İnşallah başarılı olursun da kendi işini kurarsın canım..bitkisel üretimden mezunsun o zaman??2009 kpss ye girebiliyormuyuz biz? a grubu kadrolar içn değilmiydi??
Hemşo ben yine bugün yollara vurdum kendimi çeyiz aşkına :sm_cool: Agoraya, tepe home filan gittim. Maisonetteden 2 havlu aldım. Geçen gün eklediğim günlük mavi su bardaklarımın sürahisi çıkmış kipaya yeni gelmişti üstelik 2.90'a aldım. Bir de eccunun geçen eklediği iz bırakmayan mandallar vardı ya kırmızı tchibodan onlardan aldım. Yaw eklediği kırmızı kelebek süngerlik ve fırça vardı ya yakından çok daha güzel, mandilin duyrulur canım. Ama benim mutfağım kırmızı olmıcak diye alamadım.Hatta kıza dedim başka renklerde yokmu? Temalarımız haftalık ya da 2 haftada bir değişiyor. Mesela gelecek haftanın teması pembe-beyaz bahar teması dedi. Takip ederseniz istediğiniz renlerdeki ürünlere ulaşırsınız dedi :lepi:
Hemşo ben yine bugün yollara vurdum kendimi çeyiz aşkına :sm_cool: Agoraya, tepe home filan gittim. Maisonetteden 2 havlu aldım. Geçen gün eklediğim günlük mavi su bardaklarımın sürahisi çıkmış kipaya yeni gelmişti üstelik 2.90'a aldım. Bir de eccunun geçen eklediği iz bırakmayan mandallar vardı ya kırmızı tchibodan onlardan aldım. Yaw eklediği kırmızı kelebek süngerlik ve fırça vardı ya yakından çok daha güzel, mandilin duyrulur canım. Ama benim mutfağım kırmızı olmıcak diye alamadım.Hatta kıza dedim başka renklerde yokmu? Temalarımız haftalık ya da 2 haftada bir değişiyor. Mesela gelecek haftanın teması pembe-beyaz bahar teması dedi. Takip ederseniz istediğiniz renlerdeki ürünlere ulaşırsınız dedi :lepi:
hahaha ilahi black kaydirigubbakcemile3 Nasılsın,daha iyisin dimi :uhm:hşb. cnm Şeniz lokman doktorum benim kaydirigubbakcemile3
Ohhh ohh canım izmiri talan etmişinn..Maşallahh.kaydirigubbakcemile3 Aldıklarını sabırsızlıkla bekliyorumm :sm_cool: Yaa o kelebekli fırçaya bende bayıldım ama benim mutfak mavi..Kırmızı çok acaip olurr mirmirmirmir Anamm nelere dikkat ediyoruz yaa aşkımm duysaa töbe töbee daha neler görücez der kaydirigubbakcemile3 Canım bu arada tepehome nerde var izmirde ben çok cahil kalmışım bak :mymeka:Hemşo ben yine bugün yollara vurdum kendimi çeyiz aşkına :sm_cool: Agoraya, tepe home filan gittim. Maisonetteden 2 havlu aldım. Geçen gün eklediğim günlük mavi su bardaklarımın sürahisi çıkmış kipaya yeni gelmişti üstelik 2.90'a aldım. Bir de eccunun geçen eklediği iz bırakmayan mandallar vardı ya kırmızı tchibodan onlardan aldım. Yaw eklediği kırmızı kelebek süngerlik ve fırça vardı ya yakından çok daha güzel, mandilin duyrulur canım. Ama benim mutfağım kırmızı olmıcak diye alamadım.Hatta kıza dedim başka renklerde yokmu? Temalarımız haftalık ya da 2 haftada bir değişiyor. Mesela gelecek haftanın teması pembe-beyaz bahar teması dedi. Takip ederseniz istediğiniz renlerdeki ürünlere ulaşırsınız dedi :lepi:
Eudorabetacım (senin bu nickin benii öldürcek heeee..her seferinde doğru mu yazdım diye kontrol ediyom:)))) ) oncelikle beni eklediğin için tesekkur ederim ..bende gördüm seniiii...esmer güzelisin maşallah..enişteyle de cok yakışmışsınz birbrinize....kızz yoksa sende mi ikizler burcusun...yaş kaç senin..
heyoooo online arkadaşlar nasılsınz bakalım..
sende mi ziraatçisin yoksa hangi üniversite???
evet b.üretim, bitkikoruma mezunuyum kuşum bende tekirdağ :içelim:
valla ben atama için değil dediğin gibi a grubu kadrolar müfettişler ve denetçiler vs. için atamalar olcakmış bu sene ben kendimi denemek için giricem 2006 da girmiştim en sonn , öyle yanii sen napıosun pekİ????
hahaha ilahi black kaydirigubbakcemile3 Nasılsın,daha iyisin dimi :uhm:
Saolasın blackcımm a.s.eodobetacım süpermiş cnm bunlar :lepi: güle güle kullan hihoyyyt
Amann zati erkekle gidilmez bi yere kaydirigubbakcemile3 Bende hep beraber gidiyordum o illa siyah olsun servis tabakları diyordu.Eğer siyah alsaydım annemle kayınvalidem kafamda kırarlardı tabakları kaydirigubbakcemile3 Porlandda çok şık siyahlı bi takım beğenmiştik.1200 TL miydi neydi fiyatı.Fiyatını görünce böyle oldu benimki :1shok: Vazgeçti.Sonra annemle gittik bunu beğendik aldık.Beta canım senin takımın da çok şıkmış, renkleri çok güzel. İyi günlerde kullan. a.s. Yaw ben takıntılı yetmiyordum nişanlım da ayrı bir kırık. Yemek takımı beğenmiyor. Sadelikten yanadır her zaman istiyorki bembeyaz tabaklar olsun, kenarında bi çizgi yeter kaydirigubbakcemile3 Hoş ben de beğenemiyordum da ikimizin de beğendiği bir takım bernardoda çıktı ama galiba bugün indirimi bitiyormuş, kredi kartımı unutmuştum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?