canım kesinlikle tefal al..biz evdede tefal kullanıyoruz..anacum bana aldı duruo...çoooook memnunuz.patatesmi haşlıcam yemek mi yapıcan mısırmı yapıcan..hemen oluyor ve çok güvenli..sen istesende buharı inmeden açamıosun..saati var.inen sapları sayesinde yer kaplamıo daha ne diimm:))diğerlerinden biraz pahalı ama değer..bende tefalin bi ürününe taktım:1 yk ile patates kızartıyor ya....ayyyyyyyy süper yaa..ama çok pahalı 450tl..hem sadece kızartma değil yemekte yapıo..bakalım ona sıra gelirse alıcam..
fmk tatlişim bana hayat87 nin gelinliğini beğendiği sitenin adresini özelden gönderebilirmisin :1rolleyes:
yada sadece adını söle ben başını ve sonunu süslerim kaydirigubbakcemile3 anladın sen onu:jeyyar:
saol cnm bnmde tanıdıklarımda tefal var anneminkide yabancı ülkeden alınma olduğu için çok basit ona en yakın tefal geliyor evt çok pahalı ama şimdi birde onların zamanlısı çıkmış nasıl olurki sen süresini belirleyip o pişiriyor ocakta anlamadım birde hangi modelinde var merak ettim cnm :uhm: evt biliyorum o ürünüde ama ben minik fritözünü düşünüyorum cnm yer kaplamasın birde 2 kişi olucağımız için :))
Bence de tefal canım evimizde var memnunuz. zeysbin dediği gibi buharı inmeden açamıyosun. Babişkom da sağolsun bana da almış eve alırken hihoyyyt Ama siz çatal kaşıklara ilgili bişey demediniz :dilcikar:, 800 pahalı mı hisar ?
Bence de tefal canım evimizde var memnunuz. zeysbin dediği gibi buharı inmeden açamıyosun. Babişkom da sağolsun bana da almış eve alırken hihoyyyt Ama siz çatal kaşıklara ilgili bişey demediniz :dilcikar:, 800 pahalı mı hisar ?
canım çok model çıktı gidip bakman gerek..saati olmasada olur...mesela bizim evdekinde saat yok.biz kendimiz saate bakıyoruz çokta önemli bişey değil..benim aldığım saatli..kapağının üstünde saati var.kutulu olduğu için modeline bakmam lazım..ama eski modelleride çok güzel..saati olmayanlar daha uygun die biliyorum..aynen bizde 2 kişi olucazda gözüm kaldı napimm...dur bi kutusuna bakayım...
canım clipso control plus 8lt...ben 6lt sini istemiztim ama 8 almış annem..iidiri iidirr 8 dedi...
Bence de tefal canım evimizde var memnunuz. zeysbin dediği gibi buharı inmeden açamıyosun. Babişkom da sağolsun bana da almış eve alırken hihoyyyt Ama siz çatal kaşıklara ilgili bişey demediniz :dilcikar:, 800 pahalı mı hisar ?[/QUOTE
selam tatlım, ben geçen kış 117 parça milano modelini nakit para 550 ytl ye almıştım biraz pahalı gibi geldi sanki canım ....
canım 800 süper be...ben bi kataloğuna bakmıştım yeni ürünlerinin fiatları jumboyla aynıydı...beğendiysen modeli kaçırma derim..
Zaten 30 nisana kadar geçerli bir kampanya nedeniyle peşin 800, indirimsiz hali 1.225. Bu pc den fotoğraf ekleyemiyorum yoksa eklerdim, hisar mamba saten modeli. Hani afrika yılanından esinlenerek tasarlanmış olan.
Bu arada düdüklülerimiz aynı benimki 8 lt. kaydirigubbakcemile3 Annem de sanki hep iki kişimi olcaksınız, kalabalık misafir olur filan büyük olması daha iyi dedi kaydirigubbakcemile3
cnm ben görmedim yazını çatal kaşık derken takımından mı bahsediyon benim ki almanyadan geldi solingenin ama burdaki takımlardan alıcak olsaydım şayet kesinlikle jumbo alırdım senin istediğin hangi model cnm ona göre bakim en uygun nerde die sana söleyim
Canım takımdan bahsediyorum, mamba saten 89 parça.
selam tatlım, ben geçen kış 117 parça milano modelini nakit para 550 ytl ye almıştım biraz pahalı gibi geldi sanki canım ....
Evet sanırım pahalı bak katalog var elimde baktım şimdi milanoya 89 parça peşin 610. Senin üstelik 117 parça. Milanonun sateni de peşin 670 o da 89 parça.
cnm ben görmedim yazını çatal kaşık derken takımından mı bahsediyon benim ki almanyadan geldi solingenin ama burdaki takımlardan alıcak olsaydım şayet kesinlikle jumbo alırdım senin istediğin hangi model cnm ona göre bakim en uygun nerde die sana söleyim
Canım takımdan bahsediyorum, mamba saten 89 parça.
Evet sanırım pahalı bak katalog var elimde baktım şimdi milanoya 89 parça peşin 610. Senin üstelik 117 parça. Milanonun sateni de peşin 670 o da 89 parça.
canım benimkide parlak olan mat değil yanii o zaman kampanya vardı nescafe kaşıkları dondurma kaşıkları hediye idi sanıyorum , modele göre fiyat farkları var mutlka senin o yüzden pahalıdır o zaman
Blackcim ama bu değilki. Bu famia modeli :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?