kız karalahana resim koysana:)
naniknanik
anam koymuşş
peki o yuvarlaklıyı nasıl kullancaz onu anlayamadım ben
uzun uzun ya düşün şalları.o yuvarlaklardan bir ucunu aşağıya bir ucunu bu tarafa sallandıracnnn.
eccunun tezgahının üstünde gördüm zati bana iyice geldiler.çok orjinal bişiy ya.
esmy deolduğunu bilmiyordum oda mı aldıydı kıslar...
kapalı yada şalları fularları olan kıslar.bakınız eşarp toparlayıcılar.çekmecelerde tıklım tışık durmasındansa.ben ilk modeli çok beğendim.gardrop içinde hepsi açık ve görülebilir bir şekilde çok kullanışlı.aslında ilk modeli elimdede yapabilirim sanırım.birde galiba ıkeada varmış
Merhaba,
Bende çeyiz tamamlıyorum, geçenlerde zuccaciyeburada, Züccaciye,Toptan Züccaciye diye bir siteye girdim, çok güzel Paşabahçe ürün çeşitleri var , borcamdan kadehlere kadar.. kredi kartına taksitde yapılıyor, üstelik kapınıza kadar geliyor, taşıma zahmetiniz yok. Tavsiye ederim...
hemennn bakalım a.s.
cnm bende yoko bıcaklardan
nerden buldun karalahana bunları kapalıbır bayan olark sorayım gercı benkalpli kalplı kutular aldınguzelce ona koydum
ooff yaaa çok sıkıcı bir gün dışarıda ne güzel bi hava var ben ofisteyim geliyolar soldan soldan kötükedihüso gelinlikçiye gidecem ayakkabım yok mevsimlik ayakkabı alcam bahar geldi giyecek kıyafet bulamıyorum alışveriş yapmak istiyorumm para yok param olması için çalışmam lazım çalışırken alışveriş yapamıyorum hem çalışıp hem alışveriş yapmak istiyorum kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
ben geldimmm aşkitomla gidip nikah şekerini hallettikk.. Ohhh onun sıkıntısındanda kurtulddummm
hoşgeldin esracım hadi gözün aydın kurtulmuşun a.s.ben geldimmm aşkitomla gidip nikah şekerini hallettikk.. Ohhh onun sıkıntısındanda kurtulddummm
ayy hiç internetten alışveriş yapmadım gidip birebir görcem illa rengini desenini seçicem -tatlicadiarzu-cnm sen onlıne sıtelreden yap alışverişbariiii
Bende bukutuları sevdm askıdaguzel aslında
kutualra zatnekatlayıp yan yankoyduk bonelere bı kutu yaptım bİde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?