yine bugün yollara vurdum kendimi çeyiz aşkına :sm_cool: Agoraya, tepe home filan gittim. Maisonetteden 2 havlu aldım. Geçen gün eklediğim günlük mavi su bardaklarımın sürahisi çıkmış kipaya yeni gelmişti üstelik 2.90'a aldım. Bir de eccunun geçen eklediği iz bırakmayan mandallar vardı ya kırmızı tchibodan onlardan aldım. Yaw eklediği kırmızı kelebek süngerlik ve fırça vardı ya yakından çok daha güzel, mandilin duyrulur canım. Ama benim mutfağım kırmızı olmıcak diye alamadım. Hatta kıza dedim başka renklerde yokmu? Temalarımız haftalık ya da 2 haftada bir değişiyor. Mesela gelecek haftanın teması pembe-beyaz bahar teması dedi. Takip ederseniz istediğiniz renlerdeki ürünlere ulaşırsınız dedi :lepi:

İnşallah başarılı olursun da kendi işini kurarsın canım..bitkisel üretimden mezunsun o zaman??2009 kpss ye girebiliyormuyuz biz? a grubu kadrolar içn değilmiydi??

sende mi ziraatçisin yoksa hangi üniversite???
evet b.üretim, bitkikoruma mezunuyum kuşum bende tekirdağ :içelim:

valla ben atama için değil dediğin gibi a grubu kadrolar müfettişler ve denetçiler vs. için atamalar olcakmış bu sene ben kendimi denemek için giricem 2006 da girmiştim en sonn , öyle yanii sen napıosun pekİ????

Beta canım netten ekle resmi, tahmin edebiliyorum kolilerin durumunu. Ayyy evden kaçacak bizimkiler artık benim eşyalarımdan kaydirigubbakcemile3

Sulfatcım bak bu benim yemek takımım..
94 Parça Güral porselenin.Geçen sene 620 TL ye almıştım.
Kocaman büyük kırmızı (dicem ama biraz bordoya kaçıyor)servis tabakları var.Sırf babacım kırmızıyı seviyor diye bunu beğendim kaydirigubbakcemile3

Eudorabetacım (senin bu nickin benii öldürcek heeee..her seferinde doğru mu yazdım diye kontrol ediyom:)))) ) oncelikle beni eklediğin için tesekkur ederim ..bende gördüm seniiii...esmer güzelisin maşallah..enişteyle de cok yakışmışsınz birbrinize....kızz yoksa sende mi ikizler burcusun...yaş kaç senin..
heyoooo online arkadaşlar nasılsınz bakalım..

Bu arada aldıklarımı eklicem tabii ama laptopum eve geldiğinde :1rolleyes:

mandallar dayanıklımı peki ? bnmde mutfağım kırmızı olucak çünkü küçük mutfak aletlerim arçelik lal taa gecen sene alınmıştı cnm bende mutfak tartısını pek beğendim ama annemin çeyizinden kalma var o da kendisine almanyadan almış ama kullanmamış cici bişey o yüzden alamadım pembede en sevdiğim renk acaba hangi ürünlerde pembeyi koyacaklar merak ettim şimdi

[

sulfat bende alayım dedim o mandallardan çok beğendim ama bizim evimiz zemin kat bu birr balkonumuz yok buda ikii, çamaşır askılığımız var onada mandal kullanmıyoz bu da üçççç, vazgeçtimm yaniiiama çokkk cicler yaaaa... aklımda kaldı doğrusu

Beta canım senin takımın da çok şıkmış, renkleri çok güzel. ıyi günlerde kullan. a.s. Yaw ben takıntılı yetmiyordum nişanlım da ayrı bir kırık. Yemek takımı beğenmiyor. Sadelikten yanadır her zaman istiyorki bembeyaz tabaklar olsun, kenarında bi çizgi yeter kaydirigubbakcemile3 Hoş ben de beğenemiyordum da ikimizin de beğendiği bir takım bernardoda çıktı ama galiba bugün indirimi bitiyormuş, kredi kartımı unutmuştum senağlama

hşb. cnm Şeniz lokman doktorum benim kaydirigubbakcemile3
hahaha ilahi black kaydirigubbakcemile3 Nasılsın,daha iyisin dimi :uhm:
Ohhh ohh canım izmiri talan etmişinn..Maşallahh.kaydirigubbakcemile3 Aldıklarını sabırsızlıkla bekliyorumm :sm_cool: Yaa o kelebekli fırçaya bende bayıldım ama benim mutfak mavi..Kırmızı çok acaip olurr mirmirmirmir Anamm nelere dikkat ediyoruz yaa aşkımm duysaa töbe töbee daha neler görücez der kaydirigubbakcemile3 Canım bu arada tepehome nerde var izmirde ben çok cahil kalmışım bak :mymeka:

ayy canım benim saolasın a.s.Yafs aslında esmer deilim ama kaş saç kara esmer gibi görünüyorumm kaydirigubbakcemile3 Canım ben Balık burcuyumm.Yaş 26 senağlama

kızlar merhaba,
uzun bir zaman giremedim nete nasılsınız?
bugün Bim markete Porland porselenin 24 parça yani 6 kişilik yemek takımı geldi 45 ytlye çok da güzellerdi sitesine baktım porlandın aynı takımlar 130dan 80 e inmiş...sabahın köründe annemle kalktık gittik 2 takım aldık bana günlük kullanmam için:))
bu çeyiz işleri beni bambaşka bir insan yaptı tabak çatal nevresim için sabahın köründe kalkabiliyorum o derece yani:))
bi tane de yatak örtüsü beğendim 400 ytlye çok güzeldi ama pahalı geldi biraz sizce nasıl kızlar bu fiyat?

yok canım ben su ürünleri mühendisiyim omu den mezunum..şimdi de sinop uni de master yapıyorum bi yandan da yem fabrikasında kalite kontrol ve laboratuar sorumlusu olarak çalışıyorum..ohh sen ne güzel masterı aradan çıkarmışsın işyerim çok zorluk çıkarıyor bu konuda..allahtan evlencem de cıkacam işten ...rahat rahat kendimi tezime verebileceğim...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hahaha ilahi black kaydirigubbakcemile3 Nasılsın,daha iyisin dimi :uhm:

şükür cnm sayende vala sabah akşam duandayım cnm şimdi okuyanlar genemi aynı konu dicekler ama vallahi billahi çok dua ediyorum hatta başkalrında söledim senin formülü onlarda bana dua ederler inş. cnm kaydirigubbakcemile3

sulfat :1closedeyes:

Blackqueen canım dayanıklı görünüyor.
Pashmina tatlım ben belki hiç kullanmıcam bile ama çok sevdim bugün görünce dayanamadım aldım. Balkonum var 2. kat evim ama ben balkonda ip filan sevmem kesin çamaşır askılığında kurur çamaşırlar ama aldım Hatta aldıklarımı anneme gösterirken mandalları göstermedim, deli deli şeylere para veriyosun dicek yine kaydirigubbakcemile3

eodobetacım süpermiş cnm bunlar :lepi: güle güle kullan hihoyyyt
Saolasın blackcımm a.s.
Amann zati erkekle gidilmez bi yere kaydirigubbakcemile3 Bende hep beraber gidiyordum o illa siyah olsun servis tabakları diyordu.Eğer siyah alsaydım annemle kayınvalidem kafamda kırarlardı tabakları kaydirigubbakcemile3 Porlandda çok şık siyahlı bi takım beğenmiştik.1200 TL miydi neydi fiyatı.Fiyatını görünce böyle oldu benimki :1shok: Vazgeçti.Sonra annemle gittik bunu beğendik aldık.
Ben bernardoda bi takım beğenmiştim çok güzeldi.Yine içinde siyah ve altın rengi ağırlıklı kare servis tabakları vardı.Ama yemek takımı almış olduğum için sadece bakmakla yetinebildimm senağlama Ama olsun yemek takımımı seviyorum yinede :jeyyar:

kız ben sana lokmam desem iyi olmazmı nikinide zaten doğru yazamıyorum lokman doktorumun kısası lokmam bnm kaydirigubbakcemile3

Canım balçova kipa var ya sonradan mağaza kısımları da eklendi kipaya. Boyner, tepe home filan. Kipanın alt katında tepe home, çok güzel şeyler var ya canım. Git bir bak, ben yine primanovanın banyo aksesurlarını seyrettim saatlerce kaydirigubbakcemile3 Mobilyalara masalara filan da bakarsın hem

beta değişik ve hoşmuş tatlım yemek takımın renkli olması da aksesuarlarda değişik şeylerle kombinlemene neden olucaktırr, iyi günlerde kullan canımm benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…