kızlar merhaba,
uzun bir zaman giremedim nete nasılsınız?
bugün Bim markete Porland porselenin 24 parça yani 6 kişilik yemek takımı geldi 45 ytlye çok da güzellerdi sitesine baktım porlandın aynı takımlar 130dan 80 e inmiş...sabahın köründe annemle kalktık gittik 2 takım aldık bana günlük kullanmam için:))
bu çeyiz işleri beni bambaşka bir insan yaptı tabak çatal nevresim için sabahın köründe kalkabiliyorum o derece yani:))
bi tane de yatak örtüsü beğendim 400 ytlye çok güzeldi ama pahalı geldi biraz sizce nasıl kızlar bu fiyat?
yazdıklarını okuyunca birden kendimi hayal ettim:))) bir ara halı vardı bimde indirimde ..bende işten izin alıp erkenden gitmiştim ..içeri bir hucumla girdik..en son kucagımda 3 tane halı vardı:)))topu topu bir tane alacaktım:))) iyiki almışsın yemek takımını..hemde cok uyguna almışsın..güle güle kullan..güzel yemekler yap kocişine...
ben şahsen yatak örtüsüne o kadar para vermem..çünkü biliyorum kendimi ilk zamanalr hevesle kullancam sonra sıkılacagım hergun serip kaldırmaktan...sonra da bazanın içinde alacak yerini..eğer üşenmem diyorsan al ...
yazdıklarını okuyunca birden kendimi hayal ettim:))) bir ara halı vardı bimde indirimde ..bende işten izin alıp erkenden gitmiştim ..içeri bir hucumla girdik..en son kucagımda 3 tane halı vardı:)))topu topu bir tane alacaktım:))) iyiki almışsın yemek takımını..hemde cok uyguna almışsın..güle güle kullan..güzel yemekler yap kocişine...
ben şahsen yatak örtüsüne o kadar para vermem..çünkü biliyorum kendimi ilk zamanalr hevesle kullancam sonra sıkılacagım hergun serip kaldırmaktan...sonra da bazanın içinde alacak yerini..eğer üşenmem diyorsan al ...
Saolasın blackcımm a.s.
Amann zati erkekle gidilmez bi yere kaydirigubbakcemile3 Bende hep beraber gidiyordum o illa siyah olsun servis tabakları diyordu.Eğer siyah alsaydım annemle kayınvalidem kafamda kırarlardı tabakları kaydirigubbakcemile3 Porlandda çok şık siyahlı bi takım beğenmiştik.1200 TL miydi neydi fiyatı.Fiyatını görünce böyle oldu benimki :1shok: Vazgeçti.Sonra annemle gittik bunu beğendik aldık.
Ben bernardoda bi takım beğenmiştim çok güzeldi.Yine içinde siyah ve altın rengi ağırlıklı kare servis tabakları vardı.Ama yemek takımı almış olduğum için sadece bakmakla yetinebildimm senağlama Ama olsun yemek takımımı seviyorum yinede :jeyyar:
saol sulfatcım yazımı görmedin sandım :))))
şükür cnm sayende vala sabah akşam duandayım cnm şimdi okuyanlar genemi aynı konu dicekler ama vallahi billahi çok dua ediyorum hatta başkalrında söledim senin formülü onlarda bana dua ederler inş. cnm kaydirigubbakcemile3
sulfat :1closedeyes:
Zenkuu aynı benn kaydirigubbakcemile3 Normalde 10 da kalkan ben bugün 9 da ayaktaydım.Anneme hadi bime gidelim yemek takımı gelecekti dedim.Gittik baktık 2 çeşit vardı.Çok sade geldi bana.Aslında beğendiğim Kelebekli bi takım var ondan beğenmemezlik yaptımm :dilcikar: Porseleni çok güzeldi ama..Bende nevresim takımı aldım kalpli olann.Çok güzelmiş yaa kumaşı falannfiyatıı zati daha güzel.25 TL.Onlarıda gördün mü ? Bide anneme 3 basamaklı merdiven aldık kaydirigubbakcemile3kızlar merhaba,
bugün Bim markete Porland porselenin 24 parça yani 6 kişilik yemek takımı geldi 45 ytlye çok da güzellerdi sitesine baktım porlandın aynı takımlar 130dan 80 e inmiş...sabahın köründe annemle kalktık gittik 2 takım aldık bana günlük kullanmam için:))
bu çeyiz işleri beni bambaşka bir insan yaptı tabak çatal nevresim için sabahın köründe kalkabiliyorum o derece yani:))
bi tane de yatak örtüsü beğendim 400 ytlye çok güzeldi ama pahalı geldi biraz sizce nasıl kızlar bu fiyat?
Canım yaa iyi ol sen yeterki yerimseniben Çok zor bi durum..şükür cnm sayende vala sabah akşam duandayım cnm şimdi okuyanlar genemi aynı konu dicekler ama vallahi billahi çok dua ediyorum hatta başkalrında söledim senin formülü onlarda bana dua ederler inş. cnm kaydirigubbakcemile3
sulfat :1closedeyes:
Benim annem kendisi gitmiş bana mandallık almış içinede 4 paket mandal almış.Görünce çok gülmüştüm.Annanemde bize her geldiğinde bana bişeyler getiriyor.Deterjan kutusu almış bana geçen gün.Bugün bi tane daha verdi.Diğerine beyazlar için olanı koyarsın buda renkliler için diye.Bide gırgır almışş canım benimm yaa :1hug:Blackqueen canım dayanıklı görünüyor.
Pashmina tatlım ben belki hiç kullanmıcam bile ama çok sevdim bugün görünce dayanamadım aldım. Balkonum var 2. kat evim ama ben balkonda ip filan sevmem kesin çamaşır askılığında kurur çamaşırlar ama aldımHatta aldıklarımı anneme gösterirken mandalları göstermedim, deli deli şeylere para veriyosun dicek yine kaydirigubbakcemile3
yok canım ben su ürünleri mühendisiyim omu den mezunum..şimdi de sinop uni de master yapıyorum bi yandan da yem fabrikasında kalite kontrol ve laboratuar sorumlusu olarak çalışıyorum..ohh sen ne güzel masterı aradan çıkarmışsın işyerim çok zorluk çıkarıyor bu konuda..allahtan evlencem de cıkacam işten ...rahat rahat kendimi tezime verebileceğim...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Zenkuu aynı benn kaydirigubbakcemile3 Normalde 10 da kalkan ben bugün 9 da ayaktaydım.Anneme hadi bime gidelim yemek takımı gelecekti dedim.Gittik baktık 2 çeşit vardı.Çok sade geldi bana.Aslında beğendiğim Kelebekli bi takım var ondan beğenmemezlik yaptımm :dilcikar: Porseleni çok güzeldi ama..Bende nevresim takımı aldım kalpli olann.Çok güzelmiş yaa kumaşı falannfiyatıı zati daha güzel.25 TL.Onlarıda gördün mü ? Bide anneme 3 basamaklı merdiven aldık kaydirigubbakcemile3
sorma canım yaa ne hallere düştüm diyorum anneme gülüyo bana :))
nevresim takımlarına bakamadım kadınlar üşüşmüştü başına zaten yemek takımlarını da hemen bitirdiler hatta çok komik bi olay oldu anlatayım:))
biz bima girdik arkadan ani bi frenle araç geldi durdu dersin polis geldi acil bi olay var hızla kapılar açıldı içinden 2 kadın 1 adam çıktı koşa koşa içeri girip yemek takımı aldılar 2 dkda ve çıktılar hızla gittiler:))
muhtemelen bütün bimleri geziceklerdi aynı hızla:))
kızlar merhaba,
ya ben fransız kaldım hangi konu bu..neymiş bu formul..neyin formulu..merak ettim bak şimdik..:uhm::uhm:
beta güle güle kullan porselen takımını...kararsız kalmıştım bu ürünü alıp almama konusunda ...nişanlım kütahyanın modelini beğenince onun beğendiğini almıştım..güle güle kullan,güzel yemekler pişir emi...
Güzel bir takım, bence de sev. Aman benimki benim alcağım çeyizliklerde yanımdaysa çok komik bir tavır sergiliyor, senin porlandda olduğu gibi kaydirigubbakcemile3 Mesela bir çatal kaşık gösteriyorum güzel mi diyorum, önce fiyatına bakıyor uçuk bir rakamsa bence güzel değil diyor :roflol: Sarevi aldığım gün de diyorki yaw senin aldığın nevresimler çok olmadı mı ne yapcaz bunca nevresime. Dedim daha 4 tanecik var, sen dur ben daha neler alcam. Böcüğü ve nevresimlerini söylesem kalbi durur herhalde :roflol::roflol::roflol:
Görmez miyi tatlım yerimseniben
Zenkuu aynı benn kaydirigubbakcemile3 Normalde 10 da kalkan ben bugün 9 da ayaktaydım.Anneme hadi bime gidelim yemek takımı gelecekti dedim.Gittik baktık 2 çeşit vardı.Çok sade geldi bana.Aslında beğendiğim Kelebekli bi takım var ondan beğenmemezlik yaptımm :dilcikar: Porseleni çok güzeldi ama..Bende nevresim takımı aldım kalpli olann.Çok güzelmiş yaa kumaşı falannfiyatıı zati daha güzel.25 TL.Onlarıda gördün mü ? Bide anneme 3 basamaklı merdiven aldık kaydirigubbakcemile3
Canım yaa iyi ol sen yeterki yerimseniben Çok zor bi durum..
Hatta bi hikayemi anlatim.İkeada bigün nişanlımla geziyoruz..Wcye gitmem gerekti.Abartısız 25 dk bekledim içeride çok canım yanıyodu.Nişanlımda meraktan çatlıyo tabi nerdeyim diye..Ufak bi kız bulmuş adımı söylemiş yollamış wc ye.Kızın biri Gülsünn ablaa tuvaletemii düştünn nişanlınn merak ediyormuş dedii kaydirigubbakcemile3 Bende çıkıyorumm beklesin biraz daha dedimm.Ama hem gülüyorum hemde canım çok yanıyorr :1shok: Çok feci bişeydiii senağlama
Benim annem kendisi gitmiş bana mandallık almış içinede 4 paket mandal almış.Görünce çok gülmüştüm.Annanemde bize her geldiğinde bana bişeyler getiriyor.Deterjan kutusu almış bana geçen gün.Bugün bi tane daha verdi.Diğerine beyazlar için olanı koyarsın buda renkliler için diye.Bide gırgır almışş canım benimm yaa :1hug:
canım benim misafir için güral porselen yemek takımım var 12 kişilik..
günlük içinde rengarenk bir takım yapmıştım yine 12 kişilik..
kayınvalidem porlandın 6 kişilik olan bu takımlarından almış günlük kullanmam için..kaydirigubbakcemile2sözlüm gözterdi kameradan..
almayı düşünüyordum diğerlerine kıyamadığım için iyi oldu..
sen de güle güle kullan canım..
kesinlikle katılıyorum bende sana ben o 400e 3 tane sarev alırım kalanına çamaşır sepetimi alırım cnm ben herşeyden hemen sıkılırım hergün topla akşam aç birde çalışırsan hiç çekilmez bu arada zenku
yemek yakımını güle güle kullan cnm
sağol canım ben tabakları alıyım sen yemekleri yap diyorum ama kandıramıyorumhihoyyyt
ya yatak örtüsü beğenemiyodum bir türlü bugün bir tek o 400lük içime sindi ama fiyatlar uçuk yaa bir milyara bile var gereksi bencede çok pahalısı...bunu alabilsem sererim üşenmeden eminim ama çok geliyo fiyatı...ya ben önceden annem bir iki bişi bakacak olsa off hadi anne sıkıldm diyen bi insanken şimdi kadını zorla tabak çanak örtü falan bakmaya zorluyorum kendime şaşırıyorum kadın olma konusunda emin adımlarla ilerlerken gördüm kendimikaydirigubbakcemile2
Deee canımm farketmezz Şenizkız ben sana lokmam desem iyi olmazmı nikinide zaten doğru yazamıyorum lokman doktorumun kısası lokmam bnm kaydirigubbakcemile3
Yaa oraya tepehome mu açılmışş :1shok: Ben o kipada üst katında yabancılarla 5 ay çalıştım..Heygidi günler heyy :teytey:Sabah googmorning le giriyodum akşam goodnight la türkçeyi unutmak üzereydim kaydirigubbakcemile3 Help desk masasındaydım.Canım balçova kipa var ya sonradan mağaza kısımları da eklendi kipaya. Boyner, tepe home filan. Kipanın alt katında tepe home, çok güzel şeyler var ya canım. Git bir bak, ben yine primanovanın banyo aksesurlarını seyrettim saatlerce kaydirigubbakcemile3 Mobilyalara masalara filan da bakarsın hem
Saol canım a.s. tesadüf bu ya önceden ablamda bana days in colorstan bordo masa örtüsü almış.Yemek takımımla çok uyumlu oldu.kaydirigubbakcemile3beta değişik ve hoşmuş tatlım yemek takımın renkli olması da aksesuarlarda değişik şeylerle kombinlemene neden olucaktırr, iyi günlerde kullan canımm benimm
Güzel bir takım, bence de sev. Aman benimki benim alcağım çeyizliklerde yanımdaysa çok komik bir tavır sergiliyor, senin porlandda olduğu gibi kaydirigubbakcemile3 Mesela bir çatal kaşık gösteriyorum güzel mi diyorum, önce fiyatına bakıyor uçuk bir rakamsa bence güzel değil diyor :roflol: Sarevi aldığım gün de diyorki yaw senin aldığın nevresimler çok olmadı mı ne yapcaz bunca nevresime. Dedim daha 4 tanecik var, sen dur ben daha neler alcam. Böcüğü ve nevresimlerini söylesem kalbi durur herhalde :roflol::roflol::roflol:
Aman erkekler işte anlamıyolar :mymeka:Temiz temiz renk renk serelimm bak nasıll kaykıla kaykıla yatıcaklar kaydirigubbakcemile3 Benimde dikkat ediyorumda hep pembeli,kırmızılı nevresimlerimin çeyizler meydana çıkınca ablamınkilerle çaktırmadan change yapıcam kaydirigubbakcemile3
Görmez miyi tatlım yerimseniben
ya ben fransız kaldım hangi konu bu..neymiş bu formul..neyin formulu..merak ettim bak şimdik..:uhm::uhm:
beta güle güle kullan porselen takımını...kararsız kalmıştım bu ürünü alıp almama konusunda ...nişanlım kütahyanın modelini beğenince onun beğendiğini almıştım..güle güle kullan,güzel yemekler pişir emi...
bende kendime çok sasırıyorum ..ceyiz dükkanlarını gezen kızlara gülerdim hep ..giyim magazalrını gezmek varken ceyiz magazalarımı gezilir diye..ama geziliyormuş işteee..hemde oyle bir zevkle geziliyorkiiii..hepsini kucakalyıp alası geliyo insanın...ahh birde evde koyacak yer olsa(((
eğer çok begendinse ve ileride keşke alsaydım diyeceksen al ...bazen bende boyle takıntılar cok olur ..iki tan eyemek takımım varken hani schaffer ın morlu yemek takımı varya onu kafaya koymuştum illa alacam diye..her ne kadar benimki ne gerek var dese de dinlemedim onu:)))
blackqueen bende sana katılıyorum canım o parayla ne güsel saten nevresim takımları alınır...
aa çok iyi canım ya valla masterımı şubat ayında bitirdim çalışırken o kadar zor oluyodu ki anlatamam ama beim müdür saolsun kendide aynı hocada yapmış zamanında kolaylık göstermişit gidip gelmiştim t.dağa haftada 2 gün lab. için, yazım içinde bir ayda 3 kere giderek bitirdim canım, darısı başına bitirilmiycek şeyler değiller inan başarırıın eminim başlanmış iş bitmiş iştir.
Başıyazmalıkız nişanın h.sonuydu değilmi?Heyecan durumun nasıl? Kendimi hatırlıyorum da yaw ben kuaförden çıktıktan sonra dank etmişti ondan sonra ne heyecan ne panikti allahım ilk dans bitinceye dek. Öncesinde sanki başkası nişanlanıyor da ben yardım ediyorum sanıyordum :roflol::roflol:
hahaha doğrudur walla kaydirigubbakcemile3 Ben bimde bi kız ayarladım katalogta bişe gördümmü ayır bana tamammı diyorum oda ayarlıyor çok çakal oldumm walla :jeyyar:sorma canım yaa ne hallere düştüm diyorum anneme gülüyo bana :))
nevresim takımlarına bakamadım kadınlar üşüşmüştü başına zaten yemek takımlarını da hemen bitirdiler hatta çok komik bi olay oldu anlatayım:))
biz bima girdik arkadan ani bi frenle araç geldi durdu dersin polis geldi acil bi olay var hızla kapılar açıldı içinden 2 kadın 1 adam çıktı koşa koşa içeri girip yemek takımı aldılar 2 dkda ve çıktılar hızla gittiler:))
muhtemelen bütün bimleri geziceklerdi aynı hızla:))
Hee lokmanı benimm haha kaydirigubbakcemile3 Dedemede söyledim oda camide bi arkdaşına söylemişş benim ilaç yayılıyor git gide kaydirigubbakcemile3cnm ben hemeroid oldumda artık canımın acısı azaldı lokmam sayesinde kaydirigubbakcemile2
[/B]
Annem artık sen ek meslekler edindin kendine diyor..Her türlü çeyiz mağazalarında,mobilyacıda,perdecide,züccaciyede çalışabiliyorsun diyor.Walla çalışanlardan çok iyi tanır oldumm modelleri kaydirigubbakcemile3bende kendime çok sasırıyorum ..ceyiz dükkanlarını gezen kızlara gülerdim hep ..giyim magazalrını gezmek varken ceyiz magazalarımı gezilir diye..ama geziliyormuş işteee..hemde oyle bir zevkle geziliyorkiiii..hepsini kucakalyıp alası geliyo insanın...ahh birde evde koyacak yer olsa(((
eğer çok begendinse ve ileride keşke alsaydım diyeceksen al ...bazen bende boyle takıntılar cok olur ..iki tan eyemek takımım varken hani schaffer ın morlu yemek takımı varya onu kafaya koymuştum illa alacam diye..her ne kadar benimki ne gerek var dese de dinlemedim onu:)))
blackqueen bende sana katılıyorum canım o parayla ne güsel saten nevresim takımları alınır...
canım pazar günü nasipse nişanım..
garip bir ruh hali içindeyim..
kalbimin bi tarafı güm güm atıyor,bir tarafı sanki başkasının nişanına misafir gidicek gibi sakindelikafadulden
acaip bir sakinlik var bende..ne zaman paniklemeye başlarım bilmiyorumkaydirigubbakcemile
tek duam içimize sinmesi güzelce atlatmamız inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?