Günaydın tatlılarımmmm. belkide son defa bu kadar erken yazacağım size. Güne sizinle başlamak çok güzledi(
bilmemki tobicim öle işte. Hergün işe gelip mutlu bir şekilde bilgisayarımı açıp ilk işim size günaydın yazmak oluyor.( bundan sonra olmayacak ya çokkk üzülüyorumm..
tabiki göstericem canımmm:1hug: ama sizin gibi düğünden evvel gösteremem çünkü evimizi malesef düğünden sonra kurucaz. balalından dönünce. yani yaklaşın 5 ay sonra falan size foto gösterebilirim :çok üzgünüm:bitanesi sabirsizlanmani anliyorum ama senin dügünede bir sey kalmamis....a.s.
bize de gösterceksin evini dimiidelikafadulden
teşekkür ederim fıstıklı kurabiyem Şenizvllahi tam benlik haklısın :dance: gelinlik bence iyi bulmuşsun sen. ben o fiyata bulsam yemin ediyorum 40 takla 10 parende falan atarım bu yeteneksizliğime rağğmen :roflol:canım benim..güle güle kullan...valla tam senlik bişi..cok iyi düşünmüşsün..dore veya lame aksesuarlarla kullanabilirsin..afferin kız sanaa...kaydirigubbakcemile5
bu arada lojman olayına da fazla üzülme..düğünüe rahat rahat hazırlanır,düğünden sonrada telaş etmeden evini bir güzel döşersin...
benim gelinliği diktirip kiralıyorum 850tl ye..hiç aksesuarları flaan da yok sadece gelinliğin kendisi((((..ama sen git dolaş gelinlikçileri..1800 çok pahalı bencede..
allah hepimize kolaylıklar nasip etsin...
Canlarım benm göstericem tabi evimi yoksa çatlarım kaydirigubbakcemile3
Allahım herkese nasip etsin bu günleri :1hug:
Davetiyemiz kızlar nasıl :1hug:
yok bişey bakmayınnn...................:dilcikar:
Gelinliğimde buna benziyo ama değişiklikler var tabi benimki tamamen beyaz ve taş ağırlıklı parlıyo :)
Ayakkabılarım polaristen rahat olsun diye aldım :)
canımm eklemeyeceksin diye gitmiştim bende :çok üzgünüm:tühh kaçırdım iyimiii senağlamaPashmina, aksamyildizi, eebru, Gasoline, hamide57, Hayat87, Pufilota, swslm
ee nrdesiniz kızlar burcu betaa, silcem yoksanız
sulfatçımm eklerim tabide arkadaşlara öğğ gelmesin. ben özelden sana link veririm sende bakarsın oldumu kuşumŞenizOffff ne çok şey yazmışsınız yine. Burcu yemek takımını güle güle kullan canım çok şık yerimseniben Ama ben senin renkli günlük tabaklarını görmedim :1no2: Bir daha ekler misin?
Beta hemşom bulduk rendeleri, hayatım sayesinde.:lepi: Daha çarşamba ikeadaydım ama bakmamıştım, neyse daha çok gider gelirim alırım o zaman. Ben senin de yemek takımını görmedim bahsettiğin kırmızılıyı. Bugün ben de bir sürü yemek takımı baktığım için ondan bu ilgim kaydirigubbakcemile3
Hayat87 canım herşey çok güzel görünüyor. Özellikle ayakkabıların çok cici
YA o ne nevresimmmiş öyle :1shok: kalakaldım yaa ...
Şans dileyin banaa yarın sınavım var ya 3 ders yüzünden mezun olamadım.Ben son gece çalışanlardanım yoksa unutuyorum nişanlımda öyle ama bu sene versinki dersleri askere gitsin gelsin ve çok daha iyi bir işe girsin bu yüzden düğünü erteledik askerlik üfff :çok üzgünüm: ...Çok şey istedim demi yaaa ....Hakkımızda hayırlısı bakalım .Sınavı olan herkese başarılar diliyorum.. :enbuyukkk:
Günaydın tatlılarımmmm. belkide son defa bu kadar erken yazacağım size. Güne sizinle başlamak çok güzledi(
valla bende çok güldüm şimdi ama aynen iljk görüşte o nasıl sütyenmiş dedim.okuyunca anladım olayı :) hihoyyyt
iste bu duvak modeli
[/URL][/IMG]
Kızlar ya biraz önce nişanlım aradı küsüştük :çok üzgünüm: neymiş efendim akşam sağdıçlarımıza yemeğe gidecez sizi tanıştırcaz dedi bende sağdıç mı kaldı artık istemem ben senin arkadaşın senin olsun karısını bana bulaştırma dedim kızdı:mymeka: ilkokuldan beri birbirlerine sözleri varmışta evlenirken sağdıç olacaz demişlerde bana ne yaa bana mı sordunuz üüff çok kızdım yaa sizin olacak mı kızlar sağdıcınız yoksa ben mi abartıyorum benneyaptımki
girip kontrol etmeden gidemiyorum şurayı bağımlı ettiniz beni beee:))
günaydın herkese
elissa dün iremle denize söledim senin onları özlediğini selamları var sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?