Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oyyy düşünceli bebişimm. inan akşam evde aklıma geldi keşke lepiden slm yollasaydım die. bak yine gönlüme göre olmuş çok tşk ederim kuzumŞeniz

bişey değil canım benim sen sölemesen de o laf çıktıktan sonra selam sölemek borçtur:1hug:

buarada ben evde nişan yapmadım daha ama bizim sözde nişanın küçüğü gibiydi

erkek tarafı geldiğinde sen ortalıkta olmican git otur odanda.
KAyınvalideni falan görüyorsun sonra merabalaştık biz biraz onlarla oturdum.
Sonra kız tarafının genç kızlarıyla birlikte yüzük takılacağı vakit yüzüğün takılacağı odaya gittik biz .
önde kızlar ben ortadaydım alkış malkış işte .
sonra abim yüzüğümü taktı erkek tarfaından da biri kurdelayı kesti.
bana alınanlar takıldı ikrama geçildi. ıkramdanişanlananlar ayrı yerde yer bizde
benim odam da yedik heryer dolu olduğu için en güzeli zaten sana servis yapılması:lepi:
sonrasında uyuz olduğum şeyler oldu benim de ama boşverdim o günün prensesi oluyorsun işte:asigim:

Son düzenleme:
ya kızlar ben evden cıakrken basımdan konfetı atılmasını ıstıyorum nerden bulabılırımmmm

ya kızlar ben evden cıakrken basımdan konfetı atılmasını ıstıyorum nerden bulabılırımmmm

kırtasiyelerde olabilir mi böyle şeyler yad a büyük alışveriş merkezlerinde falan bir sormak lazım :uhm:

SÜPER oluo yüzükler takıldıktan sonra büyükler oturuo bi odada gençler başka bi odada döktürü hihoyyyt

Kızlar çok teşekkür ederim. ayy inş. bnmde içime siner o günüm:asigim:
Günaydın güzeller

günaydın fıstıka.s.

ay canım hayırlısı olsun inş.hiç dert etme hemen resimlerini eklekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
söz resimlerini keselerini pastanı herşeyini çok beğenmiştim.nişanıda çok merak ediyorum valla.
her şeyin hayırlısı

Elisaaaa nasılsın canım.benim nişan evde olmuştu.çok da güzel oldu.ben istemiştim evimizde olmasını.hani kendi yuvamda uçmadan.tualet giydim içimde kalmasın diye.yakın akrabaları çağırdık.kendimiz evde müzik seti ile müzik olayını ayarladık gerekli CD leri falan.sonra ilk içeri girdik dans ettik , yüzükler takıldı arkasından döktürdük :) tabi arada iikramlar vardı.o sıradada slow bir müzik çaldı :)sonra herkes dağıldıktan sonra iki aile birlikte oturduk biraz sohbet ettik.sorada geceyi sonlandırdık

şunun tatlılığına bakın.mutfak fırçasıymış...

ya kıslar bundan çok istiyorum ama mudodandı sanırım.pahalı gibi hatırlıyorum.ama aşık oldum resmen:delphin
:[/B]

ahh ahh bana bim demeyin:)) canım resmini koysana merak ettim,bende alıcaktım kalmamıştı

bana çok var be kuzum ama sinay sağdıça çok kızıyor kirveye tepkisi ne olur bilmem :roflol:
uuyyy bide böcük olursa sağdıcım kafa yememek elde değil :roflol::roflol::roflol:

kızlar bildiğim kadarıyla Türk adetlerinde yoktur öyle sağdıç felan
amerikan filmlerinde görürüz edamadın kine sağdıç gelinin kine nedime denir hihoyyyt
valla bana türk adeti gibi gelio sankime onlar bizden çalmış olmasın:uhm:

şunun tatlılığına bakın.mutfak fırçasıymış...

ya kıslar bundan çok istiyorum ama mudodandı sanırım.pahalı gibi hatırlıyorum.ama aşık oldum resmen:delphin
:[/B]

lahana çok güzelmiş ya ikiside eccu nun evinde vardı sanırım bu bıçaklıktan mutfak resimlerini koyduğunda görmüştüm fiyatları yazmıyor mu ???

nedemek esmacım bakırköye yakınsan carouselde var hbrin ola başka nerde vardır bilmiyorum netten bakmak lazım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…