ahhh cnm yarama tuz bastın bende schaferin o takımına yetişemedim hiçbiryerde yokk bulamadım senağlama çok isterdim almayı kim eklediyse özel msj attım ama herkes dediki al istersen ama porseleni çok kaba bence o parya başka takım al demişlerdi ama bulsam alırım pembe mor tutkunluğum var ya kaydirigubbakcemile3
cnm ben hemeroid oldumda artık canımın acısı azaldı lokmam sayesinde kaydirigubbakcemile2
hımmmmm..gecmiş olsun canım yaa ..insanın neresi agrıyorsa canı orası oluyo..bende hafiften başlıyo ..ne onerdi lokman hekimin:)))
gülsüm aplaaaaaa...düştünmüü...allah senin iyiliğini versin emi...gece vakti koptum gülmekten...
hayırlı olsun herşey gönlünden geldiği gibi çok güzel geçmesi dileğiyle ....canım pazar günü nasipse nişanım..
garip bir ruh hali içindeyim..
kalbimin bi tarafı güm güm atıyor,bir tarafı sanki başkasının nişanına misafir gidicek gibi sakindelikafadulden
acaip bir sakinlik var bende..ne zaman paniklemeye başlarım bilmiyorumkaydirigubbakcemile
tek duam içimize sinmesi güzelce atlatmamız inşAllah..
hahaha doğrudur walla kaydirigubbakcemile3 Ben bimde bi kız ayarladım katalogta bişe gördümmü ayır bana tamammı diyorum oda ayarlıyor çok çakal oldumm walla :jeyyar:
Ama bugün benim kızı göremedim izinliydi galiba.Bizdeki yemek takımları duruyodu ama heralde kimsenin ihtiyacı yoktuNevresimler kalmamıştı bi tek..Son anda bende bi nevresim kapıverdim kaydirigubbakcemile3
Hee lokmanı benimm haha kaydirigubbakcemile3 Dedemede söyledim oda camide bi arkdaşına söylemişş benim ilaç yayılıyor git gide kaydirigubbakcemile3
Bu arada tşk ederimm canımma.s. annanemde olmasa gırgır hiç aklıma gelmezdi
Annem artık sen ek meslekler edindin kendine diyor..Her türlü çeyiz mağazalarında,mobilyacıda,perdecide,züccaciyede çalışabiliyorsun diyor.Walla çalışanlardan çok iyi tanır oldumm modelleri kaydirigubbakcemile3
kızlAR ben kaAÇar herkeSE iyigeceler, BEtacım maşşallaah sizee çok cicisiniz gördüm resimlerinizi...
kızlAR ben kaAÇar herkeSE iyigeceler, BEtacım maşşallaah sizee çok cicisiniz gördüm resimlerinizi...
evet doğru demişler kabadan ziyade kalın..ama bence değer aldığıma hiç pişman değilim..ben hızlıal dan almıştım yokmu acaba o sitede..bi bak istersen...inşallah bulabilirisn canım ya...makdis diye bir site vardı orda da vardı sanırım..
cnm ben hemeroid oldumda artık canımın acısı azaldı lokmam sayesinde kaydirigubbakcemile2
hımmmmm..gecmiş olsun canım yaa ..insanın neresi agrıyorsa canı orası oluyo..bende hafiften başlıyo ..ne onerdi lokman hekimin:)))
gülsüm aplaaaaaa...düştünmüü...allah senin iyiliğini versin emi...gece vakti koptum gülmekten...
bencede değer cnm evt onlar neki sana 12 tane site adresi atabilrim her rengi var pembeli olan yok maalesefneyse kısmet değilmiş ama evlensemde denk gelirse mutlaka alırım kalın malın dinlemem kaydirigubbakcemile3
Ne zaman heyecanlanıcaksın biliyomusun ?
1.nişanlınını görünce
2.ilk dansınızda
Bana öyle olmuştu.Kuaförde bilem aklı bi karış havalarda gibiydim ben kaydirigubbakcemile3
İnşallahh çok güzel geçer nişanın :1hug: Bizede güzel şeyler anlatırsın yerimseniben
Walla kaçırma sulfatcım yarın git bi bak.Rengarenk olanda vardı bitane onunda renkleri çok canlıydıı..yerimsenibenYaw hemşo bu çok güzelmiş keşke alsaydım. Ben de misafir için alcaktım aslında uygun fiyatlı nevresimler bu çoooook uygunmuş ama ben cuma günleri unutuyorum hep. senağlama Güle güle kullan
Evett :jeyyar: Kırmızı bide gecelik aldımm onuda eklerimm gelsin bii :jeyyar:lokmammm wawwww süpermiş cnm :lepi: hheryer kırmızı odada aşk kokusu vargüle güle kullan cnm vala çok beğendim
Pashminamm niree ?
Saol bebişş a.s. Hadi iyi geceler..Sınavda başarılarr bizee :a015:
sulfat hemşomm dua et bana sınavım var yarınn..:Saruboceq: ıyi gecelerr :a015:
güle güle kullann tatlım..gercekten cok güzelmişşş..kaçırdıgıme üzüldüm..yarın bi ugrayayım yinede ..belki kalmıştır:bbo::bbo:
bende kaçtım kızlar iyi geceler sizeeee....öpüyorum hepinizi...
Walla kaçırma sulfatcım yarın git bi bak.Rengarenk olanda vardı bitane onunda renkleri çok canlıydıı..yerimseniben
Evett :jeyyar: Kırmızı bide gecelik aldımm onuda eklerimm gelsin bii :jeyyar:
Hadi Black kimse kalmıyor bizde kaçalımmHem sen fazla oturma poponun üstünee,lokmanını dinlee :mymeka:
ohhh ne güzel kırmızı kırmızı :jeyyar:
sulfat iyi geceler güzelim herkes rüyasında aşkısını görsün
evt çıkalım lokmam ama bi arkşıa msnde mp3 atıyorum onların bitmesi lazım ama burda kimse kalmıyor bizde çıkalım herkese iyi geceler tatlı rüyalar hepiniz aşkınızı bitanenizi görsün kojaman öptüm kızlar Şeniz :a015:
Canlarım benm göstericem tabi evimi yoksa çatlarım kaydirigubbakcemile3
Allahım herkese nasip etsin bu günleri :1hug:
Davetiyemiz kızlar nasıl :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?