YA o ne nevresimmmiş öyle :1shok: kalakaldım yaa ...
Şans dileyin banaa yarın sınavım var ya 3 ders yüzünden mezun olamadım.Ben son gece çalışanlardanım yoksa unutuyorum nişanlımda öyle ama bu sene versinki dersleri askere gitsin gelsin ve çok daha iyi bir işe girsin bu yüzden düğünü erteledik askerlik üfff :çok üzgünüm: ...Çok şey istedim demi yaaa ....Hakkımızda hayırlısı bakalım .Sınavı olan herkese başarılar diliyorum.. :enbuyukkk:
kızlar günaydın kaynatmışsınız yine akşam
Hayat gelinliğinin modeli çok güzel ama ayakkabılarına da bittim yani:) bende öle istiom :)
Bi yemek takımı gördüm bordolu oda çok güzeldi
Black geçmiş olsun inşallah geçmiştir
Bimden nevresim alanlar yemek takımı alanlar güle güle kullanın
ve bugun sınava girecek olanlar Allah hepinize yardımcı olsun...
ooff yaaa çok sıkıcı bir gün dışarıda ne güzel bi hava var ben ofisteyim geliyolar soldan soldan kötükedihüso gelinlikçiye gidecem ayakkabım yok mevsimlik ayakkabı alcam bahar geldi giyecek kıyafet bulamıyorum alışveriş yapmak istiyorumm para yok param olması için çalışmam lazım çalışırken alışveriş yapamıyorum hem çalışıp hem alışveriş yapmak istiyorum kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
Kabuk olarak böyle ama dizaynı farklı . Kurdaleli falan olacak . Kurdalenin üzerine isimler baskı yaplacak. 500 adet paarlık sonucunda 350 + 30 isim baskısı arası..
http://img523.imageshack.us/img523/9184/adszegm.png
cnm seninkilerde çok güzelmiş :lepi: güle güle kullan o da sütlük sosluk olur cnm kaydirigubbakcemile2
karalahana askılıkmı bunlar???
esracım şekerlerin çok güzel ve bence fiyat olarak da gayet iyi :lepi: Ben de isterim sırnaşık şey
Buketcim senin yemek takımın da çok güzel, gördüm bunu ama hangi marka unuttum :uhm:
evet canım.
ay ya buket ben kateyi çok severim.her resmini gördüğümde öpesim geliyor.
kızlarrr şuna bakınnn. Gamzee duy beni bu akşam dolma yapp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?