Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

YA o ne nevresimmmiş öyle :1shok: kalakaldım yaa ...

Şans dileyin banaa yarın sınavım var ya 3 ders yüzünden mezun olamadım.Ben son gece çalışanlardanım yoksa unutuyorum nişanlımda öyle ama bu sene versinki dersleri askere gitsin gelsin ve çok daha iyi bir işe girsin bu yüzden düğünü erteledik askerlik üfff :çok üzgünüm: ...Çok şey istedim demi yaaa ....Hakkımızda hayırlısı bakalım .Sınavı olan herkese başarılar diliyorum.. :enbuyukkk:

Günaydın kızlar herkes cicilerini güle güle kullansın sınava giren herkese başarılar

kızlar günaydın kaynatmışsınız yine akşam
Hayat gelinliğinin modeli çok güzel ama ayakkabılarına da bittim yani:) bende öle istiom :)
Bi yemek takımı gördüm bordolu oda çok güzeldi
Black geçmiş olsun inşallah geçmiştir
Bimden nevresim alanlar yemek takımı alanlar güle güle kullanın
ve bugun sınava girecek olanlar Allah hepinize yardımcı olsun...

Günaydın tatlılarımmmm. belkide son defa bu kadar erken yazacağım size. Güne sizinle başlamak çok güzledi (

günaydın kızlarrr hepinizeeee

herkes aldıklarını güle güle kullansın cicilerim

bu arada söylemeden geçemiycem HAYATIM annen için yazdığın not bitirdi beniii:çok üzgünüm:

bilmemki tobicim öle işte. Hergün işe gelip mutlu bir şekilde bilgisayarımı açıp ilk işim size günaydın yazmak oluyor. ( bundan sonra olmayacak ya çokkk üzülüyorumm..

bilmemki tobicim öle işte. Hergün işe gelip mutlu bir şekilde bilgisayarımı açıp ilk işim size günaydın yazmak oluyor. ( bundan sonra olmayacak ya çokkk üzülüyorumm..

oyyy kıyamam bebişime ben üzülmesin o..gül bakiim prenses olmana çok az kaldı tatlım..her ne olursa olsun asla asla üzülme takma kafana..
hihoyyyt

bitanesi sabirsizlanmani anliyorum ama senin dügünede bir sey kalmamis....a.s.

bize de gösterceksin evini dimiidelikafadulden
tabiki göstericem canımmm:1hug: ama sizin gibi düğünden evvel gösteremem çünkü evimizi malesef düğünden sonra kurucaz. balalından dönünce. yani yaklaşın 5 ay sonra falan size foto gösterebilirim :çok üzgünüm:

teşekkür ederim fıstıklı kurabiyem Şenizvllahi tam benlik haklısın :dance: gelinlik bence iyi bulmuşsun sen. ben o fiyata bulsam yemin ediyorum 40 takla 10 parende falan atarım bu yeteneksizliğime rağğmen :roflol:

Canlarım benm göstericem tabi evimi yoksa çatlarım kaydirigubbakcemile3
Allahım herkese nasip etsin bu günleri :1hug:

Davetiyemiz kızlar nasıl :1hug:

yok bişey bakmayınnn...................:dilcikar:

davetiyende çok zarif ve şıkmış balımm vede sevimlii :1hug:

Gelinliğimde buna benziyo ama değişiklikler var tabi benimki tamamen beyaz ve taş ağırlıklı parlıyo :)

Ayakkabılarım polaristen rahat olsun diye aldım :)

ayakkabılara bittm yalnız. ama bence sende yedek bir ayakkabı al canım çünkü benim nişandakilerin önü böyle hafif açıktı. sana anlatamam nasıl ayakkarımı yara yaptığını. bir su toplağı 1 ayda mı geçer yahu. öyle kalın bir su toplamıştı. nişn boyu her adım canıma canıma işlemişti vallahi. .düğün için kıllandım bir tane babet aldım yüksekler acıtırsa dyekaydirigubbakcemile3

Pashmina, aksamyildizi, eebru, Gasoline, hamide57, Hayat87, Pufilota, swslm

ee nrdesiniz kızlar burcu betaa, silcem yoksanız
canımm eklemeyeceksin diye gitmiştim bende :çok üzgünüm:tühh kaçırdım iyimiii senağlama

sulfatçımm eklerim tabide arkadaşlara öğğ gelmesin. ben özelden sana link veririm sende bakarsın oldumu kuşumŞeniz

vallahi buda çok şık ve zarif. bunu yakından görmüş alttaki kırmızı tabağı bende beğenmiştim. ama kısmet bunaymış bu çokk içime sindi :1rolleyes: iyi günlerde kullanalım arkidişimmmŞeniz

canım dualarımız seninle hadi bakalım alnının akıylaa çık şu sınavdannnn :sm_cool:

Günaydın tatlılarımmmm. belkide son defa bu kadar erken yazacağım size. Güne sizinle başlamak çok güzledi (

canım inan sensiz tadı olmayacak balımmm:çok üzgünüm:

kızlar bende bu gün gelinlik bakmaya gidicem biliyorsunuz. saat 12:30 da çıkıcam. lütfen benim içinde dua edin gönlüme göre uygun dikecek bir yer bulayım. :1hug: size müjdeli haberlerle döneyim. ve bir gün gidip o kadının yüzüne vurabilyim bak gördün mü bu kadara diktiriyorum diye :dilcikar:

acemiperi, baberko, bktbb, burcuözge, elisaa, esmy, esra_karadeniz, kelebek54, lepi, parpalm, tobi+, şeker-leblebi

ben de sabah sabah bir ben varım diye okuyordum maşallah maşallah

esracıgım
ozluycez senıu bende carsambadan sonra 10 gun yokumm
sinay sadıc bizde yok ama kuzenlerım yapmıstı kotu bı yanı yokki bence takma ama sen bilirisn
hayatım
cok duygulandım annen e VE herkeze ALLAH uzun omurler versin

girip kontrol etmeden gidemiyorum şurayı bağımlı ettiniz beni beee:))
günaydın herkese
elissa dün iremle denize söledim senin onları özlediğini selamları var sana

kızlar , evde nişan nasıl oluyor.. ?
siz nasıl yaptınız. Hadi biraz tüyo verin elisaa ya :))

girip kontrol etmeden gidemiyorum şurayı bağımlı ettiniz beni beee:))
günaydın herkese
elissa dün iremle denize söledim senin onları özlediğini selamları var sana

oyyy düşünceli bebişimm. inan akşam evde aklıma geldi keşke lepiden slm yollasaydım die. bak yine gönlüme göre olmuş çok tşk ederim kuzumŞeniz

günaydın şekerlerr.. ben önce geçmişi okudum öyle günaydın dedim size..herkes yeni cicilerini güle güle kullansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…