Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben bundan alıp sabahtan doldurcam gelen geçen alsın uğrasamam öyle sabah öğlen akşam masa kurmakla

deermişimmmm:)

kızlar ben kaçtım paydosss
öptüm hepinizi
hafta sonu güzel şeyler alın
pazartesi bakıcam
çok para harcamayın
kendinize iyi bakın
a.s.

pofff yaa blackgueen çık gel kızılayada gezelim hadihihoyyyt

ahhh cnm kuaföre gitcektim ama evde işler beni bekler bütün çamaşırları bugün yıkıcam yani 2 makinelik çamaşır var onların bitmesi lazım hava güzell ama ben evdeyim yaa herşeyi yarına saklıyorum bu arada tonişş bizim buluşmayada az kaldı sen nerde çalışıyordun güzelim

bu nerde satılıyo acaba istiyorum yaaaaa[/QUOTE]

çok güzelmiş bunlar :lepi:

Son düzenleme:
kütahya porselen cnmmm

Tamam canım doğru. Bernardodaki takımın indirimini kaçırdıysam bu tarz bişey alcam. Çünküm aşkım da ben de her yanı desenli takımları sevmiyoruz. Desen bunu bir kösesinde.yerimseniben
Yaw kızlar bir de çatak kaşık setlerinin fiyatları ortalama nedir? Ben model bakıyordum ama hiç fiyat sormamıştım. Dün hisarda beğendim bir tane saten ilk defa fiyat sordum. Beğendiğim takım 1.225 ten 898 e düşmüş, nakit 800 dedi. Nasıl sizce?

ben kızılayda çalışıyorum hayatım valla az kaldı hehe...turızm firmasında çalışıyorum ben

bu nerde satılıyo acaba istiyorum yaaaaa

malesef sadece resimmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:[/QUOTE]

canım ben sana söyliyim:KARINCA diye bir yer var..ankaradan önce istanbuldaydı...bundan daha da güzel şeyler var ama biraz tuzlu çünkü hepsi tasarım..siteside vardı...bi gir bak hepsine aşık olucaksın...ihihi

karıncada varsa bu ürün ist bakırköy capacity de var mağazası.evet gerçekten çok uçuk fiyatlar.ama çok değişik şeyler var

canim benim yatak örtüsüne bagli kulanilan kumasa islemesine yatak örtüleri pahli oluyor bazarlik da yaparsiniz belki, benim yatak örtüm birlant tam fiyati bilmiyorum ama oda cok pahaliydi bence fiyat normal 400 ytl

Canlarım benm göstericem tabi evimi yoksa çatlarım kaydirigubbakcemile3
Allahım herkese nasip etsin bu günleri :1hug:

Davetiyemiz kızlar nasıl :1hug:

Gelinliğimde buna benziyo ama değişiklikler var tabi benimki tamamen beyaz ve taş ağırlıklı parlıyo :)

Ayakkabılarım polaristen rahat olsun diye aldım :)

Hayat87cim severim seni ben yaa davetiyende güzel... ayni siteden begendik gelinligmizi , gerci biliyorsun ben senin sayende gördüm modeli ve o modaevini tekrar tekra saol...hayat7cim peki nerde diktiriyorsun ayse firidindemi :asigim:

karıncada varsa bu ürün ist bakırköy capacity de var mağazası.evet gerçekten çok uçuk fiyatlar.ama çok değişik şeyler var

ewet kuşum bu ürün karıncanın...bende bir kaç şey almıştım..melek kanatı olan kahve fincanlarını tavsiye ederim çok şirinler...

ayh ben şimdi nete baktımda tefal çok istiyorum düdüklüde ama forumda bazı kızlar başka markada vermiş kararsız kaldım kızlar birde tefalin yeni clipcolarında pişirme zamanı olan varmış hangi modeli acaba bilen varmı?

canım kesinlikle tefal al..biz evdede tefal kullanıyoruz..anacum bana aldı duruo...çoooook memnunuz.patatesmi haşlıcam yemek mi yapıcan mısırmı yapıcan..hemen oluyor ve çok güvenli..sen istesende buharı inmeden açamıosun..saati var.inen sapları sayesinde yer kaplamıo daha ne diimm:))diğerlerinden biraz pahalı ama değer..bende tefalin bi ürününe taktım:1 yk ile patates kızartıyor ya....ayyyyyyyy süper yaa..ama çok pahalı 450tl..hem sadece kızartma değil yemekte yapıo..bakalım ona sıra gelirse alıcam..

esra karadeniz+ arkadasim. lüften üzlme
isten ayirliyorsun diye mi üzülüyorsun... isi birakmanin sebebi nedir yeni evine uzak diye mi, nisanlin mi istemiyor...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…