Ben bu mutfak fırçasından istiyorummmm nerde satılır kiiiii
gunaydınnnnnnnnnnnnn :jeyyar:
Bu bıÇak takımı sanırım esmyde vardı
Pashminamm niree ?
Saol bebişş a.s. Hadi iyi geceler..Sınavda başarılarr bizee :a015:
sulfat hemşomm dua et bana sınavım var yarınn..:Saruboceq: İyi gecelerr :a015:
sulfatçımm eklerim tabide arkadaşlara öğğ gelmesin. ben özelden sana link veririm sende bakarsın oldumu kuşumŞeniz
Tamam tatlım olur tabiki yerimseniben
Burcum, dün bir gelinlikçinin önünde geçtim dün açılışı yapılıyordu ve vitrinde senin istediğin tarz bir gelinlik koymuşlardı (gerçi etek kısmına biraz taşlar koymuşlardı ama üstü dümdüzdü ve kabarık değildikaydirigubbakcemile3) hatta sana fikir olsun diye fiyatı sorcaktım ama o kadar kalabalıktı ki, zaten vitrin çelenklerden görünmüyodu :roflol::roflol: İlk fısatta ordan geçince yine de sorcam ama içimde kalmasın kaydirigubbakcemile3
guzel bıde beleş kaçmazdelikafaduldenkizlar bu nasil nisanlima is arkadasi hediye etmis benim icin yani. Kina örtüsü bide eldiveni
sice nasil? ben karar veremedim
[/URL][/IMG]
hayrlı olsun cnm adımı yazmayı unutma hee:jeyyar:ayakkabınavalla çok az kaldı acaip heyecanlıyım bugün gelinliğimin son provasına gittim çok güzel olmuş ya aşkımın öyle bi bakışı vardı ki :asigim:
Saçım içinde taç aldık prenses tacı kaydirigubbakcemile3
Evim son sürat boya temizlik yapılmaya çalışıyor işte yerleşmeye başlayalım eklicem resimleri inş..
coook guzel sade ve hoş:asigim:Canlarım benm göstericem tabi evimi yoksa çatlarım kaydirigubbakcemile3
Allahım herkese nasip etsin bu günleri :1hug:
Davetiyemiz kızlar nasıl :1hug:
Gelinliğimde buna benziyo ama değişiklikler var tabi benimki tamamen beyaz ve taş ağırlıklı parlıyo :)
Ayakkabılarım polaristen rahat olsun diye aldım :)
gule gule kullan cnm parası olan konuşuyo tabe:dilcikar:Hemşo ben yine bugün yollara vurdum kendimi çeyiz aşkına :sm_cool: Agoraya, tepe home filan gittim. Maisonetteden 2 havlu aldım. Geçen gün eklediğim günlük mavi su bardaklarımın sürahisi çıkmış kipaya yeni gelmişti üstelik 2.90'a aldım. Bir de eccunun geçen eklediği iz bırakmayan mandallar vardı ya kırmızı tchibodan onlardan aldım. Yaw eklediği kırmızı kelebek süngerlik ve fırça vardı ya yakından çok daha güzel, mandilin duyrulur canım. Ama benim mutfağım kırmızı olmıcak diye alamadım.Hatta kıza dedim başka renklerde yokmu? Temalarımız haftalık ya da 2 haftada bir değişiyor. Mesela gelecek haftanın teması pembe-beyaz bahar teması dedi. Takip ederseniz istediğiniz renlerdeki ürünlere ulaşırsınız dedi :lepi:
cok guzelmış bende böle renklı alcaktım vazgectım gule gule kullan cnm
ı gunlerde kullan beım yok böle :çok üzgünüm:
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hihoyyyt hoşgeldin böcüğümmmmmmm lülülülülülü
KomŞum hoŞgeldİnn
Nan pas bile vermedi şu böcüğe bak sen :dilcikar:
lahana çok güzelmiş ya ikiside eccu nun evinde vardı sanırım bu bıçaklıktan mutfak resimlerini koyduğunda görmüştüm fiyatları yazmıyor mu ???
Ben bu mutfak fırçasından istiyorummmm nerde satılır kiiiii
kıslar yabancı bir siteden aldımçsitede çok değişik ve güzel ürünler var.malesef ki beğendiğim herşey alabilme ihtimalim olmayan yerler.
sitede değişik şeyler var .biraz karuşuk adres.burdan veremem ama isteyen özelime yazsın ordan atem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?