Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet doğru demişler kabadan ziyade kalın..ama bence değer aldığıma hiç pişman değilim..ben hızlıal dan almıştım yokmu acaba o sitede..bi bak istersen...inşallah bulabilirisn canım ya...makdis diye bir site vardı orda da vardı sanırım..

hayırlı olsun herşey gönlünden geldiği gibi çok güzel geçmesi dileğiyle ....

yahh evt lokmam bnm dağılsın vala iyi geldikden sonra Şeniz

kızlAR ben kaAÇar herkeSE iyigeceler, BEtacım maşşallaah sizee çok cicisiniz gördüm resimlerinizi...

iyi geceler pasmiacım :a015:

Başıyazmalım inşallah herşey gönlünce olur. Eminim çok güzel geçecektir kaydirigubbakcemile5 Betaya katılıyorum ve bir madde daha eklemek istiyorum.
3. gelin odasında salona girmek için beklerken (ölcektim nerdeyse)

aynennnnn banda aynısı olduuu..hele o dans esnası yokmuuu....herkes size bakıyor offf aklıma geldikçe yine heyecanlanıyorum yaa...

pasmiacım sınava gireceğini bilmiyordum Allah emeğinin karşılığnı versin yarın sevinçle gelip anlat bize geçtimmmmmmmm kızlarrrrrrr diye hihoyyyt

Bunlarda bugünkü Bim hasılatlarım kaydirigubbakcemile3Kalpli nevresimim yoktu eksik kalmim dedim Fiyatı 25 TL

Buda açılmış hali görüntüsü.Ancak bu kadar çekebildim

buda banyo için kaymaz ayak havlusu.Fiyatı 3.50 TL

Yaw hemşo bu çok güzelmiş keşke alsaydım. Ben de misafir için alcaktım aslında uygun fiyatlı nevresimler bu çoooook uygunmuş ama ben cuma günleri unutuyorum hep. senağlama Güle güle kullan

lokmammm wawwww süpermiş cnm :lepi: hheryer kırmızı odada aşk kokusu var güle güle kullan cnm vala çok beğendim

kızlAR ben kaAÇar herkeSE iyigeceler, BEtacım maşşallaah sizee çok cicisiniz gördüm resimlerinizi...

Pashminamm niree ?
Saol bebişş a.s. Hadi iyi geceler..Sınavda başarılarr bizee :a015:

sulfat hemşomm dua et bana sınavım var yarınn..:Saruboceq: İyi gecelerr :a015:

güle güle kullann tatlım..gercekten cok güzelmişşş..kaçırdıgıme üzüldüm..yarın bi ugrayayım yinede ..belki kalmıştır:bbo::bbo:
bende kaçtım kızlar iyi geceler sizeeee....öpüyorum hepinizi...

Yaw hemşo bu çok güzelmiş keşke alsaydım. Ben de misafir için alcaktım aslında uygun fiyatlı nevresimler bu çoooook uygunmuş ama ben cuma günleri unutuyorum hep. senağlama Güle güle kullan
Walla kaçırma sulfatcım yarın git bi bak.Rengarenk olanda vardı bitane onunda renkleri çok canlıydıı..yerimseniben
lokmammm wawwww süpermiş cnm :lepi: hheryer kırmızı odada aşk kokusu var güle güle kullan cnm vala çok beğendim
Evett :jeyyar: Kırmızı bide gecelik aldımm onuda eklerimm gelsin bii :jeyyar:

Hadi Black kimse kalmıyor bizde kaçalımm Hem sen fazla oturma poponun üstünee,lokmanını dinlee :mymeka:

Pashminamm niree ?
Saol bebişş a.s. Hadi iyi geceler..Sınavda başarılarr bizee :a015:

sulfat hemşomm dua et bana sınavım var yarınn..:Saruboceq: ıyi gecelerr :a015:

betacım unuttum kız senii ..kusura bakma...cok cok cok basarılar sınavında...inşlalh hepiniz iyi sonuçlarla geri dönersiniz....allah zihin acıklığı versin size ve tüm sınava girecek olanlara...
hepinize iyi geceler...

Son düzenleme:

Sao hamidecimm a.s. İyi gecelerr :a015: Dualarını yarın için esirgeme benden :Saruboceq:

ohhh ne güzel kırmızı kırmızı :jeyyar:

sulfat iyi geceler güzelim herkes rüyasında aşkısını görsün

evt çıkalım lokmam ama bi arkşıa msnde mp3 atıyorum onların bitmesi lazım ama burda kimse kalmıyor bizde çıkalım herkese iyi geceler tatlı rüyalar hepiniz aşkınızı bitanenizi görsün kojaman öptüm kızlar Şeniz :a015:

Bende öptümm Şeniz iyi gecelerrr:a015:

Canlarım benm göstericem tabi evimi yoksa çatlarım kaydirigubbakcemile3
Allahım herkese nasip etsin bu günleri :1hug:

Davetiyemiz kızlar nasıl :1hug:

çok hoş davetiye hayatcım,kaynımların davetiyesi de buydu.ayakkabın be gelinlliğinin modli de çok hoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…