Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Pashminamm niree ?
Saol bebişş a.s. Hadi iyi geceler..Sınavda başarılarr bizee :a015:

sulfat hemşomm dua et bana sınavım var yarınn..:Saruboceq: İyi gecelerr :a015:

Canımcım sınav bugünmüydü? Sen sınav var deyince ben daha var sandım, gece vakti sohbet etti bir de :mymeka: Umarım süper geçer tatlım, beklediğinden de iyi olsun :Saruboceq:

sulfatçımm eklerim tabide arkadaşlara öğğ gelmesin. ben özelden sana link veririm sende bakarsın oldumu kuşumŞeniz

Tamam tatlım olur tabiki yerimseniben

Burcum, dün bir gelinlikçinin önünde geçtim dün açılışı yapılıyordu ve vitrinde senin istediğin tarz bir gelinlik koymuşlardı (gerçi etek kısmına biraz taşlar koymuşlardı ama üstü dümdüzdü ve kabarık değildikaydirigubbakcemile3) hatta sana fikir olsun diye fiyatı sorcaktım ama o kadar kalabalıktı ki, zaten vitrin çelenklerden görünmüyodu :roflol::roflol: ılk fısatta ordan geçince yine de sorcam ama içimde kalmasın kaydirigubbakcemile3

canım teşekkür ederim:1hug: düşünceli arkadaşlarım benim :1hug: nasılda arkadaşlarını düşünürler yahuuu:1rolleyes: 1 saat sonra yollara düşücem iştee a.s.

kizlar bu nasil nisanlima is arkadasi hediye etmis benim icin yani. Kina örtüsü bide eldiveni
sice nasil? ben karar veremedim

[/URL][/IMG]
guzel bıde beleş kaçmazdelikafadulden
hayrlı olsun cnm adımı yazmayı unutma hee:jeyyar:ayakkabına
Canlarım benm göstericem tabi evimi yoksa çatlarım kaydirigubbakcemile3
Allahım herkese nasip etsin bu günleri :1hug:

Davetiyemiz kızlar nasıl :1hug:

coook guzel sade ve hoş:asigim:

Gelinliğimde buna benziyo ama değişiklikler var tabi benimki tamamen beyaz ve taş ağırlıklı parlıyo :)

Ayakkabılarım polaristen rahat olsun diye aldım :)

en sevdığım modellerden bırı kayık yaka cok guzelmış cnm :asigim:

gule gule kullan cnm parası olan konuşuyo tabe:dilcikar:
cok guzelmış bende böle renklı alcaktım vazgectım gule gule kullan cnm ı gunlerde kullan beım yok böle :çok üzgünüm:
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hihoyyyt hoşgeldin böcüğümmmmmmm lülülülülülü

KomŞum hoŞgeldİnn

saolun gızlar

ark kahvaltı ettık sımdık eve gıdem yolum cok uzak(karşı daıre) temıslık yapcem aman zaten 2gundr sular yok kokcaz evde hee
gelcem gene

Böcüküm sağol tatlım, vala çalışırken biriktirdiğim param var çok şükür. Ama suyunu çekmek üzere herşey çok pahalı ve daha yemek takımımla çatal kaşığı almadım Çok üzgünüm çoook

lahana çok güzelmiş ya ikiside eccu nun evinde vardı sanırım bu bıçaklıktan mutfak resimlerini koyduğunda görmüştüm fiyatları yazmıyor mu ???

eccunun tezgahının üstünde gördüm zati bana iyice geldiler.çok orjinal bişiy ya.
esmy deolduğunu bilmiyordum oda mı aldıydı kıslar...

kapalı yada şalları fularları olan kıslar.bakınız eşarp toparlayıcılar.çekmecelerde tıklım tışık durmasındansa.ben ilk modeli çok beğendim.gardrop içinde hepsi açık ve görülebilir bir şekilde çok kullanışlı.aslında ilk modeli elimdede yapabilirim sanırım.birde galiba ıkeada varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…