Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

saol cnm bnmde tanıdıklarımda tefal var anneminkide yabancı ülkeden alınma olduğu için çok basit ona en yakın tefal geliyor evt çok pahalı ama şimdi birde onların zamanlısı çıkmış nasıl olurki sen süresini belirleyip o pişiriyor ocakta anlamadım birde hangi modelinde var merak ettim cnm :uhm: evt biliyorum o ürünüde ama ben minik fritözünü düşünüyorum cnm yer kaplamasın birde 2 kişi olucağımız için :))

fmk tatlişim bana hayat87 nin gelinliğini beğendiği sitenin adresini özelden gönderebilirmisin :1rolleyes:
yada sadece adını söle ben başını ve sonunu süslerim kaydirigubbakcemile3 anladın sen onu:jeyyar:

hayat 87 arkadaşım davetiyen güzelmiş bende bundan istiyorum kısmetse..

fmk tatlişim bana hayat87 nin gelinliğini beğendiği sitenin adresini özelden gönderebilirmisin :1rolleyes:
yada sadece adını söle ben başını ve sonunu süslerim kaydirigubbakcemile3 anladın sen onu:jeyyar:

ne demek gülüm... Ayse Firdin.. bende gelinligimi orda giktiriyorum... okadar reklamini yaptim ki.. aslinda bana sponsor diye belesa dikmesi gerek sırnaşık şey

Bence de tefal canım evimizde var memnunuz. zeysbin dediği gibi buharı inmeden açamıyosun. Babişkom da sağolsun bana da almış eve alırken hihoyyyt Ama siz çatal kaşıklara ilgili bişey demediniz :dilcikar:, 800 pahalı mı hisar ?

canım çok model çıktı gidip bakman gerek..saati olmasada olur...mesela bizim evdekinde saat yok.biz kendimiz saate bakıyoruz çokta önemli bişey değil..benim aldığım saatli..kapağının üstünde saati var.kutulu olduğu için modeline bakmam lazım..ama eski modelleride çok güzel..saati olmayanlar daha uygun die biliyorum..aynen bizde 2 kişi olucazda gözüm kaldı napimm...dur bi kutusuna bakayım...

canım clipso control plus 8lt...ben 6lt sini istemiztim ama 8 almış annem..iidiri iidirr 8 dedi...

canım 800 süper be...ben bi kataloğuna bakmıştım yeni ürünlerinin fiatları jumboyla aynıydı...beğendiysen modeli kaçırma derim..

cnm ben görmedim yazını çatal kaşık derken takımından mı bahsediyon benim ki almanyadan geldi solingenin ama burdaki takımlardan alıcak olsaydım şayet kesinlikle jumbo alırdım senin istediğin hangi model cnm ona göre bakim en uygun nerde die sana söleyim

anladım zamanlı derken saat konusuymuş bugün çok uyudumda kaydirigubbakcemile3 anladım bakalım işte

canım clipso control plus 8lt...ben 6lt sini istemiztim ama 8 almış annem..iidiri iidirr 8 dedi...

bende burdaki kızlara sormuştum o zmn 8 lt ne yapacaksın dmeişlerdi 6 lt iyi demişti işte bir zmn kampanyası vardı 8 + 4,5 lt fiyatı 497 küsürmüydü neydi ama ben o zmn alamadım

ewet canım saat...arkadaşımda eski modellerinden aldı dediğim gibi tek fark saat ve katlanan sapları..."ona fiat farkı verioruz ben eski model alıcam" dedi arkadaşım..iide yaptı..çokta memnun...ben kaçıyoruz kızlar....hoş sohbetler...öptüm hepinizi...(ewet ewet canım kampanya vardı doğru diyosun)

canım 800 süper be...ben bi kataloğuna bakmıştım yeni ürünlerinin fiatları jumboyla aynıydı...beğendiysen modeli kaçırma derim..

Zaten 30 nisana kadar geçerli bir kampanya nedeniyle peşin 800, indirimsiz hali 1.225. Bu pc den fotoğraf ekleyemiyorum yoksa eklerdim, hisar mamba saten modeli. Hani afrika yılanından esinlenerek tasarlanmış olan.

Bu arada düdüklülerimiz aynı benimki 8 lt. kaydirigubbakcemile3 Annem de sanki hep iki kişimi olcaksınız, kalabalık misafir olur filan büyük olması daha iyi dedi kaydirigubbakcemile3

cnm ben senin için eklim çok sade ve şıkmış ayrıca :)

Pashminam bişey sorcam hisarın çatal kaşıkları ahşap sandığındamı oluyor yoksa kutuda mı merak ettim. Çünkü bazı modellerde ahşap sandık hediye yazmış. O zaman hepsinde yok. Ben biraz daha araştırıp pazarlığı sıkı tutayım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…