Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tüm sınava giricek olan arkşlaramıza başarılar dilerim kızlar inşallah kazanırsınız burda kutlarız birlikte :Saruboceq: hihoyyyt

tesekkürler cnm Şeniz

sinay ne yaptın dün sağdıçla kaydirigubbakcemile3

Kabuk olarak böyle ama dizaynı farklı . Kurdaleli falan olacak . Kurdalenin üzerine isimler baskı yaplacak. 500 adet paarlık sonucunda 350 + 30 isim baskısı arası..

http://img523.imageshack.us/img523/9184/adszegm.png

hayırlı olsun esracım deniz aksesuarlarına bayılırım birde aşkitomun 1,5 metrelik akvaryumu var siz düşünün kızlar sengözlerimebaksanab bu arada bugün son gircem demişsin şimdi nasıl heyecan vardır Allah hayırlısını nasip etsin cnm :Saruboceq:

esracım şekerlerin çok güzel ve bence fiyat olarak da gayet iyi :lepi: Ben de isterim sırnaşık şey
Buketcim senin yemek takımın da çok güzel, gördüm bunu ama hangi marka unuttum :uhm:

Ya böcüğe söylemeyi unuttum dün ben bir züccaiyede uğur böcüklü kavanozlar, baharat takımı, peçetelik, yağdanlık vs. tam takım bir set gördüm. Üstünde hani şu kızların havluluk olarak aldığında olduğu gibi uğur böcüğü var. Ama fiyatını soramadım kalabalıkta muhatap bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…