Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Allah allah hisarın sitesinden mi bu çıkıyor? Elimde katalog var ordan bakıp söyledim ben

,

onuda söyliyim canım hemen , ben alırken ahşap kutu hediyesi yoktu benim modelimde ama isterseniz extra fiyat ödiyerek alabilirsiniz denildi, bende çekmecelere yerlştiricem diye tercih etmedim plastik kutuyu alıp çekmeceye koymayı düşünüyorum bitanem. a.s

bencede sandığa gerek yok diye düşünüyorum gerçi bnmki çantada bende nereye koyacaksam zaten salonda sadece konsol yemek masası ve sandalye düşünüyorum başka şey aldırmıcam

bencede sandığa gerek yok diye düşünüyorum gerçi bnmki çantada bende nereye koyacaksam zaten salonda sadece konsol yemek masası ve sandalye düşünüyorum başka şey aldırmıcam

aynen bende sendenim gümüşlük falan istemiyorum konsolu yeter onada yemek takımlarımı yerleştiricem o kadar zatenn, hadi kuşum öptüm seni kek yapmaya gidiyorum ben şimdii

Evet Elisacım haklısın bahar da geldi ya herkes kıpır kıpr.benim bu ara para sıkıntısı var bişi alamıyom :)

hevin aldıkların çok güzel ben önceden bakmıştım zaten
tost makinelerimiz aynı bu arada
hepside birbirinden güsel
sen çeyizi düzmüşsün cnm düğünün ne zaman ?

hevin aldıkların çok güzel ben önceden bakmıştım zaten
tost makinelerimiz aynı bu arada
hepside birbirinden güsel
sen çeyizi düzmüşsün cnm düğünün ne zaman ?

sagol canim a.s.
güle güle günlerde kullanalim insallah
daha bunlar baslangicti tatlim baska hic bisey almadim daha, nevresim olsun yemek takimi banyo takimi vs almadim henüz önce mutfak aletlerini bitireyim dedim hepsinide pesin aldim o yönden rahatcim cok sükür simdi sira yemek takimlarinda ama malesef burda sizinkiler gibi güzel takimlar yok türkiyemizin degerini bilin vallahi ben burda cok aradim ama kütahya porselen olsun karacanin modelleri olsun onlara benzer bulamadim malesef daha cok sade modeller satiliyor bende öyle istemiyorum bakalim hayirlisi artik :a015:

dügünüm 17 ekimde Allah nasip ederse :asigim:

bitanecim düğün tarihlerimizde yakınmış senle bnm de 3 ekim de Allah nasip ederse :Saruboceq:

bitanecim düğün tarihlerimizde yakınmış senle bnm de 3 ekim de Allah nasip ederse :Saruboceq:

cok sevindim canim benim Allah'im hakkimizda hayirlisini versin insallah :1hug:
benden 2 hafta önce cicilerini kullancaksin desene
senin hazirliklar ne alemde bitirdinmi ceyizini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…