kızlar , evde nişan nasıl oluyor.. ?
siz nasıl yaptınız. Hadi biraz tüyo verin elisaa ya :))
oyyy düşünceli bebişimm. inan akşam evde aklıma geldi keşke lepiden slm yollasaydım die. bak yine gönlüme göre olmuş çok tşk ederim kuzumŞeniz
ya kızlar ben evden cıakrken basımdan konfetı atılmasını ıstıyorum nerden bulabılırımmmm
SÜPER oluo yüzükler takıldıktan sonra büyükler oturuo bi odada gençler başka bi odada döktürü hihoyyyt
bişey değil canım benim sen sölemesen de o laf çıktıktan sonra selam sölemek borçtur:1hug:
buarada ben evde nişan yapmadım daha ama bizim sözde nişanın küçüğü gibiydi
erkek tarafı geldiğinde sen ortalıkta olmican git otur odanda.
KAyınvalideni falan görüyorsun sonra merabalaştık biz biraz onlarla oturdum.
Sonra kız tarafının genç kızlarıyla birlikte yüzük takılacağı vakit yüzüğün takılacağı odaya gittik biz .
önde kızlar ben ortadaydım alkış malkış işte .
sonra abim yüzüğümü taktı erkek tarfaından da biri kurdelayı kesti.
bana alınanlar takıldı ikrama geçildi. İkramdanişanlananlar ayrı yerde yer bizde
benim odam da yedik heryer dolu olduğu için en güzeli zaten sana servis yapılması:lepi:
sonrasında uyuz olduğum şeyler oldu benim de ama boşverdim o günün prensesi oluyorsun işte:asigim:
Günaydın güzeller
toyikide bu işte cnm 11 cm miş.
canım pazar günü nasipse nişanım..
garip bir ruh hali içindeyim..
kalbimin bi tarafı güm güm atıyor,bir tarafı sanki başkasının nişanına misafir gidicek gibi sakindelikafadulden
acaip bir sakinlik var bende..ne zaman paniklemeye başlarım bilmiyorumkaydirigubbakcemile
tek duam içimize sinmesi güzelce atlatmamız inşAllah..
kızlar merhaba,
uzun bir zaman giremedim nete nasılsınız?
bugün Bim markete Porland porselenin 24 parça yani 6 kişilik yemek takımı geldi 45 ytlye çok da güzellerdi sitesine baktım porlandın aynı takımlar 130dan 80 e inmiş...sabahın köründe annemle kalktık gittik 2 takım aldık bana günlük kullanmam için:))
bu çeyiz işleri beni bambaşka bir insan yaptı tabak çatal nevresim için sabahın köründe kalkabiliyorum o derece yani:))
bi tane de yatak örtüsü beğendim 400 ytlye çok güzeldi ama pahalı geldi biraz sizce nasıl kızlar bu fiyat?
uuyyy bide böcük olursa sağdıcım kafa yememek elde değil :roflol::roflol::roflol:bana çok var be kuzum ama sinay sağdıça çok kızıyor kirveye tepkisi ne olur bilmem :roflol:
valla bana türk adeti gibi gelio sankime onlar bizden çalmış olmasın:uhm:kızlar bildiğim kadarıyla Türk adetlerinde yoktur öyle sağdıç felan
amerikan filmlerinde görürüz edamadın kine sağdıç gelinin kine nedime denir hihoyyyt
şunun tatlılığına bakın.mutfak fırçasıymış...
ya kıslar bundan çok istiyorum ama mudodandı sanırım.pahalı gibi hatırlıyorum.ama aşık oldum resmen:delphin:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?