Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eccunun tezgahının üstünde gördüm zati bana iyice geldiler.çok orjinal bişiy ya.
esmy deolduğunu bilmiyordum oda mı aldıydı kıslar...

cnm bende yoko bıcaklardan
nerden buldun karalahana bunları kapalıbır bayan olark sorayım gercı benkalpli kalplı kutular aldınguzelce ona koydum

Son düzenleyen: Moderatör:
Anaaaam sayfa kaydı gene laelaelaelaelae Ben ortadaki 5 askılı olanı ikeada gördüm pantolon askısı olarak satılıyor. Ben alıcam birkaç tane her bir askı 5 pantolon alıyor yerimseniben

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
esmy, baberko, biricik_06, bktbb, HAMSTER, karalahana+, morçilek, reyhan85, sinay21, sulfat

cnm bende yoko bıcaklardan
nerden buldun karalahana bunları kapalıbır bayan olark sorayım gercı benkalpli kalplı kutular aldınguzelce ona koydum

ay kutularında yakıyor valla.ben eşarplarımın çekmecede üst üste olmasından sıkıldım.evlenince böle bir askı alcem.çok beğendim

Bende bukutuları sevdm askıdaguzel aslında
kutualra zatnekatlayıp yan yankoyduk bonelere bı kutu yaptım bıde

ooff yaaa çok sıkıcı bir gün dışarıda ne güzel bi hava var ben ofisteyim geliyolar soldan soldan kötükedihüso gelinlikçiye gidecem ayakkabım yok mevsimlik ayakkabı alcam bahar geldi giyecek kıyafet bulamıyorum alışveriş yapmak istiyorumm para yok param olması için çalışmam lazım çalışırken alışveriş yapamıyorum hem çalışıp hem alışveriş yapmak istiyorum kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

cnm sen onlıne sıtelreden yap alışverişbariiii

Bende bukutuları sevdm askıdaguzel aslında
kutualra zatnekatlayıp yan yankoyduk bonelere bı kutu yaptım bİde

ne güzel derli toplu tertemiz.ay herşey şıkır şıkır luyor ya gelin evinde.eski hiç bişiy yok.zaten sende yeni bir hayata adım atmışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…